Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

SmartHome

SmartHome

2019. 09. 12. 18:36:24

Egyre nagyobb a verseny az okosotthonok piacán. A Sonoff elsők között jelent meg az IoT területen, máig nagy népszerűségnek örvendő Sonoff Basic okosrelével. Kezdeti népszerűségét annak is köszönhette, engedte termékeit hekkelni, sőt saját maga adott ki leírásokat és firmware-ket a hekkeléshez. Ennek eredménye képpen a „Csináld magad okosotthon” (DIY smart home), bevezető és egyben megkerülhetetlen márkája lett. Halandó emberek az ingyenes eWeLink nevű alkalmazással tudják kezelni a Sonoff eszközeiket. Az IoT robbanást követően egyre nagyobb szerepet kapott az eWeLink alkalmazás minél több funkcióval történő felruházása, a mellett, hogy stabilabb és nagyon egyszerűen kezelhető lett, még bonyolultabb automatizmusok ( jelenetek ) létrehozásakor is. Mára tulajdonképpen egy redundás felhő / LAN hibridként is tud működni. Az eszközök csatlakoztatása nem bonyolultabb mint egy Bluetooth fejhallgatóhoz csatlakozni.  

 

Ezért is érdemes néha egy pillantást vetni rájuk, mi változott vagy fog változni mostanában. Pár dolgot összeszedtünk:

2019. 03. 14. 14:52:38

Teszteljük a Sonoff eszközök alkalmazásának az eWelink (3.5.8.1) -nek és a hozzátartozó eWeLink Camera alkalmazás legújabb, béta változatát.

2018. 07. 25. 15:39:13
Az eWeLink (többek közt a Sonoff eszközök vezérlő applikációja ) ígéretéhez híven meghúzta a váratlant, bevezette a local LAN módot. Eszközei felhő vagy internet kiesés esetén is vezérelhetőek maradnak minden féle hackelés nélkül helyi WiFi hálózaton.
2018. 03. 12. 20:14:37
Arra vagy kíváncsi, megéri -e okos otthont kialakítani vagy sem? 

Keresés