Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kamerák

Rendezés:
Külső raktáron (2-3 nap)
22.990 Ft

Biztonsági kamera rendszer otthonra

Az interneten végezhető munkák elterjedésének ellenére a legtöbben még mindig házon kívül töltik napjaik nagy részét, hiszen a munkahelyre még mindig sok esetben be kell menni, ott kell tölteni minimum 8 órát és haza is kell vergődni a csúcsforgalom idején, ami egyes esetekben akár órákat is igénybe vehet. Így nem meglepő ha egyre többen szerelnek be biztonsági kamera rendszert otthonra, hogy távollétük ideje alatt is lássák, mi történik a házban.

Mivel nemcsak a technológia, de a betörők ügyessége is fejlődik, így azoknak a lakás- vagy háztulajdonosoknak, akik nem szeretnék értékeik védelmét a véletlenre bízni, biztonsági kamera rendszer kiépítését szoktuk javasolni otthonra.

Semmiképp sem a 90-es évek homályos képű kameráira kell már gondolni, hiszen a technikai innováció elérte az otthonokba felszerelhető biztonsági kamerákat is. Ezekkel egy okostelefon, tablet, notebook vagy számítógép segítségével a világ bármely - internettel rendelkező - pontjából lehet élesen látni és hallani azt, hogy mi történik a lakásban, emiatt egyre többen választják ezeket a berendezéseket.

S mivel multifunkciós már a legtöbb otthonra beépíthető biztonsági kamera rendszer, így nem kell külön költeniük a szülőknek bébiőr berendezésekre, hiszen ezek a kamerák egyaránt érzékelik és és elmentik a felvett mozgásokat és hangokat is. Így nem kell órákat tölteni a videók visszatekerésével, elég csak azokat a pontokat megnézni, ahol történt valamilyen mozgás vagy hang. Válaszd Te is családod és értékeid megóvására biztonsági kamera rendszert otthonra.

Keresés