Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sonoff iFan04 Wi-Fi-s okos, fordulatszám-szabályzós ventillátor- és világítás-vezérlés (iFan04-H)

Ár:
8.799 Ft (6.928 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SON-REL-IFAN04H
Elérhetőség: Külső raktáron (2-3 nap)
A Sonoff Wi-Fi + RF vevős, interneten keresztül mobiltelefonról az eWeLink app-pal távolról is vezérelhető, RF távirányítós, időzíthető világítás + ventillátor 3 fokozatú okosvezérlése.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Sonoff iFan04H a Sonoff okosotthon terméksorozatának egy különlegesebb tagja, mely ventillátorok és akár azokkal integrált világítás okosvezérlérére szolgál. A Wi-Fi-vel és RF433MHz vevővel egyaránt felszerelt iFan04H a Wi-Fi-s kapcsolaton keresztül kapcsolódik az eWeLink felhőhöz és az eWeLink okostelefon app-pal vezérelhető és időzíthető, az RF vevője segítségével pedig - a termék részét képező - Sonoff RM433 távirányítóval is vezérelhető a helyszínen. Külön ki/bekapcsolható a lámpa és a ventillátor is, valamint a ventillátorhoz 3 sebességfokozat (alacsony, közepes, magas) is beállítható az app-ban, és az RF távirányítóval is. A Sonoff iFan04H működéséhez 230V AC bekötés szükséges (fázis és nulla is), a kimenő oldalon pedig nullavezeték, valamint a lámpa és a ventillátor működéséhez külön-külön vezérelt kimenő fázis vezeték vezet. Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLink App segítségével távolról is vezérelhetjük modult, és a lámpa vezérléséhez beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. A Sonoff iFan04H okosvezérlés az Alexa és Google Assistant hangvezérléssel kompatibilis, azok (angol, német stb.) hangutasításaival vezérelhető.

 

Terméktulajdonságok:

 
 • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a ventillátor és vikágítás aktuális állapota (be vagy kikapcsolt) és a ventillátor sebességfokozata is
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is vagy, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatod a ventillátort, és külön a világítást
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
 • Időzített kikapcsolás - beállítható arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
 • Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
 • Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy másik Sonoff Th soorzatú reléhez illesztett hőmérséklet vagy páratartalom érzékelő adatai alapján kapcsolható az IFAN 04H vezérlése.
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz is.
 • A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.
 • Az eWeLink app magyar nyelven is elérhető!
 • Bemenet: AC100-240V 50/60Hz 5A
 • Kimenet: Világítás: 100-240V AC max. 3A,  Tungsten: max. 360W, LED: max. 150W Ventillátor: 100-240V AC max 2A.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Külső raktáron (2-3 nap)
6.990 Ft

Keresés