Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SmartWise T62 UNI Zigbee 3.0 + RF, univerzális bekötésű, 2 áramkörös okos érintőkapcsoló, ELŐLAP NÉLKÜL

Ár:
8.000 Ft (6.299 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SMW-KAP-T62-ZBRF-NFP
Elérhetőség: Külső raktáron (2-3 nap)
A SmartWise B6-UNI Zigbee okos villanykapcsoló termékcsalád kompatibilis az eWeLink Zigbee átjárókkal és más Zigbee 3.0 rendszerekkel is, szabványos Zigbee 3.0 chip-el + RF 433MHz vevőegységgel is felszerelt okoskapcsolókat kínál, elegáns üveg érintőkapcsolós kivitelben. Univerzális termékverzió: fázis és nullavezetékkel, VAGY csak fázisvezetékkel is beköthető. Ez a 2 áramkörös verzió.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A SmartWise T6 UNI Zigbee, érintős okoskapcsoló-család a gyártó 2024-es fejlesztése, melyben Zigbee + RF 433MHz kapcsolatokat támogató chip is van. Az okos villanykapcsolót egy Zigbee átjáróra vagy hub-ra kapcsoljuk fel, mely lehet a felhős eWeLink platformhoz csatlakozó Sonoff vagy SmartWise Zigbee átjáró, vagy más, helyi Zigbee hub is, mely kompatibilis a szabványos Zigbee 3.0 eszközökkel. Az RF433 vevőegységéhez pedig vezeték nélküli Sonoff vagy SmartWise RF-kapcsolókat és távirányítókat párosíthatunk, melyekkel vezeték nélküli alternatív kapcsolást alakíthatunk ki.

A SmartWise T6 okos villanykapcsolóból elérhető 1, 2, 3 áramkörös (gombos) verzió is. Kapható fehér és fekete színű üveg előlapos, érintős verzióban is.

A kapcsolócsaládnak elérhető fizikai nyomógombos verziója is: SmartWise B6 néven, az érintő gombos típusokkal megegyező okos funkciókkal.

Bekötése

A SmartWise okos villanykapcsolójának az UNI verziója univerzális bekötést támogat: ajánlott bekötése fázis + nullavezetékkel történik, de alkalmas nullvezeték nélkül, csak fázisvezetékkel való bekötésre is, így minden hagyományos kapcsoló helyére beköthető. Nullvezeték nélküli bekötés esetén csak lámpák kapcsolására ajánlott, kompatibilis: Wolfram égővel, LED-del és kompakt fénycsővel (CFL-lel) is. Csak fázisvezetékkel történő bekötés esetén szükséges egy kis villódzásátló modul (a termék tartozéka) bekötése a lámpához.

Okosotthon platform

A SmartWise szabványos Zigbee 3.0 villanykapcsolója a legtöbb Zigbee átjáróval és hub-bal kompatibilis, így számos platformmal együtt használható. Ha a felhős eWeLink platformhoz kapcsolódó Sonoff vagy SmartWise Zigbee átjáróval használjuk, akkor a villanykapcsolót az eWeLink app-ben kezelhetjük, és így jól kombinálható az eWeLink app más márkáival, a Sonoff, SmartWise, KingArt, WDYK és a Woolley márkákkal is.

Ha helyi Zigbee-s központi egységgel szeretnénk használni, akkor választhatjuk a kedvező árfekvésű SONOFF iHost központi egységet is, mely a felhős eWeLink átjárók helyett egy lokális eWeLink platformot (eWeLink Cube) futtat, és van benne Zigbee átjáró funkció is.

Természetesen választhatunk más platformot használó, Zigbee 3.0 kapcsolatokat támogató átjárót vagy hub-ot is, például az Aoetec SmartThings hub-ot is.

De használhatjuk akár a Home Assistant nyílt forráskódú platformot futtató Home Assistant Green hub-al és annak SkyConnect Zigbee-s USB koordinátorával is, vagy a Sonoff ZBDongle USB-s Zigbee koordinátorával is egy lokális hub-hoz csatlakoztatva a Zigbee kapcsolót.

Helyi kapcsolás

Elegáns üveg előlappal és nagy érzékenységű érintőkapcsolóval van felszerelve, az érintőkapcsoló segítségével a falon is kapcsolhatjuk természetesen a világítást, ahogy egy hagyományos kapcsolóval tennénk azt.

Helyi távirányíthatóság

Beépített RF 433MHz-es vevőegységének köszönhetően a SmartWise és Sonoff vezeték nélküli fali RF kapcsolókkal és RF433 rádiós távirányítókkal távirányítható. Ezek segítségével vezeték nélküli fali alternatív kapcsolás alakítható ki az okoskapcsolóhoz. Több gombos kapcsoló esetén: a kapcsoló egyes gombjai külön-külön párosíthatóak a vezeték nélküli kapcsolókkal és távirányítókkal, az egyes áramköröket / gombokat más-más vezeték nélküli kapcsolókkal is tetszőleges módon párosíthatjuk.

Funkciók:

Az okoskapcsolót párosítjuk egy Zigbee átjáróra vagy hub-ra, és az internet kapcsolattal rendelkező átjárón vagy hub-on keresztül bármikor ellenőrizhetjük (pl. telefonos APP-ban vagy egy webes felületen) a kapcsoló KI/BE kapcsolt állapotát, távolról ki/bekapcsolhatjuk a villanykapcsolót, beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. A távolról való vezérlés lehetősége - a Zigbee Bridge funkcióitól függően általában) meg is osztható másokkal, például családtagokkal vagy egy irodában a munkatársakkal is.

Tökéletes megoldás a bármilyen lámpa, világítás okosvezérléséhez.

Betörésmegelőzési megoldásként használva, beprogramozhatunk rajta jelenlét-szimulációt, azaz időzített ki vagy bekapcsolást, hogy a külvilág azt higgye, otthon tartózkodunk.

És persze létrehozhatunk az egyes eWeLink eszközeink között - legyenek azok Wi-Fi-s, Zigbee-s vagy éppen RF eszközök - bármilyen egyéb automatizációt is, akár érzékelők adatai vagy más eszközök állapota alapján is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Keresés