Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SmartWise T62 UNI Wi-Fi + eWeLink-Remote, univerzális bekötésű, 2 áramkörös, okos érintőkapcsoló, ELŐLAP NÉLKÜL

Ár:
6.900 Ft (5.433 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SMW-KAP-T62-WIFIBT-NFP
Elérhetőség: Elfogyott
A SmartWise T6-UNI Wi-Fi-s okos villanykapcsoló termékcsalád a Sonoff és más eWeLink app-os eszközökkel kompatibilis, WiFi + eWeLink-Remote (Bluetooth) chip-el felszerelt okoskapcsolókat kínál, elegáns üveg érintőkapcsolós kivitelben. Univerzális termékverzió: fázis és nullavezetékkel, VAGY csak fázisvezetékkel is beköthető. Ez a 2 áramkörös verzió.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A SmartWise T6 UNI Wi-Fi-s, érintős okoskapcsoló-család a gyártó 2024-es fejlesztése, melyben (a korábban jellemző Wi-Fi + RF 433MHz helyett) már WiFi+Bluetooth kapcsolatokat támogató chip van. Az okos villanykapcsolót közvetlenül a Wi-Fi routerre kapcsoljuk fel az okostelefonon futó eWeLink app segítségével, ezen keresztül kapcsolódik az eWeLink okosotthon platformhoz, helyi központi egység nélkül is működik. A Bluetooth modulja egyrészt gyors és egyszerű párosítást tesz lehetővé, valamint az eWeLink-Remote (Bluetooth) protokollos vevőegységéhez vezeték nélküli SmartWise Bluetooth kapcsolókat és távirányítókat párosíthatunk, így vezeték nélküli alternatív kapcsolást alakíthatunk ki.

A SmartWise T6 okos villanykapcsolóból elérhető 1, 2, 3 áramkörös (gombos) verzió is. Kapható fehér és fekete színű üveg előlapos, érintős verzióban is.

A kapcsolócsaládnak elérhető fizikai nyomógombos verziója is: SmartWise B6 néven, az érintő gombos típusokkal megegyező okos funkciókkal.

Bekötése

A SmartWise okos villanykapcsolójának az UNI verziója univerzális bekötést támogat: ajánlott bekötése fázis + nullavezetékkel történik, de alkalmas nullvezeték nélkül, csak fázisvezetékkel való bekötésre is, így minden hagyományos kapcsoló helyére beköthető. Nullvezeték nélküli bekötés esetén csak lámpák kapcsolására ajánlott, kompatibilis: Wolfram égővel, LED-del és kompakt fénycsővel (CFL-lel) is. Csak fázisvezetékkel történő bekötés esetén szükséges egy kis villódzásátló modul (a termék tartozéka) bekötése a lámpához.

Okosotthon platform

Épp úgy, mint a Sonoff okoskapcsolói, ez is a felhős eWeLink app-ot és platformot használja, így jól kombinálható az eWeLink app más márkáival, a Sonoff, SmartWise, KingArt, WDYK és a Woolley márkákkal.

A belépő szintű, de minőségi hardverrel rendelkező megoldás működéséhez nem szükséges helyi központi egység, mivel minden eszköz közvetlenül a Wi-Fi router-re kapcsolódva éri el a gyári eWeLinkfelhőt.

Ha nem felhős üzemmódban, hanem helyi központi egységgel szeretnénk használni, akkor a kedvező árfekvésű SONOFF iHost központi egységgel is használható. A felhős eWeLink platform helyett ez képes egy internet-kapcsolat nélküli helyi eWeLink platformot (eWeLink Cube) futtatni, de alkalmas akár más nyílt forráskódú otthonautomatizációs platformok (Home Assistant, NodeRED stb.) futtatására is.

De használhatjuk akár a Home Assistant nyílt forráskódú platformot futtató Home Assistant Green hub-al is, hiszen a HA platform is kínál a Sonoff és más eWeLink eszközök lokális illesztéséhez integrációkat.

Helyi kapcsolás

Elegáns üveg előlappal és nagy érzékenységű érintőkapcsolóval van felszerelve, az érintőkapcsoló segítségével a falon is kapcsolhatjuk természetesen a világítást, ahogy egy hagyományos kapcsolóval tennénk azt.

Helyi távirányíthatóság

A beépített Bluetooth chip-nek köszönhetően a SmartWise vezeték nélküli fali eWeLink-Remote (Bluetooth) kapcsolókkal és távirányítókkal távirányítható. Ezek segítségével vezeték nélküli fali alternatív kapcsolás alakítható ki az okoskapcsolóhoz. Több gombos kapcsoló esetén: a kapcsoló egyes gombjai külön-külön párosíthatóak a vezeték nélküli SmartWise eWeLink-Remote kapcsolókkal és távirányítókkal, az egyes áramköröket / gombokat más-más vezetéknélküli kapcsolókkal is tetszőleges módon párosíthatjuk. Megjegyzés: a Sonoff (R5, S-MATE (R2) stb.) eWeLink-Remote kapcsolókkal/modulokkal nem kompatibilis.

Funkciók:

Az okoskapcsolót egy iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon segítségével, az eWeLink APP-al felkapcsoljuk a Wi-Fi router-re, és így internet kapcsolatot biztosítunk számára. Így a telefonunkon bármikor ellenőrizhetjük a kapcsoló KI/BE kapcsolt állapotát, távolról ki/bekapcsolhatjuk a villanykapcsolót, beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Időrelé funkció is van a kapcsolóban, mint a legtöbb más Sonoff és SmartWise eszközben is, így beállíthatjuk a bekapcsolást követő megadott időre automatikus kikapcsolásra is, hogy ne maradjon égve a villany feleslegesen, vagy egy lépcsőházban automatikusan lekapcsoljon az általunk megadott idő után. A távolról való vezérlés lehetősége megosztható másokkal, például családtagokkal vagy egy irodában a munkatársakkal is.

Tökéletes megoldás a bármilyen lámpa, világítás okosvezérléséhez.

Betörésmegelőzési megoldásként használva, beprogramozhatunk rajta jelenlét-szimulációt, azaz időzített ki vagy bekapcsolást, hogy a külvilág azt higgye, otthon tartózkodunk.

És persze létrehozhatunk az egyes eWeLink eszközeink között - legyenek azok Wi-Fi-s, Zigbee-s vagy éppen RF eszközök - bármilyen egyéb automatizációt is, akár érzékelők adatai vagy más eszközök állapota alapján is.

A két és a három áramkörös kapcsoló verziók beállíthatóak az app-ban úgynevezett interlock (más néven reteszelő vagy váltókapcsolási) üzemmódra, melyben az egyik áramkör kapcsoláskor a többi áramkör lekapcsol, így pl. redőnyvezérléshez vagy más motor vezérlésére is biztonsággal használhatók e kapcsolók.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Készleten (Azonnal szállítható)
6.230 Ft

Keresés