Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SmartWise Dimmer Wi-Fi-s, fényerőszabályzós, érintős okos villanykapcsoló, 230V (fehér)

Ár:
9.490 Ft (7.472 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SMW-KAP-DMW
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
A SmartWise Dimmer egy Wi-Fi-s, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető okos lámpakapcsoló fényerőszabályzási (dimmer) funkcióval. Kompatibilis a Sonoff és SmartWise villanykapcsolókat vezérlő eWeLink app-pal.    Ez a fehér üveg előlapos, érintőkapcsolós verzió.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A SmartWise Dimmer egy elegáns fekete üveg előlappal, érintőkapcsolóval felszerelt, fényerőszabályzásra (dimmer-re) képes okos villanykapcsoló. Beépített Wi-Fi chip-jének köszönhetően internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLink App segítségével távolról is vezérelhetjük a lámpakapcsoló ki/be kapcsolását, állíthatjuk a fényerőt (fel és le), és beállíthatjuk időzített ki/be kapcsolásra is. Az érintőkapcsoló segítségével a falon is kapcsolhatjuk természetesen a lámpát, ahogy egy hagyományos érintőkapcsolóval, és a középső ki/be gomb két oldalán elhelyezkedő fel/le gombokkal a fényerőt is állíthatjuk vele a fali kapcsolón is.

A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás a bármilyen fényerő-szabályozható hagyományos izzó okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is fel vagy lekapcsolhatjuk a kívánt lámpákat akkor is, amikor nem vagyunk otthon. Betörésmegelőzési megoldásként használva, beprogramozhatunk rajta időzített ki vagy bekapcsolást, otthon-szimulációt is, hogy a külvilág azt higgye, otthon tartózkodunk.

Méretében megegyezik a Sonoff TX T1, T2, T3 okoskapcsolóval és a SmartWise T4 kapcsolókkal, és az üveg előlapja is harmonizál a stílusukkal.

Kompatibilis a Sonoff és SmartWise villanykapcsolókat vezérlő eWeLink app-al és az eWeLink platformmal. 

Terméktulajdonságok:

  • Érintőkapcsoló - az üveg előlapon érintőkapcsoló ki/be gomb, fel-le fényerőszabályozó gomb, és az aktív WiFi kapcsolatot mutató LED
  • EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja, ami a magyar szabvány szerinti előlap mérete, 34mm a teljes mélysége, a falba benyúló doboz szintén a magyar szabvány szerinti.
  • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is vagy, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatod a lámpakapcsolóval a világítást, a fényerőszabályozóval pedig beállíthatod a fényerőt.
  • Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink
  • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a lámpakapcsoló aktuális állapota (be vagy kikapcsolt) és a fényerő állapota
  • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, visszaszámláló / timer.
  • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhatsz pl. családtagjaidnak a távvezérléshez
  • Készülékcsoportok – Csoportba rendezheted a dimmer készülékeidet, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhatsz
  • Okosvezérlés / jelenetek – Más eWeLink kompatibilis eszközök ki/bekapcsolt állapota, vagy szenzorok mért adatai aapján automatizációkkal is vezérelheted az eszközt. 
  • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz is

Fontos: a WiFi-s lámpakapcsoló működéséhez nem csak fázisvezeték (ami minden kapcsolóaljzatban megtalálható), hanem nullvezető vezeték is szükséges a kapcsolóaljzatban! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Keresés