Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Shelly PLUS PM MINI GEN3, Wi-Fi + Bluetooth áramfogyasztás-mérő

Ár:
6.290 Ft (4.953 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ALL-REL-PLUSMINIPM-R3
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
A Shelly Plus PM Mini GEN3 a Shelly Plus PM Mini-hez hasonlóan, egy fali aljzatba szerelhető mini méretű fogyasztásmérő, mely relét nem tartalmaz, így kapcsolni nem lehet vele, viszont egy 16A-es fogyasztásmérőt tartalmaz.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az új Shelly Plus PM MINI GEN3 az egyik legkisebb méretű, WiFi-s eszköz okos fogyasztásméréssel. Elődjéhez hasonlóan relét nem tartalmaz, és így kapcsolni sem képes, de kis méretének köszönhetően belefér akár a legkisebb fali aljzatba is, a szerelvények mögé. Max 16A-es fogyasztók fogyasztásmérésére alkalmas.

Közvetlenül a WiFi router-re kapcsolódik, nincs szükség az okosvezérléséhez helyi központra, hub-ra vagy átjáróra (bridge-re). Akár önállóan, csak 1 db eszköz is telepíthető, de egy új építésű vagy felújítás előtt álló teljes ingatlan okosotthonná alakításához komplett rendszerként is jó választás a Shelly.

Segítségével követhető a fogyasztók pillanatnyi és historikus fogyasztása, valamint a pillanatnyi fogyasztási értékek alapján más Shelly eszközöket, reléket vezérelhetünk is.

A Shelly PLUS PM MINI GEN3 fogyasztásmérő 110V-240V AC tápfeszültséggel működő fogyasztók fogyasztásmérésére alkalmas, egyenáramú mérésre nem. 

GATEWAY FUNKCIÓK:

Elődje ESP32 chip-el szeret, viszont a Shelly Plus PM Mini GEN3 már az ESP-Shelly-C38F cshippel lett felvértezve. Elődjéhez hasonlóan a Wi-Fi + Bluetooth protokollokat is támogatja az eszköz. Bluetooth átjárót is tartalmaz, a Shelly új generációs Bluetooth érzékelőinek és Bluetooth távirányítónak Bluetooth vevőegységeként / átjárójaként is képes egyben működni. Egyben tartalmaz egy Wi-Fi repeater (Wi-Fi jelismétlő) funkciót is, melynek bekapcsolásával a távolabb telepített Shelly eszközök számára továbbít - egyfajta Wi-Fi mesh-ként - Wi-Fi jelet. 

 

BLUETOOTH PÁROSÍTÁS:

Telefonnal való párosítása Bluetooth protokollon keresztül történik, egyszerűen és gyorsan.

 

ERŐSEBB PROCESSZOR, TÖBB FUNKCIÓ:

A Shelly Plus 1PM Mini GEN3 már a harmadig generációs termékkörhöz tartozik, elődjéhez képest dupla annyi memóriával rendelkezik ESP-Shelly-C38F cshippel rendelkezik. Ennek köszönheti, hogy memóriája 4MB-ról 8MB-ra nőtt.

SHELLY PLUS FUNKCIÓK:

A termék:
 • támogatja a HTTP/HTTPS webhook-okat, így a továbbfejlesztett Shelly Plus termékek könnyen csatlakozhatnak, értesíthetnek vagy vezérelhetnek kompatibilis termékeket vagy más automatizálási rendszereket
 • támogatják a napkelte / napnyugta időpontjához időzített ki/bekapcsolásokat, immár +/-23 óra eltérés is megadható,
 • akár 20 db (az eszközön tárolt, offline is működő) időzítést is képesek kezelni,
 • támogatja az mjS szkripteket, lehetővé téve az ügyfelek számára saját funkciók és funkciók létrehozását! A Shelly Plus line eszközök lehetővé teszik több szkript együttes végrehajtását, a különböző triggerektől függően, mint a bemeneti/kimeneti állapot, az érzékelőadatok vagy WLAN-kérések.

 

A fogyasztási adatokat az okoseszköz felhős üzemmód esetén menti a Shelly Cloud fiókba, és az app-ban megtekinthetjük és letölthetjük a fogyasztási előzményeket.

Cloud üzemmód esetén a Shelly eszközök a Shelly Cloud Scene (Okosvezérlés) funkciója segítségével egymást is képesek (összetett feltételek mentén) vezérelni, ki/be kapcsolni. (Például egy villanykapcsoló mögé szerelt Shelly relé képes ki/be kapcsolni a felhőn át egy vezetékezés szepontjából tőle független másik Shelly relét egy konnektor mögött, és azt is ki/be kapcsolni, azaz az eszközök a WIFi-n és a gyári felhőn át vezeték nélkül képesek egyszerűen vezérelni egymást általunk megadott szabályok mentén.)

Lehetőség van arra is, hogy az eszközök - fix IP címek használata esetén - (a Shelly Cloud használata nélkül, akár LAN üzemmódban is) egymást közvetlenül vezéreljék HTTP parancsokkal (DDD, azaz Direct Device-to-Device módon), azaz a Shelly eszközök a külső internet kapcsolat megszakadása (vagy a tűzfalon való letiltása) esetén is képesek a helyi hálózaton egymást ki/bekapcsolni a Shelly App-ban beállítható ún. Action-ök segítségével.

A Shelly PLUS PM Mini okosvezérléshez a gyártó saját ÚJ okostelefon app-ja és saját Cloud szolgáltatása is elérhető ingyenesen. 

Integrációk:

A Shelly a gyári firmware-ével is az egyik legegyszerűbben integrálható okoseszköz a piacon. Támogatja az MQTT-t és a REST API-n keresztüli vezérlést. Kompatibilis a Google Home, Amazon Echo és Yandey Alice hangvezérlésével. A Shelly Plus PM MINI a Cloud és az MQTT vezérlést egyidejűleg is támogatja.

A Shelly Cloud-on keresztül számos Shelly eszközt integráltak már a SmartThings platformmal is.

Ezen kívül a gyári firmware támogat egy sornyi egyéb nyílt forráskódú és egyéb rendszert is:

 • MQTT
 • HomeSeer
 • ioBroker
 • Home Assistant
 • openHAB
 • Domoticz
 • SYMCAN
 • nymea
 • Hubitat
 • Hoobs
 • REST API

Egyéb műszaki paraméterek:

Működési tápfeszültség: 110-230V AC ±10%

Fogyasztásmérés: 16A / max. 240V AC

Más okoseszközökhöz hasonlóan ennek a működéséhez is szükség van nem csak fázisvezető, hanem nullvezető vezetékre is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Külső raktáron (2-3 nap)
5.790 Ft

Keresés