Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: >

Orvibo

Orvibo
Rendezés:
Raktáron

Spóroljunk és legyünk tudatosak! Elektromos készülékeink sokszor akkor fogyasztják az áramot, ha éppen nem használjuk őket. (Amíg mi alszunk, ők szórják a pénzt) Állítsa be az Orvibo okoskonnektor időzítését olyan időszakokra amikkor tényleg szükséges ,hogy áram alatt legyenek.

Burkolata olyan speciális polimerből készülnek ami 750 °C -ig nem olvad , nem deformálódig. Így védve otthonodat az esetleges zárlat tüzektől

Nincs több buta eszköz!

Vezérelje a világ bármely pontjáról okostelefonján keresztül valósidőben az elektromos eszközeit.

- Távvezérlés

- Időzítés

- Hőálló burkolat zárlat tűzek ellen

- Energia optimalizálás

- Eszköz megosztás családdal v másokkal

- Jelenlét szimuláció

- Esemény reakció

- Hangvezérlés: Amazon Alexa vagy  Google home

12.900 Ft 6.499 Ft
Raktáron

1db Zigbee Mini központ+1db Mozgás érzékelő(PIR)+2db Ajtó/Ablak nyitás érzékelő +1db Beltéri WiFi kamera

Az Orvibo biztonsági készlet kiváló választás otthonunk azonnali felügyelet alá helyezésének. Beüzemeléséhez nincs szükség szakemberre, fúrásra, vezetékelésre. A kifejezetten okos eszközök számára kifejlesztett Zigbee protokollnak köszönhetően a vezeték nélküli szenzorok extrém alacsony fogyasztásúak akár több évet is működnek egyetlen elem cserével. A csomagban található intelligens kamera beépített mozgás és hangérzékelővel van ellátva ,megjelöli a felvételen ha mozgást vagy hangot érzékel. Folyamatos betekintést , rögzítést és kétirányú hangátvitelt biztosít. Az ingyenesen letölthető HomeMate alkalmazással (angol nyelvű, IoS vagy Android) időzíthetjük vagy kapcsolhatjuk ki be a riasztás. A mobil alkalmazáson keresztül bárhonnan vezérelhetjük vagy ellenőrizhetjük eszközeink állapotát. A rendszer több mint 100 érzékelőt képes kiszolgálni, bármikkor bővíthettük további nyitás, mozgás, szénmonoxid, gázszivárgás, víz betörés, hőmérséklet és páratartalom stb.. érzékelőkkel.

57.455 Ft
Előrendelhető

ZigBee hálózati technológia, kód nélküli párosítás

Kompatibilis a legtöbb V+  led-szalaggal és a led-panellel a piacon

16 millió szín,  2700K-6500K színhőmérséklet-szabályozás

Támogatja a DC 12V és DC 24V-ot

Memória funkció , nincs szükség a ZigBee hálózat újbóli elérésére, ha ki van kapcsolva

Támogatja a „Mesh networking” technologiát , ami röviden annyit jelent , nem kell a HUB-nak hatósugarában lennie a vezérelt eszköznek mert akár a szomszéd WiFi jelerősítőjén keresztül is megtalálja.

Használatához ZigBee HUB szükséges

13.716 Ft
Raktáron

Ez a termék egy ZigBee multifunkcionáis relé, ami függönyelhúzó motorok, elektromos ablak, garázs ajtó és kerti locsoló készülékek összekötésére szolgál. Nyitni vagy zárni lehet a készülékeket vele.

A ZigBee multifunkcionláis relé a ZigBee központjával kommunikál és kap zigbee szabályzó jeleket. A multifunkcionáis relével, függönyelhúzó motorok, elektromos ablak, garázs ajtó ,kazán és kerti locsoló készülékek összekötését, nyitását vagy zárását lehet véghez vinni a HomeMate Applikáció segítségével. Orvibo riasztó készlet illesztése hagyományos riasztó berendezésekhez.

11.786 Ft
Raktáron

Nincs több elveszett távirányító!

A Magic Cube az egy olyan kombinált WiFi-IR (infravörös) távirányító ami minden távirányító funkciót tartalmaz, egyben, mint pl.: TV, légkondíciónáló, elektromos ventillátor, stb. ... Ez egy híd a WiFi jel és az IR jel  között. Az Orvibo Magic Cube segítségével telefonjáról irányíthatja összes infra vevővel rendelkező készülékét. Több mint 8000 előre programozott készüléket ismer, ez  a piacon lévő infravörös készülékek közel 95% -a. Egyszerünken csak ki kell választania készüléke márkáját és már használhatja is. 

Nagy teljesítményű adójának köszönhetően akár 1o méter távolságból 360 ° -ban képes vezérelni a készülékeket. 
Hangvezérelhető Google home vagy Amazon Alexa eszközökkel.

12.990 Ft
Előrendelhető

Az Orvibo okos Wi-Fi kamera sokkal többet nyújt, mint gondolná! Az ingyenesen letölthető HomeMate (angol nyelvű) alkalmazáson keresztül bárhonnan csatlakozhat hozzá mobiljáról vagy tabletjéről és figyelemmel kisérheti az eseményeket. Beépített kétirányú hangátvitel segítségével hallhatja is mi történik a helységben vagy akár beszélgethet is az ottlévőkkel. A beépített mozgás és hangérzékelésnek köszönhetően megjelöli a felvételen ha mozgást vagy hangot érzékel.

Intelligens bébiőr! Nincs szűkség külön baba monitorra és a távolság sem akadály többé. Egyszerűen használja mobilját , tabletjét felügyeletre. Rendkívül praktikus mágnestalpas rögzítésének köszönhetően egyszerűen levehetjük a falról ha nyaralásnál magunkkal kívánjuk vinni és újra csatlakoztathatjuk például a szálloda Wi-Fi hálózatához.
19.152 Ft
Raktáron
Ez a termék egy okos fotoelektromos füst szenzor, ami nagyon alacsony áramfelhasználással működik, Zigbee vezetéknélküli technológiával. Ez egy figyelmeztető berendezés, gáz, hő, lángok érzékelésére nem alkalmas, nem tud megelőzni vagy megszűntetni egy tüzet. Képes  valós idejű detektálásra ha füstről vagy kezdődő, parázsló tűzről van szó, gyorsabban, mint az ionizációs füstjelzők. Ha tűz veszélyét detektálja akkor pirosan villog a LED jelző hangkísérettel. Füstjelzőket bármely helységben érdemes elhelyezni (tároló helységek, alagsorok, padlás, stb..)
13.259 Ft
Raktáron

Ez a termék egy okos éghető gázokat érzékelő szenzor, ami nagyon alacsony áramfelhasználással működik, Zigbee vezetéknélküli technológiával. Éghető gázok szivárgásának az érzékelésére szolgál és megelőzhető vele egy nagyobb kár képződése. Vezetéknélküli működésre képes. A szenzor nagyon stabil, kicsi az érzékenység ingadozása. Konyhai vagy más lehetséges helyeken alkalmazható ahol jó esély van gáz szivárgásra.

Az ön biztonsága érdekében a detektor alkalmazásán felül, kérjük legyen éber és fokozza a biztonságát azzal hogy mindenre odafigyel a napi életében!

Riasztáskor a teendők

A detektor addig fog riasztást jelezni, amíg a földgáz, LPG sűrűsége a levegőben az adott riasztási érték alá csökken.

  1. Zárja el a szelepet azonnal.
  2. Minden tűzforrást zárjon el és ne használjon semmi olyat ami hasonlóan veszélyes pl.: öngyújtó, gyufa, stb..
  3. Kerülje el az elektromos kapcsolókat.
  4. Nyissa ki az ablakokat huzat csinálása érdekében, hogy a gáz minél gyorsabban ki tudjon keürlni a helységből.
16.942 Ft
Raktáron

Ez a termék egy okos szén-monoxid érzékelő szenzor, ami nagyon alacsony áramfelhasználással működik, Zigbee vezetéknélküli technológiával.  A készülék egy nagy teljesítményű elektro-kémiai szenzorral van ellátva, hang és fény riasztásra is képes. A szenzor nagyon stabil, kicsi az érzékenység ingadozása. A készülék önálló működésre képes de ZigBee HUB -hoz csatlakoztatva a HomeMate (IoS , Android) ingyenes alkalmazáson keresztül teflonjára is kap riasztás bárhól legyen a világban. Más HomeMate támogatással rendelkező eszközöket képes vezérelni riasztás esetén. Például képes lekapcsolni a gázkazánt egy Orvibo B25EU Intelligens WiFi okoskonnektorba van bedugva vagy elindítani a légcsere funkciót egy Orvibo -WIFI - Tanítható Univerzális Infra távirányító által vezérelt klímán.

21.914 Ft
Raktáron

Ez a termék egy okos hőmérséklet és páratartalom detektor, ami nagyon alacsony áramfelhasználással, Zigbee vezetéknélküli technológiával működik. Emellett MCU-t (mikrokontroller egység) használ a hőmérséklet és a páratartalom adatok feldolgozásához. Por és rovar álló kialakítása van, ezzel biztosítva a készülék stabil működését. A nagy pontosságú szenzornak köszönhetően képes élő adatokkal szolgálni bármikor. A készülék a következő helyeken alkalmas megfigyelni: lakó egységekben, gyárakban, számítógépes szoba, bevásárló központok, hotel, irodaház, iskolák, egyetemek, bank, könyvtár, raktár és további hasonló helységek.

12.522 Ft

Keresés