Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Mi várható idén a Sonoff-tól? Találtunk pár képet

Mi várható idén a Sonoff-tól? Találtunk pár képet

Sonoff RM433 falikonzol, Sonoff S55TP F-type IP55 vízálóságú kültéri okos konnektor, Sonoff Basic R3 és Sonoff RF R3

Sonoff RM433 falikonzol.

Sonoff RM433

Csak találgatni tudunk , de nagyon úgy tűnik Wi-Fi RF átalakítóval lesz dolgunk, ami tartalmazz 4 vezérlő gombot is. Első tippre RF vezérlésű redőnyökhöz kiváló társitás, ha interneten keresztül, mobiltelefonról vagy időzítve is szeretnénk használni. Az eddigi Sonoff fejlesztések alapján valószínűsíthető, az RF vételre alkalmas Sonoff vezérlések kapcsolása is megoldható lesz. Ha pedig Sonoff 433 Bridge is vezérelhető lesz vele, akkor tulajdon képpen bármely Sonoff eszköz kapcsolhatóvá válik, vagy akár egész jelenetek indítása is megoldható lesz. Például, egy gomb lenyomásával az összes világítás le vagy felkapcsolásra kerül. Réméljük sejtéseink beigazolódnak.

Sonoff-RM433-2 Sonoff-RM433-2

Elemmel fog működni és kivehető lesz a falikonzolból. Mint távirányítót magunkhoz vehetjük és akár teraszról is használhatjuk.

 

Sonoff S55TP F-type IP55 vízálóságú kültéri okos konnektor

 

Sonoff S55TP

Igazi hiánypótló termék lesz az EU változat (F-type) 16 Ampert fog bírni. Öntöző szivattyú időzítéséhez tökéletes megoldásnak tűnik. Medence vízforgató áramtakarékos működtetéséhez sem rossz megoldás.

 

Sonoff Basic R3 és Sonoff RF R3

 

Sonoff BasicR3 Sonoff Basic R3

Ráncfelvarráson esnek át és a korábbi verziótól eltérően legpattintható lesz a teteje. Ezáltal könnyebben hozzáférhetőbb lesz a csatlakozás, szűkösebb helyeken.

Keresés