Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Megkeztük a Villager termékek forgalmazását !

Megkeztük a Villager termékek forgalmazását !

Örömmel jelentjük be, hogy megkezdtük a kiváló ár- értékaranyú VILLAGER Termékek forgalmazását.

A VILLAGER®-RŐL

A céget 2005-ben alapították, azóta a Villager a Délkelet-Európa egyik vezető márkájává nőtte ki magát a kerti és elektromos szerszámok terén. A Villager hivatalos székhelye Szlovéniában (EU tagország) található. Az attraktív formatervezés, az innováció, a különböző anyagok, a magas minőségi színvonal és a társadalmi felelősségvállalás kombinációja, a precíz tervezéssel és a versenyképes árakkal együtt a mi fő teljesítményünk és előnyünk, amely a vetélytársainktól különbözővé tesz bennünket.

A mi küldetésünk – Megvalósítani a széles körben használatos kerti és elektromos szerszámok “legjobb értékét a befektetett pénzért”.

A mi elképzelésünk – A Villager arra törekszik, hogy az elkövetkező néhány évben Kelet-Európa egyik vezető cégévé váljon a szerszámok terén, valamint a hobbisták, a mesterek és a gazdák első számú választása lagyen. Ahol a minőség és az ár előnyt jelentenek, ott megtalálnak majd bennünket. A célunk, hogy minőséges és könnyen elérhető termékeket kínálva könnyebbé és gazdagabbá tegyük az emberek életét.

 

Termékek: több mint 200 termékfajta

Értékesítés: 2016-ig több mint 1.320.000 gépet adtunk el, a kézi eszközök és kiegészítők nincsenek beleszámítva ebbe a számba.

VILLAGER® TERMÉKPORTFÓLIÓ

Minden általunk létrehozott termék abból az ötletünkből ered, hogy az otthont jobb hellyé tegyük. A Villager terméket úgy dolgozzák ki, hogy azok újból és újból működhessenek, és az ügyfeleink a kertjeiket a lehető legjobb módon ápolhassák.

HÁROM TERMÉKCSOPORT:

Garden tools - Kerti szerszámok

  • Black edition 
  • Orange edition

Power tools - Elektromos szerszámok

  • Professional termékvonal
  • Premium termékvonal
  • Normal termékvonal

Kéziszerszámok

K & F (KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS)

A kutatás és a fejlesztés képviseli a fő versenyelőnyt, amely Európa egyik vezető márkájává alakította a Villagert a kerti és elektromos szerszámok terén. Folyamatosan a fejlesztés és az innováció iránt vagyunk elszántak és magas szinten fektetünk be a kutatásba és a fejlesztésbe. Megvalósítjuk az új termékek fejlesztésének leghatékonyabb stratégiáját (terméktesztelés és formatervezés - prototípusok kidolgozása - minőségellenőrzés és a pilot prototípus gyártásának tesztelése - végső minőségellenőrzés és tesztelés), ami lehetővé teszi számunkra, hogy elérjük a részek rugalmas tervezését és fejlesztését.

DIZÁJN ÉS TERVEZÉS

A piaci igények elemzése lehetővé tette azt, hogy jobb belátásunk legyen az ügyfeleink által keresett termékek típusaiba és jellegzetességeibe, a mi tervezői csapatunk pedig megpróbálja teljesíteni ezeket a követeléseket. A legkorszerűbb tervezői szoftvert használjuk, amely lehetővé teszi, hogy parametrikusan végezzünk változtatásokat a terméken vagy a termék részein, illetve azt, hogy egyidejűleg kövessük a változtatások hatását. A legkorszerűbb szoftvereszközök segítségével való tervezésen kívül, a részeken és a kereteken belüli feszültségi erőket is mérjük és elemezzük, hogy eltávolítsuk az összes lehetségesen fennálló hiányosságot és kizárólag kiváló minőségű termékeket kínáljunk a piacnak.

GYÁRTÁS ÉS MINŐSÉGELLENŐRZÉS

Elértük a gyártás magas minőségi szintjét, amely egészséges és környezetbarát. Részletesen elemezzük a gépek részeit és profiljait, biztosítva így a termék minőségét és minimálisra csökkentjük vagy időre eltávolítjuk az összes potenciális hiányosságot. Szigorú minőségellenőrzés segítségével olyan gépeket és szerszámokat gyártunk, amelyek összhangban vannak az összes alkalmazható szabállyal, előírással és szabvánnyal. A több mint egymillió elégedett ügyfél szilárd bizonyíték arra, hogy a termékeink formatervezése és gyártása abszolút megbízhatóságot és folytonosságot szavatolnak.

 

VILLAGER® TERMÉKEK

A Villager termékeket úgy tervezték, tesztelték és válogatták, hogy azok megfeleljenek az európai EC irányelveknek és szabványoknak. A termékeinket magas minőség, korszerű formatervezés, megbízhatóság, innovativitás, biztonságosság és megfizethetőség jellemzi. A Villager termékek választéka olyan, óvatosan kiválasztott kerti és háztartási szerszámokat foglal magába, amelyeket valós körülmények között teszteltek és amelyek megfelelnek a legmagasabb megbízhatósági szabványoknak. Szintén, megfelelő kiegészítő felszerelést kínálunk az említettek biztonságos használata céljából. A Villager márka használatának teljes tapasztalata a vásárlás utáni szolgáltatásokat; a pótalkatrészeket; a műszaki támogatást és a szervízelést is magába foglalja. Mi a Villager cégből gondot viselünk az ügyfeleinkről és azok globális, regionális és helyi követelményeiről. Bárhol is tartózkodjon Ön, a közelében egy Villager iroda is található, amely specializált tanácsadást nyújthat Önnek.

 

PÓTALKATRÉSZEK

Az eredeti pótalakatrészeinket a Villager gépekkel párhuzamosan fejlesztjük, ez azt jelenti, hogy ugyanazoknak a kritériumoknak felelnek meg és ugyanolyan módon teszteljük őket mint a gyártásban használatos részeket. Ily módon biztosítottak a tolerancia és az elérni szándékozott jellemzők marginális teljesítménye, valamint a gépek és a pótalkatrészek kompatibilitása. A pótalkatrészek egy meghatározott gép gyártásának befejezte után is elérhetők, úgyhogy könnyen folytathatja ugyanannak a gépnek a használatát évekig. Az erős logisztikai rendszerrel rendelkező hatékony globális hálózat gyors és biztos kézbesítést biztosít a régióban, a megrendelés átadását követő 24 órán belül. A pótalkatrészek a szervízszerződés részét alkothatják vagy közvetlenül a szervízközpontunkból is megrendelhetők.

 

SZERVÍZHÁLÓZAT

A termékek minőségét néhány különböző paraméterrel összhangban határozzák meg. Egy ilyen a termékek szervízelésének lehetősége a jótállási időszak alatt és után, valamint az eredeti pótalkatrészek beszerzésének lehetősége. A meghatalmazott szervízbeszállítók megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkeznek, ami a széleskörű problémák hatékony megoldására szükséges. A Villager szervízhálózat folyamatosan bővül és fejlődik azzal a céllal, hogy megfeleljen az ügyfeleink elvárásainak. A Villager szervízbeszállítók az Önök gépeinek a javítását és a pótalkatrészek beszerzését végzik, így Önök egy helyen mindent megtalálhatnak.

 

Keresés