Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Jött egy felhő, mi leszállt közénk

Jött egy felhő, mi leszállt közénk

[ eWeLink 3.5.10] A LAN szolgáltatás frissítése!

Eddig a kizárólag felhőalapú vezérlés problémát okozhatott okosotthon eszközeink számára, esetleges internet kiesés esetén, elveszítettük az irányítást eszközeink felett és csak a fizikai kapcsolóval tudtuk vezérelni azokat. Annak érdekében, hogy el lehessen kerülni az ilyen zavarokat, az eWeLink bevezette a LAN módot az eWeLink 3.5.0 verzióval.

A 3.5.0-as verzióban, amikor a mobiltelefon és az intelligens otthoni eszközök ugyanarra a WiFi-re csatlakoznak, átt lehet állni helyi hálózati módra. Ez azonban nem elég kényelmes, mivel manuálisan engedélyeznie kell a LAN módot.

 

 

Ezúttal könnyebbé és kényelmesebbé tették ezt a funkciót. 3.5.10-ben a LAN elsőbbséget élvez a WAN-nál, ami azt jelenti, hogy az eszközöket LAN-kapcsolaton keresztül vezérli, függetlenül attól, hogy az routerünk csatlakozik-e az internethez vagy sem .A felhasználóknak nem kell kézzel váltaniuk a LAN módra. Ennek eredményeként a felhasználók megbízhatóbb és stabilabb ellenőrzést gyakorolnak az eszközök felett.

 

 

A készülékek akkor is vezérelhetőek maradnak, ha az internetszolgáltató leállítja az internetet. Nem kell semmit sem tenni, csak be- / kikapcsolni a készülékeket a szokásos módon. Az átviteli késleltetés is jelentősen csökken. Továbbá, a LAN-on történő vezérlés nagyobb biztonságot jelent. (Megjegyzés: Az ütemezések, jelenetek, megosztás és más funkciók még mindig megkövetelik az internetkapcsolatot.)

Ezt a változtatást a 3.5.10-es verzióra alkalmazzák a 3.0-ás firmware verziójú, támogatott eszközökön, amelyek hamarosan megjelennek.

Keresés