Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BQ05 eWeLink app kompatibilis, Wi-Fi+eWeLink-Remote, időzíthető. távvezérehető okos öntözőszelep / mágnesszelep (R2)

Ár:
16.895 Ft (13.303 Ft + ÁFA)
Cikkszám: NON-ONT-BQ05-R2
Elérhetőség: Külső raktáron (2-3 nap)
A BQ05 egy időzíthető és távolról is vezérelhető, WiFi+Bluetooth öntözőszelep / mágnesszelep, mely használható nem csak kertek és udvarok, tetőkertek, gyep, virágoskert és veteményes öntözéséhez, hanem üvegházakban és fóliasátrakban való locsolásra is. Az előrjéhez képest bővített funkcióval rendelkezik, ugyanis eWeLink Remote távirányítókkal akár távirányítható is a ki/be kapcsolása.  Ez egy igazi 2-az-1-ben termék, hiszen az eWeLink app-os WiFi-s okosvezérlést beintegrálták egy locsolószelepbe. A Sonoff és SmartWise eszközökhöz hasonlóan ez is az eWeLink app-ot használja, jól integrálható más ilyen okosotthon eszközökkel.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A BQ05 (R2) egy időzíthető és távolról is vezérelhető, eWeLink Remote kompatibilis WiFi+Bluetooth kompatibilis öntözőszelep, melyben az eWeLink app-os WiFi-s okosvezérlést beintegrálták egy locsolószelepbe. A Sonoff és SmartWise eszközökhöz hasonlóan ez is az eWeLink app-ot használja, jól integrálható más ilyen okosotthon eszközökkel.

A locsolószelep akár közvetlenül egy kerti csapra is csatlakoztatható, a csatlakozóban pedig vízszűrő biztosítja azt, hogy a vízből ne jusson szennyeződés a szelep belsejébe, gondoskodva annak hosszú élettartamáról.

Használható nem csak kertek és udvarok, tetőkertek, gyep, virágoskert és veteményes öntözéséhez, hanem üvegházakban és fóliasátrakban való locsolásra is.

Kifejezetten erős beépített WiFi chip-pel van felszerelve, mellyel közvetlenül WiFi router-re csatlakozik fel, nincs szüksége a vezérléshez központi egységre. Az interneten át távolról is elindítható és leállítható az öntözés, és természetesen időzített locsolás is beállítható rá a hét egyes napjaira külön-külön is. Más Sonoff és eWeLink eszközökhöz hasonlóan a  ciklusvezérlést is támogatja, azaz beállítható pl. minden 4 óránként 10 percig való locsolásra is. A beállított időzítések az intetnetkapcsolás megszakadása esetén, offline esetben is lefutnak, mivel 8 db időzítés az eszközön tárolódik.

Tartós, vízálló ABS műanyag háza ellenáll az időjárás viszontagságainak, tartós használatra alkamas.

A locsolószelep áramtalanítás és áramszünet esetén ZÁRVA állapotban van, azaz biztonságosan üzemeltethető olyan helyen is, ahol esetenként áramszünet is előfordulhat. Rövidebb áramszünet esetén automatikusan újrakapcsolódik a WiFi hálózathoz, hosszú időn át áramtalanított állapot után újra kellhet párosítani a WiFi hálózatra.

Működéséhez 5V-9V közötti DC tápellátás szükséges. Az öntözőszelep tartozéka egy 2 méteres USB végződésű kábel, mellyel 5V DC tápellást biztosíthatunk neki akár egy 1A teljesítményű telefon tápegységről vagy esetleg egy 5V DC akkumulátorról vagy powerbank-ről is.

A csapra szabványos 1 colos belső menetes csatlakozójával rögzíthető, vagy szükség esetén a (tartozék) 3/4 colos szűkítő gyűrű segítségével. Az alsó kimeneten szintén 1 colos külső menetes csatlakozó van, így locsolórendszer csövei is ráköthetőek, vagy a (tartozék) szabványos 1/2'' gyorscsatlakozóval slag / tömlő is csatlakoztatható.

Terméktulajdonságok:

 • 5V-9V DC tápbemenet, 2 méter hosszú DC tápvezeték USB csatlakozóval (tartozék), csatlakoztatható min. 1A teljesítményű USB adapterhez (nem tartozék)
 • Csapra szerelhető, vízszűrővel rendelkezik a bemeneten, mely biztosítja, hogy a szelepbe ne kerüljön szennyeződés
 • Víz bemenet: 1 colos belső menetes, 3/4 colos szűkítő gyűrűvel (tartozék).
 • Víz kimenet: 1 colos külső menetes, vagy szabványos 1/2'' tömlő#slslag gyorscsatlakozó (tartozék)
 • WiFi modul - Az öntözőszelep WiFi modullal rendelkezik és az otthoni/irodai WiFi hálózaton keresztül kapcsolódik a hálózatra, illetve az alapértelmezett felhő üzemódban a gyári eWeLink Cloud-hoz.
 • eWeLink-Remote (Bluetooth) moduljának köszönhetően SmartWise eWeLink-Remote távirányítókkal és vezeték nélküli kapcsolókkal is vezérelhető.
 • BT modul - Ennek köszönhetően az eWeLink Remote távirányítókkal távirányítható ki/be kapcsolható, és a bluetooth komminkációt használja a párosítás során is, ezért gyorsabb és stabilabb a folyamat.
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is vagy, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatod az öntözőszelepet és elindíthatod vagy leállíthatod az öntözést.
 • Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik az öntözőszelep állapota
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklusvezérlés.
 • Időzített kikapcsolás - beállítható az öntőrendszer arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon.
 • Áramszünet esetén zárt állapot - az áramellátás megszakadása esetén a locsolószelep lezár, biztosítva a szivárgásmentességet áramszünet esetére.
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhatsz pl. családtagjaidnak a távvezérléshez
 • Készülékcsoportok – Csoportba rendezheted készülékeket, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhatsz
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez is
 • A termék kompatibilis Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközökkel is, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.
 • Vízhőmérséklet: 1˚C - 50 ˚C
 • Víznyomás: 0,5-8 bar
 • Átfolyó víz becsült mennyisége:
  • 1 bar víznyomás esetén: 10 liter / perc
  • 5 bar víznyomás esetén: 20 liter / perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés