Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Okos biztonságtechnika otthon is.

A hagyományos védelmi eszközöktől eltérően az okos biztonságtechnikai rendszereket egy felületről tudod beüzemelni, irányítani vagy a különféle funkciók bekapcsolását automatizálni, így elsőként a kényelem, az ami eszünkbe jut a mai modern védelmi rendszerek kapcsán.

Természetesen ezek a korszakalkotó megoldások nemcsak a külső veszélyektől, mint például egy rablástól segítik megóvni az ingatlant, de a bent tartózkodókat is védik a házban lévő egyéb veszélyektől is.Ilyen beltéri biztonságtechnikai kellékek például a tüzet vagy füstöt érzékelő eszközök, a szén-monoxidot jelző berendezések, vagy a gáz- és vízszivárgás esetén riasztó életmentő rendszerek.

Mindezek mellett a biztonsági kamerákat modelltől függően lehet bent a lakásban, kint az udvaron, vagy a kapu elé szerelni, így például kisgyermekes család esetén nem kell külön bébiőrt tenni a csöppségek szobájába, mert a kamera rendszer nemcsak képeket, de hangokat is fel tud venni automatikusan.

Ez azt jelenti, hogy csak mozgás vagy hanghatások esetén kapcsol be a kamera, így visszanézni is egyszerűbb, pláne azért, mert a különféle időpontokban felvett érzékeléseket külön-külön tárolja a rendszer, így tekerni sem kell, ahogy ezt régen a szalagos videó kazettákkal kellett tenni.S mivel a legtöbb biztonságtechnikai eszközt lehet a különféle otthoni vezérlőrendszerek segítségével is irányítani, így elég szólni Alexának vagy a Google Asszisztensnek, hogy hogyan szeretnéd beállítani a világítást, a klímát, a különféle érzékelők pontosságát és mértékét, mikor hogyan és milyen üzemmódban legyenek a házon belül vagy kívül a kamerák, de akár az okos ajtókat és ablakokat is tudod irányítani a kanapédról, hogy mikor nyíljanak ki, hogy szellőztess egyet.

Az okos biztonságtechnikai eszközök így nemcsak időt spórolnak meg könnyű és összefont kezelésük miatt, de rengeteg energiát is, hiszen a legtöbb okos eszköz már képes megállapítani, hogy van-e valaki otthon, vagy üres-e a lakás. Így nem fogja használni a klímát, a lámpákat, de persze ezt is be tudod állítani, hogy mit szeretnél manuálisan kezelni és mit automatizáltan.

S mindezek mellett az okos biztonságtechnikai eszközök már egyre több átlag ember otthonába kerülnek beszerelésre, hiszen ahogy nőtt a kereslet ezekre a termékekre az elmúlt években, úgy csökkentek a különféle berendezések árai is.

Emiatt nem kell ezekre már úgy gondolnod, mint a szerencsések kiváltságaira, hiszen kedvező áruk miatt szinte bárki beszerelheti ezeket az eszközöket lakásába vagy házába.Kínálatunkban egyaránt találkozhatsz beltéri és kültéri biztonságtechnikai rendszerekkel, melyek valamilyen módon egyaránt segítenek Neked energiát, időt és pénzt is spórolni.

Beltéren használható termékeink például a vezeték nélküli okos riasztó rendszerek, az éjjellátó Wi-Fi beltéri kamerák, vészjelző gombok és természetesen a füst, tűz, vízszivárgás, szén-monoxid, éghető gáz, illetve hőmérséklet és páratartalom érzékelő rendszerek.Kültérre a vezeték nélküli okos kilincs, az ajtó- és ablaknyitási vezérlő, a magas felbontású hangos videókat felvevő biztonsági kamera, illetve természetesen a mozgásérzékelő biztonságtechnikai eszközök kiépítését szoktuk javasolni.

Természetesen az ilyen eszközökhöz modern kialakítású ajtók és ablakok szükségesek, emiatt ha nem vagy biztos abban, hogy a kiválasztott biztonságtechnikai eszközt megfelelően tudod majd használni az otthonodban, bátran keress fel minket kérdéseiddel, hogy segíteni tudjunk kiválasztani azokat a típusú berendezéseket, melyek segítségével lakásod vagy házad még nagyobb biztonságban lesz mind a kintről vagy a bentről leselkedő veszélyek ellen.

Figyeld folyamatosan kínálatunkat, hiszen mindig a legújabb biztonságtechnikai termékekkel igyekszünk feltölteni online kínálatunkat, s érdemes rendszeresen látogatnod webáruházunkat, hogy ki tudd használni aktuális akcióinkat.

Amennyiben feliratkozol hírlevelünkre is, mindig első kézből fogod kapni a legfrissebb biztonságtechnikai híreket, promóciókat és kedvezményeket, így mindig naprakész lehetsz, hogy milyenek a legújabb okos eszközök, melyek egyaránt időt, energiát és pénzt is tudnak egyben spórolni Neked.

Tartalomhoz tartozó címkék: Biztonságtechnika biztonságos otthon

Keresés