Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Woolley 3 » eWeLink app kompatibilis, mozgásérzékelős három gombos okos WiFi villanykapcsoló (fehér)

Ár:
8.796 Ft (6.926 Ft + ÁFA)
Cikkszám: NON-KAP-RAD3
Elérhetőség: Külső raktáron (2-3 nap)

eWeLink app kompatibilis, mozgásérzékelős három gombos okos WiFi villanykapcsoló (fehér)

eWeLink app kompatibilis, WiFi-s, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető, okos lámpakapcsoló, elegáns fehér üveg előlapos érintőkapcsolóval. Az üveg előlap mögé beépített apró rejtett mozgásérzékelője alapján ki/bekapcsolni is képes, vagy riasztást is tud küldeni a telefonra.

Ez a három áramkör / lámpa kapcsolására szolgáló 3 gombos érintőkapcsoló verzió.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Woolley WiFi-s villanykapcsolója igazi különlegesség, hiszen az érintőkapcsolós üveg előlap mögé beépített radar mozgásérzékelője a legkisebb mozgást is érzékeli, és az érzékelt mozgás alapján képes fel vagy éppen lekapcsolni a lámpát (vagy más rákötött fogyasztót), és riasztást is képes küldeni az érzékelt mozgásról. A Woolley a Sonoff márka közeli rokonaként a Sonoff-hoz hasonlóan az eWeLink app-ot és felhőplatformot használja, így a Woolley termékek a Sonoff, SmartWise és KingArt kapcsolókkal együtt használható az eWeLink app-pal.

Ez a három lámpa / áramkör kapcsolására szolgáló, 3 gombos verzió, fehér üveg érintős előlappal, keret nélkül.

További termékverziók:

 • A termék egy áramkörös okoskapcsolóját itt találod;
 • a két áramkörös csillárkapcsolóját pedig itt.

Elegáns, keret nélküli fehér üveg előlappal van szerelve, rajta 3 érintőkapcsolóval. Beépített WiFi chip-jének köszönhetően internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLink app segítségével távolról is vezérelhetjük a lámpakapcsoló ki/be kapcsolását, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Az érintőkapcsoló segítségével a falon is kapcsolhatjuk természetesen a lámpát, ahogy egy hagyományos érintőkapcsolóval tennénk azt. A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás a bármilyen lámpa okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is fel vagy lekapcsolhatjuk a kívánt lámpákat akkor is, amikor nem vagyunk otthon. Betörés-megelőzési megoldásként használva, beprogramozhatunk rajta időzített ki vagy bekapcsolást, hogy a külvilág azt higgye, otthon tartózkodunk.

A Woolley WiFi-s okoskapcsoló nem tartalmaz RF vevőegységet, így RF vezetélknélküli kapcsolókkal nem párosítható.

Négy üzemmód közül választhatunk az eWeLink app-ban WiFi-re és telefonnal való párosítás után: 

 • Kikapcsolt mozgásérzékelő, ekkor a radar mozgásérzékelős kapcsoló a Sonoff TX T1 EU-hoz hasonló alap WiFi-s okoskapcsolóként viselkedik,
 • Mozgásérzékelő üzemmód: ekkor érzékelt mozgás esetén bekapcsol a kapcsoló, ha pedig megadott idő elteltével nem érzékel mozgást, kikapcsol. Ez egy teljesen automata üzemmód, pl. irodákba, közlekedő folyosókra, illetve olyan helyekre ajánlott, ahol a kapcsoló a helyiségen belül van;
 • Energiatakarékos üzemmód: ekkor a bekapcsolás nem automatikus, ám ha a fali érintőkapcsolón bekapcsoltuk a kapcsolót, és a beállításoknál megadott ideig nem érzékel mozgást, akkor kikapcsol. Ez tehát egy energiatakarékos üzemmód, melyet minden olyan kapcsolón érdemes bekapcsolni, ahol a kapcsoló a megvilágított helyiségen belül van;
 • Push figyelmeztetés üzemmód: riasztási üzemmód: ekkor nem kapcsolja a kapcsolót se ki, se be a radar mozgásérzékelő, csak riasztást küld az eWeLink app-ot futtató telefonra az érzékelt mozgásról. Egy rejtett mozgásérzékelőként működik ebben az üzemmódban a kapcsoló.

A mozgásérzékelő és energiatakarékos üzemmód az egyes áramkörökre külön-külön állítható be. (A push figyelmeztetés mindegyik áramkörre vonatkozik.)

A Sonoff TX kapcsolókhoz hasonlóan a Woolley mozgásérzékelős kapcsoló is átállítható impulzuskapcsolás (azaz billenőkapcsoló) üzemmódra, illetve beállítható arra is, hogy a bekapcsolást követően előre megadott időt követően kapcsoljon le, azaz lépcsőházi időzített kapcsolásra is alkalmas.

A Sonoff TX kapcsolókhoz hasonlóan a két- és háromgombos csillárkapcsoló verziói beállíthatók az app-ban olyan úgynevezett interlock (más néven reteszelő vagy váltókapcsolási) üzemmódra, melyben az egyik áramkör kapcsoláskor a többi áramkör lekapcsol. (Interlock üzemmódban az időzítési funkciók jelenleg még nem elérhetőek az eWeLink app-ban.)

Terméktulajdonságok:

 • Érintőkapcsoló - az üveg előlapos érintőkapcsolón diszkrét kék LED fény jelzi az érintős részt valamint külön LED az aktív WiFi kapcsolatot (a WiFi LED az applikációban kikapcsolható)
 • Beépített radar mozgásérzékelő - szuper érzékeny beépített mozgásérzékelő, kb. 6-8 méteres érzékelési távolsággal, mely a legkisebb mozgást is érzékeli, és kapcsolni képes vagy eWeLink app riasztást küld a telefonra ez alapján.
 • EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja, ami a magyar szabvány szerinti előlap mérete, 34mm a teljes mélysége, azaz a normál mélységű fali aljzatban elhelyezhető
 • 86mm-es sorolási távolság - két szorosan egymás mellé elhelyezett Sonoff TX kapcsolónak akkora helyre van szüksége, mint két hagyományos egygombos kapcsolónak, mivel az üveg előlap miatt nincs két egymás melletti kapcsolónak közös kettős kerete
 • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
 • Időzített kikapcsolás - beállítható a villanykapcsoló arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
 • Impulzus kapcsolás: beállítható a relé impulzus kapcsolásra is, azaz egy megadott hosszúságú rövid kapcsolásra (pl. jellemzően 0,5 vagy 1 másodperc)
 • Interlock / reteszelő / váltókapcsolási üzemmód - a két és háromgombos csillárkapcsoló verzió beállítható az app-ban olyan üzemmódra, amikor az egyik áramkör kapcsoláskor a többi áramkör lekapcsol, így pl. redőnyvezérléshez vagy más motor vezérlésére is biztonsággal használható a kapcsoló.
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
 • Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
 • Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy TH10 reléhez kapcsoló hőmérséklet vagy páratartalom érzékelő adatai alapján kapcsolhat egy Sonoff S26 konnektort, vagy egy Sonoff RF Bridge átjáróhoz párosított RF mozgásérzékelő jele alapján kapcsolhat egy Sonoff vagy SmartWise okos villanykapcsolót is, de két WiFi-s eszköz be és kikapcsolását is összehangolhatja (pl. egy Sonoff villanykapcsoló WiFi-n át bekapcsolhat egy Sonoff WiFi-s okoskonnektort).
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
 • A Sonoff és testvérmárkái, a Woolley és a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.
 • Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

Fontos: a WiFi-s lámpakapcsoló működéséhez nem csak fázisvezeték, hanem nullavezeték is szükséges a kapcsolóaljzatban! 

További információk

Tömeg 0.14 kg
Méretek 8.6 × 8.6 × 3.5 cm
Szín

fehér, elegáns tejüveg felület, keret nélkül

Terméktípus

okos hármas csillárkapcsoló

Áramkörök száma

3

Fogyasztásmérő

nem

Dimmelhető / Fényerőszabályozható

nem

Fizikai ki/be kapcsológomb

érintőkapcsoló

Alternatív- / keresztkapcsolás

nem

Impulzus- / billenőkapcsolás

igen

Reteszelő / váltókapcsoló üzemmód

igen

Eszköz működési betáp

100V-240V AC

Bekötés

230V AC (fázis és nulla)

Vezérelt áramkör

100V-240V AC

Maximális teljesítmény

1A /áramkör; 3A összesen

Interneten vezérelhető

igen

WiFi kapcsolat

igen

WiFi szabványok

802.11 b/g/n (2.4GHz)

RF / rádióvezérlés (433.92MHz)

nem

Zigbee kapcsolat

nem

Cloud üzemmód (gyári firmware-rel)

alapértelmezett üzemmód az eWeLink felhőre kapcsolt működés

Helyi hálózati üzemmód (gyári firmware-rel)

igen, ha a kapcsolat az eWeLink felhővel megszakad, korlátozott funkciók

REST API támogatás (gyári firmware-rel)

nem

MQTT támogatás (gyári firmware-rel)

nem

Támogatott integrációk

Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Home, Google Nest, IFTTT (az IFTTT integráció előfizetéses, Premium funkció)

Gyártói okostelefonos app

igen, ingyenes app: eWeLink (Android, iOS)

Webes (böngészős) admin felület

ki/be kapcsolás (előfizetéses, Premium funkció)

Értesítési funkciók

eWeLink app értesítés okostelefonra

Hangvezérléssel kapcsolható

Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis

Időzíthető

igen, 8 db az eszközön tárolt offline is működő időzítés, minden további időzítés a felhőből futtatható online üzemmódban

Működési hőmérséklet-tartomány

beltéri

Gyártó

Woolley

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés