Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

WDYK » WDYK POW63 2P RCBO eWeLink-app kompatibilis, WiFi-s, áramfogyasztás-mérős, nagyteljesítményű, kétpólusú kombinált áram-védőkapcsoló (max. 63A)

Ár:
38.595 Ft (30.390 Ft + ÁFA)
Cikkszám: WDY-REL-POW63-2P-RCBO
Elérhetőség: Külső raktáron (2-3 nap)
Sonoff / eWeLink-app kompatibilis, WiFi-s, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról is vezérelhető, időzíthető, nagyteljesítményű (max. 63A) 230V-os okos kombinált áram-védőkapcsoló (kismegszakító, FI-relé és áramfogyasztás-mérő egyben). Ez a kétpólusú verzió, megszakítja a fázis és a nullavezetéket is..
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A WDYK POW63 egy nagyteljesítményű, egy fázisú, villamossági szekrény DIN-sínre helyezhető, fogyasztásmérős, okos kombinált áram-védőkapcsoló, 63A maximális teljesítménnyel, 'C' kioldási karakterisztikával.

Ez a termékverzió egy kombinált áram-védőkapcsoló, azaz egy olyan készülék, amely magában foglalja a kismegszakító és az áram-védőkapcsoló (azaz FI-relé) funkcióit is, így egyaránt ellátja a rövidzárlat- és túláramvédelmet, valamint a földzárlati hibaáram-védelmet. Köznyelven még ismerhetjük kombinált áramvédős kismegszakítóként, vagy áram-védőkapcsoló túláramvédelemmel néven is, de a hivatalos, szabvány szerinti neve: áram-védőkapcsoló beépített túláramvédelemmel.

Ez egy kétpólusú termékverzió, ez megszakítja a fázis és a nullavezetéket is.

A 63A teljesítmény az eszköz maximális fizikai képessége, de az eWeLink app-ban beállítható tetszőleges túlfeszültségnél, túláramnál és túlteljesítménynél való lekapcsolásra, így használhatjuk 10A, 16A stb. kismegszakítóként is. A ki és bekapcsolásról beállíthatunk az eWeLink app-ban push üzenet értesítést, így a leoldásakor a telefonunkra üzenetet kérhetünk.

Erős kapcsolómechanikájának köszönhetően reléként is nyugodtan használható, a beépített kis motoros kapcsoló segítségével app-ból is fel és le is kapcsolható, nem csak kézzel az eszközön.

A kapcsolási és áramfogyasztásmérési funkció tekintetében a Sonoff POW R2 reléhez hasonló, de annál kb. 4x nagyobb teljesítményt kezelni képes eszköz szintén az eWeLink app-pal működik, és a POW R2-höz hasonlóan beépített túlfeszültség-védelemmel is rendelkezik, megvédi a rákötött elektromos eszközt. 230V AC betápról működik, a segítségével zárhatjuk és meg is szakíthatjuk az áramkört, azaz ki/be kapcsolhatjuk a rákötött nagyteljesítényű elektromos készüléket, például szaunákat, elektromos fűtési rendszereket stb.

Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról vezérelhetjük a  fogyasztásmérős eszközt, és beállíthatunk rajta időzített ki/be kapcsolást is. Természetesen a készüléken is van fizikai kapcsoló, hasonló, mint ami hagyományos kétpólusú kismegszakítókon található. A távoli elérés lehetősége megosztható pl. a családtagokkal is. Tökéletes megoldás nagy áramfelvételű elektromos eszközök okosvezérlésére, melyeknek vagy nem szükséges állandóan működnie és csak időszakos kell ki/bekapcsolni őket (pl. szauna vagy fűtés) vagy folyamatosan működnek és kifejezetten az áramfogyasztásukat szeretnénk mérni. A 63A maximális teljesítmény alkalmassá teszi az eszközt teljes lakások, irodák fogyasztásmérésére is akár.

Fogyasztásmérője mutatja a pillanatnyi fogyasztást, valamint napi és havi statisztika is rendelkezésünkre áll a mobil App-ban. Fogyasztási stopperével indulástól megálításig is mérhetjük az adatokat. A mért fogyasztási adatokat le is tölthetjük a mobilunkra CSV formátumban. Az okoseszközzel nem csak a távolról való kapcsolás és az időzítés oldható meg, de kiválóan segíti az áramfogyasztásunk megértését  és optimalizálását is.

Megadható az eWeLink app-ban az áram egységára, így ki tudja jelezni a fogyasztás értékét is.

Nem csak aktuális fogyasztást, de az aktuális feszültségi és áramerősségi adatot is kijelzi, beállítható rá túlfeszültség-védelem (megadhatjuk egyénileg a paramétereket).

Terméktulajdonságok:

 • Kétpólusú okos kombinált áram-védőkapcsoló, azaz egy olyan készülék, amely magában foglalja a kismegszakító és az áram-védőkapcsoló (azaz FI-relé) funkcióit is.
 • Kétpólusú eszköz, megszakítja a fázis- és nullavezetéket is.
 • 'C' kioldási karakterisztika
 • Max 63A teljesítmény - de az app-ban beállítható, hogy milyen túlfeszültségnél, túláramnál vagy túlteljesítménynél kapcsoljon le.
 • Aktuális áramfogyasztás mérése – pillanatnyi fogyasztás kijelzése az App-ban
 • Tetszőleges időszak áramfogyasztásának mérése – áramfogyasztási stopperóra funkció, méri az elindítástól a leállításig az áramfogyasztást
 • Áramfogyasztási statisztika - napi és havi összfogyasztási statisztika az App-ban (havi bontasban, az elmúlt 100 napra)
 • OPS (Overload Protection System) - védi a vezérelt eszközt a túlterheléstől: megadható maximális áramerősség, maximális feszültség, minimális és maximális teljesítmény, a megadott határértékek elérésekor lekapcsolja az eszközt
 • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
 • Időzített kikapcsolás - beállítható a konnektor arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
 • Készülékcsoportok – Csoportba rendezheti készülékeit, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhat
 • Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
 • Okosvezérlés (Scene) – Hőmérséklet, páratartalom. mozgás vagy más külső érzékelőkhöz kapcsolva akár automatikusan is vezérelheti a ki/be kapcsolást, és az egyes eWeLink-kompatibilis eszközök ki/bekapcsolását egymáshoz is kapcsolhatja (pl. egy Sonoff villanykapcsoló WiFi-n át bekapcsolhat egy WiFi-s okoskonnektort)
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
 • A Sonoff, SmartWise, KingArt és a WDYK termékek egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.
 • Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Készleten (Azonnal szállítható)
50.995 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

Keresés