Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Világítás

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Hozza el otthonába a hangulatot a Sonoff B1 LED izzó segítségével. Emelje új szintre a mozizás , a romatika vagy baráti összejövetelek élményét az alkalomnak megfelelő szín kiválasztásával.. Nincs szükség HUB-ra / központra, közvetlenül a WiFi -re csatlakozik. 16 millió szín közül választhat vagy használhatja a hideg , meleg , nappali fehér fényt. Az ingyenes eWeLink alkalmazáson keresztül Android és iOS készülékekről vezérelhető.

Nincs szükség Hubra / Központra - Az izzót közvetlenül a Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatható
Távolról történő vezérlés - Irányítsa a fényeket bárhonnan a táblagéppel vagy okostelefonnal.
Színváltozás - finom hangolhatja a színeket minden alkalomra és beállítja a fényerőt
Meleg / hideg fehér fény -2800k -6500kközött
Energiatakarékosság - Akár 80% -os energia megtakarítás egy 60 W-os izzólámpához képest
Hangvezérlés - Párosítsd az Amazon Alexa-val és engedélyezd a hangvezérlést
Együttműködés - Amazon Alexa, Google Assistant, Google Nest , IFTTT

 

9.906 Ft
Raktáron

A Slampher egy WiFi  és 433 MHz-es RF alapú vezeték nélküli foglalat, amely az E27 csavaros aljzathoz csatlakoztatható foglalat.

Vezérelje a világ bármely pontjáról okostelefonján keresztül valósidőben az elektromos izzóit

- Távvezérlés

- Időzítés

- Ismétlődő be és kikapcsolás

- Energia optimalizálás

- Eszköz megosztás családdal v másokkal

- Jelenlét szimuláció

- Esemény reakció

- Hangvezérlés Amazon Alexával

7.734 Ft

 

Okos világítás

Az elmúlt évtized robbanásszerűen fejlődő technikai innovációinak köszönhetően már nemcsak a szórakozóhelyeken lehet különleges fényhatásokat látni, hanem akár az otthonodba is beszerelhetsz olyan okos világítási eszközöket, mint például az okos izzókat.

Ezek olyan hagyományosnak tűnő villanykörték, melyeket az okostelefonod vagy más okos eszközöd segítségével tudsz állítani, hogy milyen színe legyen, s nem 5 színből kell válogatnod, hanem több millió színárnyalat közül tudsz választani. Ezeknek természetesen az erősségét is tudod szabályozni, illetve a legtöbb esetben automatikusra is tudod állítani, hogy a nap bizonyos időszakaiban milyen színnel és fényerővel világítsanak.

Az okos világítás elemei is okosak, így ezeket is lehet távolról irányítani, emiatt például nyaralás közben a tengerpartról - ha van internet kapcsolatod - fel és le tudod kapcsolni a villanyokat a lakásodban, hogy úgy tűnjön, mintha még mindig otthon tartózkodnál. Ezt betörők ellen rengetegen használják, így nem meglepő, ha egyre népszerűbbek az okos világítás rendszerek.

Természetesen nem minden esetben kell magadnak fel-és lekapcsolgatni a villanyt, ha azt a látszatot szeretnéd kelteni, hogy otthon vagy, hiszen a legtöbb okos világítás rendszerben ez az “otthonlétet szimuláló” program már be van építve, így random időközönként, vagy ahogy Te szeretnéd beállítani automatikusan fel- és lekapcsolódnak bizonyos lámpák a lakásban.

Kezeld energiahatékonyan és egyszerűen a lámpákat otthon, szerezz be Te is okos világítást lakásodba!