Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sonoff » Sonoff TH20 Elite (R3) WiFi-s okosrelé, hőmérő bemenettel, 230V (20A) és feszültségmentes kapcsolásra is, LED kijelzővel (THR320D)

Ár:
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SON-REL-TH20D-R3
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
A Sonoff THR320D a Sonoff TH10/TH16 okosrelé-család új R3-as Elite termékverziójának nagyobbik tagja: egy WiFi-s, interneten keresztül mobiltelefonról távolról is vezérelhető, időzíthető, 230V (max. 20A) és feszültségmentes kapcsolásra egyaránt alkalmas típus. Vezetékes hőmérő és páratartalom érzékelő szenzor és talajnedvesség érzékelő szenzor is kapcsolható hozzá, képes hőmérsékleti és páratartalom adatok alapján automatikusan is kapcsolni. Az Elite verzió LED kijelzője 5 másodpercenként frissülve a képernyőn is mutatja a mért adatokat. Az R3 verzió újdonsága továbbá, hogy a mért adatokat rögzíti is a felhőbe, és az app-ban 6 havi historikus adat visszamenőleges alakulása grafikonon is megtekinthető.  
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Sonoff THR320D a Sonoff TH okosrelé-család új 2022 nyarán megjelent R3-as termékverziója, mely elődjéhez, a Sonoff TH10/TH16-hoz hasonlóan egy WiFi-s, interneten keresztül mobiltelefonról távolról is vezérelhető, időzíthető okosrelé. Az új típus 20A-es verziója viszont már nem csak 230V (max. 20A) kapcsolására képes, hanem feszültségmentes kapcsolásra is alkalmas.

Vezetékes hőmérő, páratartalom érzékelő szenzor és talajnedvesség érzékelő szenzor is kapcsolható hozzá, képes a mért hőmérsékleti / páratartalom / talaj nedvességi adatok alapján automatikusan is kapcsolni. A korábbi R2 verzió jack dugós csatlakozója helyett az R3 verzió már RJ9 csatlakozó-aljzattal van ellátva.

Az Elite verzió LED kijelzője 5 másodpercenként frissülve a képernyőn is mutatja a mért adatokat. Az R3 verzió újdonsága továbbá, hogy a mért adatokat rögíti is a felhőbe, és az app-ban 6 havi historikus adat visszemenőleges alakulása grafikonon is megtekinthető

Kompatibilis az alábbi szenzorokkal:

 • Sonoff SI7021 hőmérséklet és páratartalom szenzor;
 • Sonoff AM2301 hőmérséklet és páratartalom szenzor;
 • Sonoff DS18B20 vízállló rúdhőmérő;
 • Sonoff MS01 talajnedvesség-érzékelő.

A szenzorok külön termékek, nem a relé tartozékai.

 

A WiFi-s relé MAUNÁLISAN is ki/bekapcsolható az eWeLink app-ból, és átállítható AUTOMATIKUS üzemmódba is, melyben ki és bekapcsolási hőmérséklet / páratartalom / talajnedvesség értékeket adhatunk meg több napszakhoz / időszakhoz is.  A hőmérséklet alapú automatikus KI/BE kapcsolásnál tizedes fok celsius pontosságú adatot lehet megadni.

 

Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLinkApp segítségével távolról vezérelhetjük a kapcsolót, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Természetesen a készülék rendelkezik fizikai nyomógombos kapcsolóval is. A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás háztartási elektromos eszközök okos vezérlésére, melyeknek nem szükséges állandóan működnie, szakaszosan kell ki/be kell kapcsolni (pl. akvárium keringető vagy levegőztető). Használatával kényelmesen távolról is bekapcsolhatjuk a kívánt készülékeket még mielőtt hazaérnénk, és kényelmesen időzíthetünk vele kikapcsolást is, hogy energiát és költséget takarítsunk meg.

A relé ideális választás például ventillátorok, elektromos fűtőtestek, elektromos infra fűtések, radiátorok, párásítók, páramentesítők, légkondícionálók, öntözőrendszerek, üvegházak és akváriumok vezérlésére is. Szenzorral együtt használva, WiFi-s távvezérelhetőségének köszönhetően megfigyelhető távolról más helységek és épületek aktuális hőmérséklete és páratartalom értéke is, és automatikus fűtés és párásító/pártlanító üzemeltetését is el tudja látni a mobiltelefon app-ban megadható ki és bekapcsolási határértékek mentén.

A korábbi TH10/TH16 R2 verzióval ellentétben, mely csak 230V kapcsolására volt képest, az új R3 verzió a működéséhez kapott 230V-t is továbbkapcsolja a relé alján található 230V kimenetén, és egyben kapcsolja a relé tetején található feszültségmentes NO/NC kimeneteket is:

 • Kikapcsolt állapotban a 230V fázis kimeneten értelemszerűen nem kapcsol feszültséget, a feszültségmentes kimeneten pedig a COM-NC bemeneteket kapcsolja össze.
 • Bekapcsolt állapotban pedig a 230V fázis kimeneten 230V (max. 20A) feszültséget kapcsol, a feszültségmentes kimeneten pedig a COM-NO bemeneteket zárja.  

Vezeték keresztmetszetek:

 • 230V bekötési ponton: 1.5~6mm² (15~10AWG)
 • szárazkontakt NO/NC bemeneten: 0,13~0,5mm² (26~20AWG)


Terméktulajdonságok:

 • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is;
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt);
 • Adatelőzmények - A mobil App-ban fél évnyi mérési eredmény megjelenik grafikonon;
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
 • Valós idejű hőmérséklet és páratartalom kijelzés (app-ban és LCD kijelzőn) – SI7021 hőmérséklet és páratartalom érzékelő hozzákapcsolása esetén
 • Valós idejű hőmérséklet kijelzés (app-ban és LCD kijelzőn) –  DS18B20 vízálló hőmérő hozzákapcsolása esetén
 • Valós idejű talajnedvesség kijelzés (app-ban és LCD kijelzőn) - MS01 talajnedvesség szenzor hozzákapcsolása esetén
 • Impulzus kapcsolás: beállítható a relé impulzus kapcsolásra is, azaz egy megadott hosszúságú rövid kapcsolásra (pl. jellemzően 0,5 vagy 1 másodperc)
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
 • Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
 • Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy THR316 reléhez kapcsoló hőmérséklet vagy páratartalom érzékelő adatai alapján kapcsolhat egy Sonoff S26 konnektort;
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
 • A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.
 • Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Külső raktáron (2-3 nap)
5.790 Ft

Keresés