Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sonoff » Sonoff POW Elite 20D WiFi-s 20A fogyasztásmérős okosrelé (POWR320D)

Ár:
8.390 Ft (6.606 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SON-REL-POW20D-R3
Elérhetőség: Külső raktáron (2-3 nap)
A POWR320D, azaz a Sonoff POW Elite 20D a Sonoff POW R2 relé utód Sonoff POW Origin fejlettebb, nagyobb teljesítményű (20A) és képernyővel felszerelt 2022-es verziója.A kis méretű fogyasztásmérős relé az interneten keresztül mobiltelefonról távolról is vezérelhető, időzíthető, és max. 20A / 230V kapcsolására és fogyasztásmérésre is alkalmas. Túlterhelés elleni védelmi (OPS) funkciójánál megadhatunk túlfeszültségi, túláram, túlteljesítmény határértéket, melynek elérésekor a relé lekapcsol.  A Sonoff POW Elite fogyasztásmérője 6 havi, óránként bontású áramfogyasztási adatot tárol az eWeLink felhőben, a fogyasztási történet grafikonja megtekinthető az app-ban, valamint az adatok le is tölthetőek. Kis LCD képernyőjén képes kijelezni a pillanatnyi áramerősséget, teljesítményt és feszültséget, valamint az össz-fogyasztási értéket.  Beállíthatjuk az eszközt arra is, hogy push üzenetet küldjön az app-ba a megadott napi vagy havi fogyasztási határérték elérésekor.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Sonoff POW Elite 20D egy 20A / 230V kapcsolására és fogyasztásmérésére alkalmas okosrelé. A kis méretű fogyasztásmérős WiFi-s relé az interneten keresztül mobiltelefonról távolról is vezérelhető: ki/be kapcsolható, időzíthető ki/bekapcsolásra, és max. 20A / 230V kapcsolására és fogyasztásmérésre is alkalmas.

A Sonoff POW Elite fogyasztásmérője 6 havi, óránkénti bontású áramfogyasztási adatot tárol az eWeLink felhőben, a fogyasztási történet grafikonja megtekinthető az app-ban, valamint az adatok le is tölthetőek. Kis LCD képernyőjén képes kijelezni a pillanatnyi áramerősséget, teljesítményt és feszültséget, valamint az össz-fogyasztási értéket. 

Beállíthatjuk az eszközt arra is, hogy push üzenetet küldjön az app-ba a megadott napi vagy havi fogyasztási határérték elérésekor. A fogyasztásmérési adatok reset-elhetőek / törölhetőek is az app-ban.

OPS (azaz túlterhelés elleni védelmi) funkciójánál megadhatunk túlfeszültségi, túláram, túlteljesítmény határértéket, melynek elérésekor a relé lekapcsol.

A WiFi-s relé közvetlenül a Wi-Fi router-re kapcsolódik fel és éri el az eWeLink gyári felhőt, így működéséhez és távolról való vezérléséhez nincs szükség központi eszközre, hub-ra. 

A reléhez jár egy kis adapter, mellyel villamossági szekrény DIN-sínre is felszerelhető. 

Egy elektromos áramkörre kötve zárhatjuk és megszakíthatjuk vele az áramkört, azaz ki/be kapcsolhatjuk a vezérelt kimenetre kötött elektromos készüléket. Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról vezérelhetjük a kapcsolót, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Természetesen a készülék rendelkezik fizikai nyomógombos kapcsolóval is. A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás háztartási elektromos eszközök elektromos áram fogyasztásának a mérésére, és a fogyasztás optimalizálására is.  Olyan esetekben is praktikus az időzített okos vezérlése, ha az adott eszközben nem szükséges állandóan működnie, csak szakaszosan kell ki/be kell kapcsolni (pl. akvárium keringető, fűtésvezérlő áramkör). Használatával kényelmesen távolról is bekapcsolhatjuk a kívánt készülékeket még mielőtt hazaérnénk, és kényelmesen időzíthetünk vele kikapcsolást is, hogy energiát és költséget takarítsunk meg.

Fogyasztásmérője mutatja a pillanatnyi fogyasztást, már nem csak az app-ban, hanem az Elite verziónál a kis LCD képernyőn is, és óránkénti bontású fogyasztási statisztika is rendelkezésünkre áll a mobil App-ban, melyet le is tölthetünk CSV formátumban.

Terméktulajdonságok:

 • A korábbi verziónál nagyobb teljesítményű, 16A és 20A változatban elérhető, ez a 20A max. teljesítményű nagyobb verzió
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatja a rá kötött elektromos eszközöket.
 • Maygyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a kapcsoló relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak a távvezérléshez
 • Készülékcsoportok – Csoportba rendezheti készülékeit, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhat
 • Okosvezérlés, automatizmusok – Más relék, kapcsolók, érzékelők adatai alapján akár automatikusan is vezérelhető a ki/be kapcsolás
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez is (az IFTTT integráció előfizetést igényel)
 • Aktuális áramfogyasztás mérése – pillanatnyi fogyasztás kijelzése az App-ban és az Elite verzió kijelzőjén is. Kis LCD képernyőjén képes kijelezni a pillanatnyi áramerősséget, teljesítményt és feszültséget, valamint az össz-fogyasztási értéket. 
 • Tetszőleges időszak áramfogyasztásának mérése – áramfogyasztási stopperóra funkció, méri az elindítástól a leállításig az áramfogyasztást
 • Áramfogyasztási statisztika - napi és havi összfogyasztási statisztika az App-ban (óránkénti bontásban, az elmúlt 6 hónapra)
 • Értesítés (push üzenet) küldése meghatározott fogyasztás elérésekor - Beállíthatjuk az eszközt arra is, hogy push üzenetet küldjön az app-ba a megadott napi vagy havi fogyasztási határérték elérésekor.


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Keresés