Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sonoff » Sonoff Dual Lite (R3) két áramkörös WiFi-s okosrelé

Ár:
4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SON-REL-DUALITE-R3
Elérhetőség: Szállítás alatt (7-14 nap)
A Sonoff Dual R3 Lite egy WiFi-vel felszerelt okos kapcsolórelé, a Sonoff internetről vezérelhető és időzíthető kapcsolórelé-családjának a két áramkör vezérlésére képes tagja. A Lite verzióban nincs fogyasztásmérési funkció, és nem alkalmas redőnyök kalibrált vezérlésére. Motorvezérlési üzemmódja azonban van, kétirányú motorvezérlésre alkalmas, de NEM kezel végállásokat. Két független áramkör vezérlésére, akár csillárkapcsoló mögé helyezve egy fali aljzatba is használható.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Sonoff Dual R3 Lite a Sonoff kétáramkörös Dual R3 Wi-Fi-s okosreléjének a csökkentett funkcionalitású változata, melyben nincs fogyasztásmérő funkció., így nem alkalmas motoros redőnyök vezérlésre, mivel kalibrációs funkció nélkül nem állíthatóak be rajta a végállások, és nem képes százalékos pontosságú vezérlésre, mint a Dual R3. 

Motorvezérlési üzemmódja azonban van, ekkor bekapcsol a két relét csak felváltva kapcsolni engedő reteszelő üzemmüód, ebben kétirányú motorvezérlésre alkalmas, de NEM kezel végállásokat. Két független áramkör vezérlésére, akár csillárkapcsoló mögé helyezve egy fali aljzatba is használható. 

 

Apró méretének köszönhetően beépíthető süllyesztett fali aljzatba is pl. egy kétgombos csillárkapcsoló mögé is. A Sonoff Mini R2-höz hasonlóan ez is el van látva kapcsolóbemenettel, így a hagyományos fali kapcsolóval éppúgy tudjuk vezérelni, mint app-ból interneten keresztül is.

230V AC tápfeszültségről működik, segítségével zárhatjuk és megszakíthatjuk a két vezérelt áramkörét (pl. kétgangos csillárt vagy két egymástól független lámpát vagy más fogyasztót), de használhatjuk reteszelő üzemmódban 230V-os motorok vezérlésére is. Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról is vezérelhetjük a relét, és beállíthatunk rá időzített ki/be kapcsolást is. A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is.

Két üzemmódban is képes működni: a "switch mode" (kétáramkörös kapcsoló üzemmódban), a "motor mode" (motorvezérlési üzemmódban).

Alternatív kapcsolás. Akár mindkét áramkört használhatjuk alternatív kapcsolókkal és bekötéssel is.

 

Terméktulajdonságok:

 • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relék aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)
 • Fizikai ki/be kapcsoló nyomógombbal nem rendelkezik, a készüléken levő gomb csak a WiFi párosításra szolgál.
 • Két áramkört támogat - két relé egyben, két fázis megszakítása / kapcsolás egy eszközön belül
 • A két áramkör külön vezérelhető a mobil app-ból
 • Külső kapcsolók is ráköthetőek - billenő és kétállású kapcsolóval is működik, 230V fázist vár a kapcsolóbemeneten.
 • Fali aljzatba is elhelyezhető apró méretének köszönhetően.
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer.
 • Időzített kikapcsolás - beállítható arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
 • Impulzus kapcsolást nem támogat.
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
 • Készülékcsoportok – Csoportba rendezheti készülékeit, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhat
 • Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
 • Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy TH10 reléhez kapcsoló hőmérséklet vagy páratartalom érzékelő adatai alapján kapcsolhat egy Sonoff S26 konnektort, vagy egy Sonoff RF Bridge átjáróhoz párosított RF mozgásérzékelő jele alapján kapcsolhat egy Sonoff vagy SmartWise okos villanykapcsolót is, de két WiFi-s eszköz be és kikapcsolását is összehangolhatja (pl. egy Sonoff villanykapcsoló WiFi-n át bekapcsolhat egy Sonoff WiFi-s okoskonnektort).
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
 • A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Külső raktáron (2-3 nap)
5.290 Ft
Külső raktáron (2-3 nap)
5.790 Ft

Keresés