Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Sonoff » Slampher R2 WiFi + RF okos izzófoglalat (hagyományos izzók okosítására)

Ár:
5.490 Ft (4.323 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SON-LAM-SLA
Elérhetőség: Elfogyott

A Sonoff Slampher nem más, egy okos izzófoglalat, mely egy hagyományos E27-es foglalatú izzót okosít fel, és tesz a WiFi-n és az interneten keresztül akár távolról is kapcsolhatóvá és időzíthetővé.

A beépített RF vevőnek köszönhetően pedig helyben is RF távirányítható, összesen maximum 14 darab RF eszköz párosítható vele: Sonoff RF (fix kódos) RF távirányítókkal és Sonoff és SmartWise RF fali kapcsolókkal is vezérelhető akár.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Sonoff Slampher az okosotthon gyártó egy régi bevált terméke, annak is az újabb R2 változata. A Slampher nem más, egy okos izzófoglalat, mely egy hagyományos E27-es foglalatú izzót okosít fel, és tesz a WiFi-n és az interneten keresztül akár távolról is kapcsolhatóvá és időzíthetővé.

Ez egy Plug&Play termék, mely igen egyszerűen beüzemelhető. Ehhez semmi más nem szükséges, mint a Sonoff Slampher-t az izzó és a hagyományos foglalat közé becsavarni, és az okoseszközt a telefon segítségével az otthoni WiFi router-rel párosítani 1 perc alatt.

A beépített WiFi chip-jének köszönhetően internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLink APP segítségével távolról is vezérelhetjük az izzót: ki/bekapcsolhatjuk, és természetesen beállíthatunk rá időzített ki/be kapcsolást is, akár fix időpontra, akár a napi aktuális napkelte/napnyugta időpontjához igazítva.

A beépített RF vevőnek köszönhetően pedig helyben is RF távirányítható a Sonoff izzófoglalata. Összesen maximum 14 darab RF eszköz párosítható vele: Sonoff RF (fix kódos) RF távirányítókkal és Sonoff és SmartWise RF fali kapcsolókkal is vezérelhető akár, melyekkel távirányíthatjuk az eszköz közelében az izzófoglalatot.

Mint minden más Sonoff és SmartWise eszköz, ez is kompatibilis az Amazon Alexa és Google Assistant és a Siri rendszerekkel, és (pl. angol nyelven) hangutasításokkal ki/bekapcsolható az izzófoglalat.

Támogatja a LAN-üzemmódot, mely lehetővé teszi a router internet-kapcsolatának megszakadása esetén is az app-ban az izzó ki/bekapcsolását, amennyiben persze a telefon és az izzó egy helyi WiFi hálózatra kapcsolódnak.

A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás a bármilyen hagyományos izzó lehető legegyszerűbb, Plug&Play eszközzel való okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is fel vagy lekapcsolhatjuk a kívánt lámpákat akkor is, amikor nem vagyunk otthon. Betörés-megelőzési megoldásként használva, beprogramozhatunk rajta időzített ki vagy bekapcsolást, hogy a külvilág azt higgye, otthon tartózkodunk.

Terméktulajdonságok:

 • E27 foglalatának köszönhetően a legelterjedtebb E27 izzókkal kompatibilis
 • 1 perc alatt könnyen párosítható a telefonnal és a WiFi hálózattal;
 • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik az izzó aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is vagy, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatod az izzót
 • RF távirányítható - max. 14 db  Sonoff RF (fix kódos) RF távirányítóval és Sonoff és SmartWise RF fali kapcsolóval is párosítható és vezérelhető akár, melyekkel távirányíthatjuk az eszköz közelében az izzófoglalatot.
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer.
 • Időzített kikapcsolás - beállítható az izzó arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhatsz pl. családtagjaidnak vagy másoknak a távvezérléshez
 • Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheted Sonoff és SmartWise okoseszközeidet az eWeLink app-ban
 • Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhatsz különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy Sonoff DW2 WIFI ajtó / ablaknyitás érzékelő szenzor jele alapján automatikus fel vagy lekapcsolhatod az izzót.
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
 • A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.

Specifikáció

Tömeg 0.106 kg
Méretek 6.7 × 6.7 × 9.8 cm
Szín

szabályozható melegségű és fényerejű fehér fény

Terméktípus

WiFi+RF okos izzófoglalat

Plug&Play telepítés

igen

Foglalat

E27

Dimmelhető / Fényerőszabályozható

nem

Fogyasztásmérő

nem

Fizikai ki/be kapcsológomb

nem

Bemenet külső kapcsoló számára

nem

Alternatív- / keresztkapcsolás

nem

Eszköz működési betáp

100V-240V AC (max. 10A)

Maximális teljesítmény

450W (2A)

Interneten vezérelhető

igen

WiFi kapcsolat

igen

WiFi szabványok

802.11 b/g/n (2.4GHz)

RF / rádióvezérlés (433.92MHz)

igen, RF vevő

Zigbee kapcsolat

nem

Cloud üzemmód (gyári firmware-rel)

alapértelmezett üzemmód az eWeLink felhőre kapcsolt működés

Helyi hálózati üzemmód (gyári firmware-rel)

igen

REST API támogatás (gyári firmware-rel)

nem

MQTT támogatás (gyári firmware-rel)

nem

Támogatott integrációk

Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Home, Google Nest, IFTTT (az IFTTT integráció előfizetéses, Premium funkció)

Gyártói okostelefonos app

igen, ingyenes app: eWeLink (Android, iOS)

Webes (böngészős) admin felület

nem

Értesítési funkciók

eWeLink app értesítés okostelefonra

Hangvezérléssel kapcsolható

Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis

Időzíthető

igen, 8 db az eszközön tárolt offline is működő időzítés, minden további időzítés a felhőből futtatható online üzemmódban

Előzmények

igen: ki/bekapcsolási előzmények az app-ban

Gyártó

Sonoff

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Termék címkék: okos izzófoglalat, R2, RF, Sonoff, WiFi

Keresés