Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sonoff Basic (R4) WiFi + Bluetooth okosrelé

Ár:
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SON-REL-BAS-R4
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
A Sonoff belépő szintű, WiFi + Bluetooth-os, az interneten keresztül mobiltelefonról és eWeLink Remore hub típusú távirányítókkal is vezérelhető relémodulja. A Basic R2 10A-es / 2200W-os okos kapcsoló relé új verziója. 
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Sonoff Basic R4 egy okos kapcsolórelé, a Sonoff internetről vezérelhető és időzíthető kapcsolócsaládjának belépő kategóriás tagja. Az eWeLink Remote Hub típusú távirányítókkal kompatibilis ( Sonoff S-MATE, S-MATE2, R5). 

Ez tehát egy olyan WiFi+Bluetooth modullal felszerelt kapcsoló relé modul, amit 230V AC betápra kötve, zárhatjuk és megszakíthatjuk vele az áramkört, azaz ki/be kapcsolhatjuk a vezetékre kötött elektromos készüléket. Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról vezérelhetjük a kapcsolót, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. 

Természetesen a relén található fizikai nyomógombos kapcsoló is. A mobil app-on keresztüli távoli elérés lehetősége pedig megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás háztartási elektromos eszközök okos vezérlésére, melyeknek nem szükséges állandóan működnie, szakaszosan kell ki/be kell kapcsolni (pl. akvárium keringető vagy levegőztető). Használatával kényelmesen távolról is bekapcsolhatjuk a kívánt készülékeket még mielőtt hazaérnénk, és kényelmesen időzíthetünk vele kikapcsolást is, hogy energiát és költséget takarítsunk meg. 

A Sonoff Basic R4 nem rendelkezik külső hőmérő/páratartalom érzékelő bemenettel, vezetékes szenzor nem csatlakoztatható hozzá. 

Ha hőmérséklet-tartomány vagy páratartalom-szint szerinti vezérlésre is szükséged van, akkor a Sonoff TH relécsalád a megfelelő választás. 

Terméktulajdonságok:

 • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Helyi távirányítás - a beépített eWeLink-Remote (Bluetooth) vevőegységnek és hub funkciónak köszönhetően hagyományos kapcsoló mögé beépített Sonoff S-MATE, S-MATE2 modulokkal és R5 vezeték nélküli kapcsolóval is vezérelhető
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – bárhol is vagy, a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatod a relét (és a rá között eszközöket)
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
 • Időzített kikapcsolás - beállítható a konnektor arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
 • Impulzus kapcsolás: beállítható a relé impulzus kapcsolásra is, azaz egy megadott hosszúságú rövid kapcsolásra (pl. jellemzően 0,5 vagy 1 másodperc)
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
 • Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
 • Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy TH10 reléhez kapcsoló hőmérséklet vagy páratartalom érzékelő adatai alapján kapcsolhat egy Sonoff S26 konnektort, vagy egy Sonoff RF Bridge átjáróhoz párosított RF mozgásérzékelő jele alapján kapcsolhat egy Sonoff vagy SmartWise okos villanykapcsolót is, de két WiFi-s eszköz be és kikapcsolását is összehangolhatja (pl. egy Sonoff villanykapcsoló WiFi-n át bekapcsolhat egy Sonoff WiFi-s okoskonnektort).
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
 • Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

A termékhez saját magyar nyelvű használati útmutatónkat is biztosítjuk vásárlóinknak, mely a weboldalunkról tölthető le.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Készleten (Azonnal szállítható)
1.590 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Utolsó 1 db raktáron
4.390 Ft

Keresés