Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

SmartWise » sziréna, 2 db távirányítóval, RF (vezeték nélküli)

Ár:
7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SMW-BUN-SIR-S4G
Elérhetőség: Külső raktáron (2-3 nap)
A SmartWise vezetéknélküli, RF-es szirénája, mellyel a Sonoff és SmartWise érzékelők közvetlenül is párosíthatóak. A távirányítót SmartWise RF Bridge-el párosítva más WiFi-s eWeLink-kompaibilis okosotthon eszközökről is vezérelhető.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A SmartWise RF szirénája a Sonoff és SmartWise okosotthon eszközökkel kompatibilis, több üzemmódot is támogató beltéri sziréna, mely a riasztáskor hang- és fényjelzést is ad. 

A szirénát akár közvetlenül is (RF Bridge nélkül is!) összekapcsolhatjuk Sonoff vagy SmartWise RF szenzorokkal (pl. Sonoff DW2 RF, SmartWise DW2 RF ablak/ajtónyitás érzékelő, Sonoff PIR2 RF mozgásérzékelő, SmartWise RF rezgésérzékelő, SmartWise RF gázszivárgás érzékelő vagy SmartWise RF füstérzékelő, SmartWise vízérzékelő), így a szenzorok által leadott riasztásra azonnal megszólal. A sziréna távirányítója természetesen SmartWise RF Bridge-el (vagy Sonoff RF Bridge-el) párosítható, és az RF Bridge-n keresztül így felkapcsolhatjuk a szirénát az eWeLink felhőre is, azaz a szirénát vezérelhetjük más Wi-Fi-s (azaz RF nélküli) Sonoff és SmartWise eWeLink-es okoseszközzel is.

A szirénához összesen kettő (1 és most plusz 1 ajándék) saját SmartWise 4 gombos távirányító is tartozik, mellyel a sziréna üzemmódjai között válthatunk, illetve mellyel az S.O.S. azonnali szirénázást is aktiválhatjuk.

A sziréna üzemmódjai és a távirányítók 4 gombja:

 1. Inaktív üzemmód - ebben a sziréna nem szólal meg egyetlen RF szenzortól jövő riasztásra sem, csak az SOS gombbal riasztható.
 2. Otthoni üzemmód - ebben a sziréna csak a környezeti szenzorok riasztására jelez, a biztonsági szenzorokéra nem.
 3. Aktív üzemmód - ebben a sziréna minden RF szenzortól jövő riasztásra jelez.
 4. SOS üzemmód - ennek a gombnyomással való aktiválásakor a sziréna megszólal.

A két saját távirányítón kívül sziréna párosítható a Sonoff 4 gombos vagy 8 gombos RF távirányítóval is, melyek összes gombja automatikusan megkapja a párosításkor a 4 üzemmód vezérlését.

A szenzorokkal való párosításkor egyénileg megadható, hogy melyik szenzort kívánjuk környezeti és biztonsági szenzorként párosítani vele. Például az olyan szenzorokat, melyek riasztása esetén otthon tartózkodásunk esetén is szeretnénk aktiválni a szirénát (pl. füstérzékelő, gázszivárgás szenzor stb.), környezeti szenzorként párosíthatunk, más szenzorokat (pl. mozgásérzékelőt vagy ajtónyitás érzékelőt) pedig a biztonsági szenzorok közé sorolhatunk be, így otthoni üzemmód esetén ezekre nem riaszt a sziréna. De természetesen ettől eltérhetünk szabadon, és akár minden szenzort párosíthatunk otthoni és aktív üzemmódban egyaránt riasztó szenzorként.

Mivel az (elemes) RF érzékelőkhöz és más Sonoff és SmartWise WiFi-s okoseszközökhöz (RF Bridge-n keresztül) vezeték nélkül, 433.92MHz-es RF-es (rádiófrekvenciás) technológiával kapcsolódik, így a szenzorok felé nem szükséges vezetékezés, csak az állandó tápellátáshoz van szüksége egy konnektorra, egy szabványos microUSB vezetékre és egy 5V/1A USB tápegységre (melyek nem tartozékok).

Terméktulajdonságok:

 • A sziréna egyszerűen telepíthető és beállítható, könnyen felszerelhető
 • A sziréna hátlapja (a tartozék) 2 csavar segítségével falra/plafonra/bútorra felrögzíthető
 • Max. hangerő: kb. 85-90db,
 • Legkésőbb 3 perccel a riasztás után automatikusan kikapcsol a hangjelzés, ha korábban a távirányítóval le nem állítják
 • Vezeték nélküli RF frekvencia: 433.92MHz, RF vevője kb. 20-30 méteres távolságból (akadálymentes térben) érzékeli az RF szenzorokat és távirányítókat
 • max. 128 db RF szenzorral, és max. 5 db távirányítóval párosítható
 • beépített akkumulátor, akár 12-24 óra standby akkumulátorról, akkumulátor: 7.4V / 400mA
 • microUSB-s tápmenetetén át (egy nem tartozék microUSB kábel és 5V/1A USB táp segítségével konnektorba dugható)
 • 2 db, az üzemmódokat jelző 4 gombos SmartWise távirányítóval az üzemmódok válthatóak és az SOS gombbal a sziréna meg is szólaltatható manuálisan is. (A SmartWise 4 gombos távirányító csak a SmartWise RF Bridge-el kompatibilis, a Sonoff RF Bridge-el nem)
 • Távirányítója kompatibilis a SmartWise RF Bridge-el, a távirányító jelét a SmartWise RF Bridge felismeri, lemásolja, és ez alapján a sziréna üzemmódjai vezérelhetőek, illetve a sziréna megszólaltatható eWeLink app-ból manuálisan, vagy az eWeLink app Scene / Okosvezérlés funkciója segítségével más Sonoff#slSmartWise eszközök által vezérelve is. Egy 4 gombos vagy 8 gombos Sonoff távirányító segítségével párosítható a sziréna Sonoff RF Bridge-hez is, a távirányító jelét a Sonoff RF Bridge felismeri, lemásolja, és ez alapján a sziréna üzemmódjai vezérelhetőek, illetve a sziréna megszólaltatható eWeLink app-ból manuálisan, vagy az eWeLink app Scene / Okosvezérlés funkciója segítségével más Sonoff#slSmartWise eszközök által vezérelve is
 • Alkalmazás: csak beltérre, nem csapadékálló!
 • A RF átjárókat vezérlő eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

Specifikáció

Tömeg 0.04 kg
Méretek 8 × 8 × 3 cm
Szín

fehér

Terméktípus

vezetéknélküli RF sziréna

Eszköz működési betáp

beépített akkumulátor, 5V microUSB-vel tölthető

Interneten vezérelhető

igen, RF Bridge-n keresztül kapcsolódik az internetre

WiFi kapcsolat

nem

RF / rádióvezérlés (433.92MHz)

igen, RF vevő

Cloud üzemmód (gyári firmware-rel)

Sonoff vagy SmartWise RF Bridge-hez kapcsolva: alapértelmezett üzemmód az eWeLink felhőre kapcsolt működés

Helyi hálózati üzemmód (gyári firmware-rel)

igen, RF szenzorok közvetlenül összekapcsolhatóak vele

REST API támogatás (gyári firmware-rel)

nem

MQTT támogatás (gyári firmware-rel)

nem

Gyártói okostelefonos app

igen, ingyenes app: eWeLink (Android, iOS)

Webes (böngészős) admin felület

nem

Értesítési funkciók

nem

Előzmények

nem

Gyártó

SmartWise

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Külső raktáron (2-3 nap)
7.995 Ft
Külső raktáron (2-3 nap)
6.995 Ft
Készleten (Azonnal szállítható)
11.990 Ft

Keresés