Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

SmartWise » SmartWise Zigbee 230V relé két áramkörös, kapcsolóbemenettel (eWeLink és Tuya kompatibilis) R2 verzió

Ár:
10.695 Ft (8.421 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SMW-REL-230V-2LN-R2-ZB
Elérhetőség: Külső raktáron (2-3 nap)
A SmartWise Zigbee 3.0-s okos kapcsolóreléjének az alapverziója fázis és nullavezeték bekötését igényli, és ezekkel akár hagyományos kapcsoló vagy konnektor mögé is beszerelhető, vagy önállóan is használható kapcsoló nélkül is. Kompatibilis a Sonoff Zigbee Bridge eWeLink-es Zigbee átjáróval és Tuya#slSmartLife Zigbee átjárókkal is. Ez a két áramkörös verzió.Az R2 verzió a korábbi R1 verzióhoz képest kisebb méretben nyújt azonos funkcionalitást.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A SmartWise kis méretű, mindössze 4,0 x 4,0 x 1,8 cm-es 230V-os Zigbee (R2 vwerziójú) okos kapcsolómodulja hagyományos villanykapcsoló mögé is elhelyezhető vagy szabadon álló reléként is használható.

A termékhez járó fali adapterrel a falra is felerősíthető, illetve villamossági szekrény vagy doboz DIN-sínjére is felpattintható.

A kapcsolóbemenete egy kapcsolóval, vagy két alternatív kapcsolóval is használható, de használhatjuk külső kapcsoló nélkül is.

Ez az 2 áramkör vezérlésére szolgáló Zigbee okosmodul, abból is a fázis és nulla bekötését is igénylő verzió! Csak kétállású fizikai kapcsolóval működik, billenőkapcsolóval / csengőkapcsolóval nem.

A Zigbee 3.0 kompatibilis okosrelé működéséhez szükséges egy Zigbee átjáró, mely az internetre kapcsolja az okosrelét. A SmartWise e reléje nem csak az eWeLink app-pal és platformmal kompatibilis Sonoff Zigbee Bridge-el működik, hanem Tuya platform Zigbee átjáróival is, így az átjárótól függően eWeLink vagy Tuya / SmartLife app-pal és platformmal is kompatibilissá tehető!

A max. 2 x 1150W (2 x 5A) teljesítményű* SmartWise okosvillamossági eszköz meglévő, fázissal és nullával működő hagyományos kapcsolók és konnektorok mögé a fali aljzatba is elhelyezhető, így meglévő hagyományos kapcsolóink utólagos Zigbee-s okosításával tudjuk távvezérelni világításunkat, illetve követni ki/be kapcsolt státuszukat. LED izzók esetén 2 x 150W maximális teljesítményt támogat.

Ehhez a SmartWise relémodulhoz azonban fázisvezeték és nulla vezeték is szükséges, így megrendelés előtt ellenőrizd, hogy a nullavezeték is rendelkezésre áll-e a relé bekötési helyén (pl. a fali aljzatban)!

Nem csak a távolból is kapcsolhatjuk a vele vezérelt lámpát vagy más eszközt, de Sonoff Zigbee Bridge-el használva az eWeLink app-ban számos időzítés is a rendelkezésünkre áll.

Terméktulajdonságok:

 • Vezérelt áramkörök száma: 2
 • Maximális vezérelt teljesítmény: 2 x 1150 W (összesen: 2300W), LED izzók esetén 2 x 150W maximális teljesítményt támogat.
 • Vezetékezése: fázis és nullavezetéket is igényel
 • Relé tápfeszültség: a bejövő 230V-t kapcsolja tovább
 • Zigbee kompatibilitás: Zigbee 3.0
 • Zigbee hatótávolság: kb 100m (szabad terepen)
 • Sonoff Zigbee Bridge-el való összekapcsolása és eWeLink app használata esetén:
  • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relék aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
  • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)
  • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
  • Impulzuskapcsolást / automatikus kikapcsolást / (inching-et) nem támogat.
  • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
  • Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
  • Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy TH10 reléhez kapcsoló hőmérséklet vagy páratartalom érzékelő adatai alapján kapcsolhat egy Sonoff S26 konnektort, vagy egy Sonoff RF Bridge átjáróhoz párosított RF mozgásérzékelő jele alapján kapcsolhat egy Sonoff vagy SmartWise okos villanykapcsolót is, de két WiFi-s eszköz be és kikapcsolását is összehangolhatja (pl. egy Sonoff villanykapcsoló WiFi-n át bekapcsolhat egy Sonoff WiFi-s okoskonnektort).
  • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
  • A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Keresés