Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

SmartWise » SmartWise Z3 UNI (L és L+N) Zigbee + RF, érintős három gombos okos villanykapcsoló (fehér) (fázissal, vagy fázis nélkül is beköthető)

Ár:
11.295 Ft (8.894 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SMW-KAP-Z3-L-LNW-ZB
Elérhetőség: Szállítás alatt (7-14 nap)
A SmartWise Z3 UNI (L-LN) egy Zigbee + RF kapcsolatot támogató okos villanykapcsoló, elegáns fehér üveg előlapos érintőkapcsolóval. Vezetéknélküli RF kapcsolókkal és RF távirányítókkal is kapcsolható. Ez a három áramkör/lámpa kapcsolására szolgáló, három gombos érintőkapcsoló, melynek az új UNI (univerzális) típusa beköthető fázis és nullavezeték VAGY csak fázisvezetékkel (nullvezeték nélkül) is. Zigbee 3.0 eszközként kompatibilis az eWeLink platformot támogató Sonoff Zigbee Bridge-el és SmartWise Zigbee Bridge-el is, valamint Tuya / SmartLife és SmartThings app-ot támogató Zigbee gateway-ekkel is, valamint Zigbee2mqtt kompatibilis is.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A SmartWise legújabb okos lámpakapcsoló termékcsaládja az egyre népszerűbb Zigbee okosotthon protokolt használja az okosotthon hálózati kommunikációra, nem WiFi-t, (így az okosvezérléséhez Zigbee átjáró szükséges), az integrált RF vevője pedig lehetővé teszi 433 MHz-es RF (azaz rádiós) távirányítókról vagy vezetéknélküli RF fali kapcsolókról való vezérlést.   

A SmartWise Z kapcsolócsaládjának 2022-es, UNI termékgenerációja olyan új generációs univerzális okos villanykapcsolókat kínál, melyek képesek fázis és nullavezetékkel való bekötéssel működni, de beköthetőek csak fázisvezetékkel is.

Ez alkalmassá teszi a SmartWise Z UNI termékeket arra, hogy akár hagyományos villanykapcsolók helyére is beköthetőek legyenek, ahol nincs nullavezeték, csa fázisvezeték. De alkalmas az UNI termékcsalád arra is, hogy az állandó áramellátást biztosító fázis és nullabekötéssel is működhessen.

A csak fázissal való bekötés esetére a termékhez jár egy villódzásgátló modul is, melyet a lámpához kell bekötni. A csak fázisvezetékkel való bekötés esetén ezen a modulon keresztül záródik az áramkör és kapja meg az okoskapcsoló a nullavezetéket. 

Ez pedig a három lámpa / áramkör kapcsolására szolgáló, 3 gombos SmartWise Z3 UNI termékverzió, fehér üveg érintős előlappal, keret nélkül. 

Beépített Zigbee chip-jének köszönhetően hozzákapcsolható eWeLink és Tuya / SmartLife Zigbee átjáróhoz is. A termék kompatibilis a zigbee2mqtt-vel is.

Az RF vevőjének köszönhetően pedig a SmartWise T1R kapcsolók vezetéknélküli alternatív kapcsolóként képesek az RF hatósugarán belül kapcsolni a kapcsolókat, és persze párosíthatóak vele Sonoff és SmartWise 433MHz-es RF távirányítók is.

Az érintőkapcsoló segítségével a falon is kapcsolhatjuk természetesen a lámpát, ahogy egy hagyományos érintőkapcsolóval tennénk azt. Tökéletes megoldás a bármilyen lámpa Zigbee-s okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is fel vagy lekapcsolhatjuk a kívánt lámpákat akkor is, amikor nem vagyunk otthon. Betörés-megelőzési megoldásként használva, beprogramozhatunk rajta időzített ki vagy bekapcsolást, hogy a külvilág azt higgye, otthon tartózkodunk.

A termék Zigbee hub / gateway kompatibilitása:

Sonoff Zigbee Bridge - teszteltük, párosítható vele.
Sonoff Zigbee Bridge Pro - az új Bridge Pro 1.2.0 firware-ével az Uni kapcsolók még NEM kompatibilisek, várjuk a gyári FW frissítést hozzá
SmartWise Zigbee Bridge
- az átjáró jelenlegi 1.0.6 firmware-ével már kompatibilis.
Aeotec SmartThings hub - teszteltük, sajnos NEM kompatibilis vele.
Tuya Zigbee átjárók - a gyári specifikáció szerint kompatibilis velük.
slae.sh Zigbee USB koordinátor, Sonoff Dongle Plus Zigbee USB koordinátor 

Terméktulajdonságok:

 • Érintőkapcsoló - az üveg előlapos érintőkapcsolón diszkrét kék LED fény jelzi az érintős részt
 • EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja, ami a magyar szabvány szerinti előlap mérete, 35mm a teljes mélysége, azaz a normál mélységű fali aljzatban elhelyezhető
 • 86mm-es sorolási távolság - két szorosan egymás mellé elhelyezett SmartWise Zigbee kapcsolónak akkora helyre van szüksége, mint két hagyományos egygombos kapcsolónak, mivel az üveg előlap miatt nincs két egymás melletti kapcsolónak közös kettős kerete
 • 433MHz-es rádióvezérlés támogatása – RF (rádiós) távirányítóval is kapcsolható, illetve SmartWise rádiós alternatív kapcsolók is párosíthatóak hozzá. (Csak fix kódos RF távirányítókkal működik, ugrókódos távirányítókat nem támogat.)
 • Zigbee 3.0 szabvány szerinti kapcsoló – kompatibilis a Sonoff és SmartWise Zigbee Bridge-el, Tuya és SmartLife kompatibilis Zigbee átjárókkal és a SmartThings hub-val is. A Zigbee hub-hoz való okostelefon app-pal kapcsolható.
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető el a hub-hoz való app képességei szerint.
 • eWeLink Zigbee átjáró és eWeLink app esetén impulzus kapcsolást (auto off / auto on funkciókat) nem támogat
 • Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
 • Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. 
 • zigbee2mqtt kompatibilis.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Keresés