Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SmartWise S1PMW fogyasztásmérős Wi-Fi-s okos konnektor aljzat, eWeLink app-os, üveg előlappal

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SMW-KON-S1PMW
Elérhetőség: Külső raktáron (2-3 nap)
Interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető, 16A max. teljesítményű, fogyasztásmérős okos konnektor aljzat, elegáns fehér üveg előlappal, rajta fizikai ki/be kapcsoló gombbal. A Sonoff eszközökhöz hasonlóan ez is az eWeLink app-al vezérelhető távolról, időzíthető, automatizálható. 
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Sonoff okosotthon termékekhez hasonlóan az eWeLink app-ot használó fehér üveg előlapos, a Sonoff TX T1 és TX T2 villanykapcsolókkal harmonizáló megjelenésű, fali aljzatba építhető, 16A-es teljesítményű Wi-Fi-s okoskonnektor személyében. Az S1PMW verzió fogyasztásmérő funkciót is tartalmaz.

A Sonoff S26-hoz hasonló okos funkciókkal felszerelt WiFi-s okoseszköz azonban - a Sonoff Plug&Play konnektorral ellentétben - fixen a fali aljzatba építendő be, így állandó automatizálásokra is jól használható. A Sonoff TX T1-hez és TX T2-hez hasonlóan az előlapja egy elegáns fehér üveg. A konnektoron fizikai kapcsológomb is helyet kapott, így nem csak időzíthető, automatizálható, és távolról is vezérelhető az eszköz, hanem a konnektoron levő gombbal kézzel is kapcsolható.

Beépített ESP32 WiFi + Bluetooth chip-jének köszönhetően egyszerű és gyors Bluetooth párosítással adhatjuk hozzá a telefonunk segítségével az otthoni WiFi hálózathoz, és internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLink app segítségével távolról is vezérelhetjük a konnektor aljzat ki/be kapcsolását. Beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is, és a konnektoron levő apró kapcsoló segítségével a falon is kapcsolhatjuk az okos konnektor aljzatot.

A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás a bármilyen, konnektorba dogott háztartási eszköz, pl. állólámpa stb. okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is fel vagy lekapcsolhatjuk a kívánt lámpákat akkor is, amikor nem vagyunk otthon. Betörés-megelőzési megoldásként használva, beprogramozhatunk rajta időzített ki vagy bekapcsolást, hogy a külvilág azt higgye, otthon tartózkodunk.

Mint a legtöbb más eWeLink eszköznél, a SmartWise eWeLink konnektoránál is beállítható az áramszünet utáni alapértelmezett állapot: "kikapcsolt" / "bekapcsolt" / "áramszünet előtti állapotra visszaáll" beállítási lehetőségekkel.

Valamint a konnektor esetén is beállítható - az akár impulzuskapcsolásra is használható - auto-off (automatikus kikapcsolás) funkció. azaz hogy a bekapcsolást követően előre megadott időt követően kapcsoljon le az áramköre.

eWeLink app okosvezérléssel (Jelenettel / Scene-nel) akár egy fali villanykapcsolóról is vezérelhető.

Terméktulajdonságok:

 • Üveg előlap - a konnektor körül a Sonoff TX T1 és TX T2 stílusának megfelelő üveg előlap található.
 • WiFi állapotjelző LED - diszkrét kék LED fény jelzi a konnektor sarkában levő gombon az aktív WiFi kapcsolatot (a WiFi állapot LED az applikációban kikapcsolható)
 • 16A max. teljesítményével a nagyobb otthoni fogyasztók kezelésére és kapcsolására is képes
 • EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm-es szabványos az előlap mérete, a mélysége pedig 33mm, azaz a normál mélységű fali aljzatban is elhelyezhető
 • Fogyasztásmérő - beépített fogyasztásmérőjének köszönhetően az áramfogyasztást is méri.
 • OPS - túlterhelésvédelmi funkciója túlteljesítmény, túlfeszültség és túláram esetén is le tudja kapcsolni a kimenetet.
 • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a konnektor aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a konnektort (és a rá között eszközöket)
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
 • Időzített kikapcsolás - beállítható a konnektor arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
 • Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
 • Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is.
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz is.
 • A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.
 • Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

A termékhez és a mobil App-hoz magyar nyelvű használati útmutató érhető el.

A konnektor az oldalán csavarral rögzíthető a szerelvényaljzatba.

Tipp: amennyiben az aljzat nem rendelkezik csavarnyílással, akkor a konnektor a villamossági boltokban kapható rögzítőkörömmel is rögzíthető a  kapcsolóaljzatba.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Külső raktáron (2-3 nap)
10.890 Ft
Külső raktáron (2-3 nap)
15.499 Ft

Keresés