Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SmartWise » 5V-32V egy áramkörös, Zigbee + RF NO/NC okosrelé, kontakt kapcsolással, impulzus üzemmóddal

Ár:
7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SMW-REL-532V-1RF-ZB
Elérhetőség: Készleten (Azonnal szállítható)

A SmartWise Zigbee + RF okos kapcsolóreléje impulzus kapcsolási és normál kapcsolási üzemmóddal, potenciálmentes, azaz száraz kontaktus kapcsolással is, műanyag védőtok nélkül. Támogatja az NO / NC bekötést is. 5V DC (micro USB) vagy 7V-32V DC/AC tápfeszültségről is működik. Ideális megoldás többek között például garázskapu és kapunyitók WiFi-s, mobiltelefon app-ból való Zigbee-s vezérlésére is.

Ez az új Zigbee + RF verzió, mely a Sonoff Zigbee Bridge-hez kapcsolva eWeLink kompatibilis, Tuya-s Zigbee átjáróhoz kapcsolva pedig kompatibilis a Tuya / SmartLife app-pal.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

SmartWise okoskapcsoló reléje ideális megoldás kertkapu, garázskapu, kapunyitók vezérlésére, vagy más elektromos eszközbe vagy áramkörökhöz építve azok távoli, interneten keresztüli vezérlésére. Ideális megoldást kínál többek között kapuzárak és elektromosan nyitható kapuk vagy PC tápegységek távoli vezérléséhez. 

A már korábban megjelent WiFi-s és WiFi+RF verziók után most megjelent a termék Zigbee+RF verziója is, mely kompatibilis mind az eWeLink platform Sonoff Zigbee Bridge-ével, mind a  Tuya platform Zigbee átjáróival is. A kombinált Zigbee + RF támogatásnak köszönhetően a Zigbee kapcsolat és egy Zigbee átjáró segítségével az interneten keresztül távolról vezérelhető, időzíthető és automatizálható az eszköz, az RF vevőnek köszönhetően pedig Sonoff RF (fix kódos) RF távirányítókkal és a SmartWise RF fali kapcsolókkal távirányíthatjuk az eszköz közelében a relét.

Sonoff Zigbee Bridge-el való használata esetén a SmartWise 5V-32V ZIgbee+RF okosvillamossági eszköz kompatibilis a Sonoff termékeket is vezérlő eWeLink mobiltelefon app-pal. Ez tehát egy olyan NO/NC kapcsolást is támogató relé, mellyel zárhatunk vagy meg is szakíthatunk áramköröket, időzíthetjük is a kapcsolást, és az interneten át is vezérelhetjük a relét és a rá kötött elektromos eszközt.

A Zigbee-s okosrelé a működéséhez 5V USB (DC)-s vagy 7V-32V AC / DC közötti tápfeszültséget igényel.

A kapcsolt áramkör a relé tápfeszültségétől független, a relé a COM bemenetre kötött 90-250V/10A váltóáramot vagy 0-30V/10A egyenáramot tud kapcsolni NO vagy NC üzemmódban is. Feszültség nélküli, azaz potenciál mentes, ún. száraz kontaktus kapcsolásra is alkalmas.

Átállítható impulzuskapcsolási üzemmódba is, melyben 1 másodperc kapcsolás után megszakítja az áramkört, vagy 1 másodperc megszakítás után újra zárja az áramkört.

Terméktulajdonságok:

 • Zigbee + RF verzió - Zigbee-nek köszönhetően - Zigbee gateway-en keresztül - mobiltelefon app-ból kapcsolható az interneten át, az RF vevőn át pedig helyileg Sonoff és SmartWise 433 MHz-es (nem ugrókódos) RF távirányítókkal és RF fali kapcsolókkal is vezérelhető;
 • Zigbee része kompatibilis a Sonoff Zigbee Bridge eWeLink-es Zigbee átjáróval, illetve Tuya Zigbee átjáróval való használata esetén a Tuya / SmartLife platformmal
 • Relé tápfeszültség: 5V DC USB vagy 7V-32V AC/DC
 • Vezérelt áramkör: feszültség-mentes száraz kontaktus vagy 90-250V/10A váltóáram vagy 0-30V/10A egyenáram is kapcsolható, (a relé tápfeszültségétől függetlenül)
 • NO/NC bekötést és kapcsolást is támogat - a relé képes áramköröket zárni és megszakítani is
 • Magyar nyelvű mobil App – Sonoff Zigbee Bridge és SmartWise Zigbee Bridge Pro esetén: ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)
 • Időzítés – Az eWeLink és a Tuya platformban is számos időzítési is funkció elérhető.
 • Impulzus kapcsolás: beállítható a relé 1 másodperces impulzus kapcsolasra az alaplapon található üzemmód-váltó gombbal.
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
 • Okosvezérlés (Scene) – Sonoff eWeLink ZIgbee Bridge esetén: az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy TH10 reléhez kapcsoló hőmérséklet vagy páratartalom érzékelő adatai alapján kapcsolhat egy Sonoff S26 konnektort, vagy egy Sonoff RF Bridge átjáróhoz párosított RF mozgásérzékelő jele alapján kapcsolhat egy Sonoff vagy SmartWise okos villanykapcsolót is, de két WiFi-s eszköz be és kikapcsolását is összehangolhatja (pl. egy Sonoff villanykapcsoló WiFi-n át bekapcsolhat egy Sonoff WiFi-s okoskonnektort).
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is

A termék két üzemmódban működik: normál kapcsolás és impulzus kapcsolás. A két üzemmód között az alaplapon található gomb segítségével lehet váltani.
Megjegyzés: A Zigbee-s relé szoftveresen nem állítható be sem impulzuskapcsolásra, csak az alaplapon található üzemmód váltó gombbal.

„NO” és „NC” típusú vezérléseket is beköthetsz vele:

A relének három kimenete van:

 • a „COM”, a bemenet, avagy az NC és az NO esetén közös pólus,
 • az „NO”, azaz „Normally Open” = "Alaphelyzetben nyitott" és
 • az „NC”, azaz „Normally Closed” = "Alaphelyzetben zárt".

NO és COM bekötése esetén: az áramkör alapértelmezésben nyitva van, és a relé kapcsolásakor a COM (közös) és az NO pólus közötti áramkör záródik.

NC és COM bekötése esetén: az áramkör alapértelmezésben zárva van (feszültség alatt van), és a relé kapcsolásakor szakad meg az áramkör. (Ez a bekötés használatos például olyan elektromos kapunyitók esetén, ahol a kapu az áramkör megszakadásakor nyílik.)

Specifikáció

Tömeg 0.025 kg
Méretek 7.05 × 2.74 × 2.3 cm
Szín

külső védőborítás nélkül

Terméktípus

okos Zigbee + RF kapcsolórelé, feszültségmentes kapcsolásra is

Áramkörök száma

1

Kapcsoló / kapcsolórelé

igen

Fogyasztásmérő

nem

Dimmelhető / Fényerőszabályozható

nem

DIN-sínre szerelhető

nem

Fizikai ki/be kapcsológomb

igen

Bemenet külső kapcsoló számára

nem

Impulzus- / billenőkapcsolás

igen, fizikai kapcsolóval állítható át a relé alaplapon

Eszköz működési betáp

5V microUSB, 7-32V AC, 7-32V DC

Bekötés

5V microUSB-s tápegységgel (nem tartozék), vagy 7V-32V DC/AC

NO/NC kapcsolás

igen

Vezérelt áramkör

feszültségmentes (száraz) kontaktus, max 30V DC, max. 250V AC

Maximális teljesítmény

10A áramkörönként

Túlmelegedés-védelem

nem

Túlfeszültség-védelem

nem

Előzmények

igen: ki/bekapcsolási előzmények az app-ban

Interneten vezérelhető

igen

WiFi kapcsolat

nem

RF / rádióvezérlés (433.92MHz)

igen, RF vevő

Zigbee kapcsolat

igen, kompatibilis az eWeLink és a Tuya / SmartLife platfommal is

REST API támogatás (gyári firmware-rel)

nem

MQTT támogatás (gyári firmware-rel)

nem

Támogatott integrációk

Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Home, Google Nest, IFTTT (az IFTTT integráció előfizetéses, Premium funkció)

Gyártói okostelefonos app

Zigbee átjárótól függően eWeLink vagy Tuya#slSmartLife

Értesítési funkciók

eWeLink app értesítés okostelefonra

Időzíthető

igen, 8 db az eszközön tárolt offline is működő időzítés, (ciklusvezérlés is támogatott), minden további időzítés a felhőből futtatható online üzemmódban

Gyártó

SmartWise

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Keresés