Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Shelly » TRV Wi-Fi-s termosztatikus okos radiátorszelep

Ár:
33.095 Ft (26.059 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ALL-TER-TRV
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron

A Shelly TRV a Shelly vadonatúj, 2022-es, Wi-Fi-vel működtetett termosztatikus radiátorszelep. A régi termosztatikus szelepet kevesebb mint 5 perc alatt kicserélheted a Shelly TRV-re. A Shelly TRV-t időzítheted, hozzákapcsolhatod kazán és hőszivattyú vezérléshez, és app-ból távolról is vezérelheted az okos fűtésed!

Segítségével hatékony fűtésirányítási rendszert hozhatsz létre, és optimalizálhatod a segítségével az energiaszámládat. Beépített 6500 mAh-s újratölthető akkumulátorral rendelkezik, becsült működési ideje egy töltéssel kb. 2 év.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Hatékony fűtés-menedzsment és alacsonyabb fűtésszámlák

A Shelly TRV beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mely akár 2 évig* is bírja egy töltéssel! Kevesebb, mint 5 perc alatt kicserélheted rá régi termosztatikus radiátor szelepeidet és bárhol is vagy, mobiltelefon app-ból vezérelheted majd őket. Beállíthatod a Shelly TRV-ket Scene-ek / Jelenetek-en át való vezérlésre más Shelly eszközök adatai alapján, legyen szó további hőmérőkről, mozgásérzékelőkről vagy más szenzorok vagy relék adatai alapján.

*5 hónapos fűtési szezon esetén.

A Shelly TRV 6500 mAh-s újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely akár 2 évig is üzemel egy töltéssel. Az okosszelep USB-C csatlakozós, gyorsan, körülbelül 5 óra alatt teljesen újratölthetők.

Fejlett technológia, figyelem az apró részletekre

A Shelly TRV egyedi design-ja és fejlett vezérlést biztosító technológiája tökéletes kiegészítője bármely okosotthonnak. Hogy a család bármely tagja kényelmes használhassa, a SHelly TRV LED kijelzővel és érintőgombokkal is el van látva, így gyorsan állítható rajta a hőmérséklet.

Okos fűtésprofilok a fokozott energiahatékonyság érdekében

A Shelly TRV 5 okos fűtésprofilt is támogat, mindegyikhez 6 hőmérsékleti pont is tartozik. Minden profilhoz külön-külön beállíthatsz egyéni beállításokat és vezérlést a hatékony fűtés vezérlésérdekében. Például ha elutazol, csak válts át a „Holiday” profilra. A Shelly TRV minimális szinten tartja a fűtést, és energiát takarít meg, miközben senki sem tartózkodik otthon. Beállíthatod a „Holiday” profilt úgy is, hogy egy nappal a visszatérés előtt kapcsoljon ki, és a Shelly TRV az előre beállított szokásos hőmérsékletre emeli a fűtési szintet, hogy kellemes légkörben várjon otthon.

Fűtési költség optimalizálás

Ne hagyd, hogy fűtési költségeid növekedjenek! Kövesd nyomon a felhasznált fűtési energiát, és kezeld az egyes radiátorok beállításait külön-külön vagy csoportosan, bárhol is vagy! Állítsd be a Shelly TRV-t, hogy alacsonyabb fűtési szintet tartson például a konyhában, miközben alszol, és egy órával ébredés előtt növelje meg azt, hogy a szoba meleg legyen, mire felkelsz!

Állíts be időzített fűtésvezérléseket!

Gondoskodj a fűtési rendszer hatékonyságáról! Állítsd be a Shelly TRV-t úgy, hogy a nap óráinak megfelelően különböző fűtési szinteket tarts fenn. Az okos ütemezési funkciókkal alacsonyabb fűtési fokozatokat állíthatsz be munkaidőben, és magasabbat, hogy mire hazaérsz, kellemes hőmérséklet fogadjon, mert a Shelly TRV-vel egy órával azelőtt megnövelheted a fűtést, hogy hazaérsz a munkából!

Vezéreld a rendszert a Shelly App-ból

És ha elakadtál a forgalomban, akkor sem kell attól tartanod, hogy a fűtési órák kárba mennek! Csak nyisd meg okostelefonod, és állítsd be a Shelly TRV-t, hogy halassza el a fűtés növelését néhány perccel vagy órával.

 

Csatlakoztasd a Shelly TRV-t okosotthonodhoz – fedezd fel a Shelly TRV-ben rejlő lehetőségeket más Shelly-eszközökkel kombinálva

Optimalizáld még tovább a fűtésvezérlésed! Például ne hagyd, hogy a Shelly TRV kikapcsolja a fűtést, ha a Shelly Door Window 2 szenzor azt észleli, hogy egy ablak a szobában több mint 3 percig nyitva van. Majd az ablak bezárása után automatikusan növelje meg a szobahőmérsékletet.

 

Állítsa be a megfelelő hőmérsékletet még pontosabb hőmérséklet-méréssel

Könnyen nyomon követheted a hőmérséklet-ingadozásokat, és fenntarthatod a kényelmes hőt otthonodban. Mindegyik radiátor termosztát teljes pontossággal képes mérni a radiátor körüli hőmérsékletet, de kisebb eltérések lehetnek a nagyobb helyiségek távoli részeinek mérésénél. Ha csatlakoztatod a Shelly TRV-t egy Shelly H&T-hez vagy egy másik külső Wi-Fi-s érzékelőhöz, hogy még pontosabb hőmérsékletmérést kapj az egész házra, akkor ez alapján is beállíthatod a radiátor-szelepeket.

 

Fűtés, de csak ha tényleg szükséges!

Nem szükséges magasan tartani a fűtési szintet azokban a helyiségekben, amelyeket ritkán használsz! Ehelyett állítsd be egy alacsonyabb alaphőmérsékletet, és konfiguráld be a Shelly TRV-t, hogy növelje a fűtési szintet, ha a Shelly Motion mozgás érzékelő mozgást észlel a helyiségben egy meghatározott időtartamon keresztül.

Kazán- és hőszivattyú vezérlés

Ha kazános vagy hőszivattyús vezérlést használsz, akkor az otthonodban lévő összes ShellyTRV-t együtt tudod működtetni ezeket a készülékekkel Shelly okosrelék segítségével, melyeket HTTP-parancsokkal vagy Scene-ekkel / felhős jelenetekkel vezérelhetsz.

Például: ha a Shelly TRV-k otthonodban minden helyiségben teljesen le vannak zárva, a kazán és a hőszivattyú is kikapcsolható. Ha azonban akár csak egy Shelly TRV is kinyílik, újra be kell kapcsolnod a kazánt és a hőszivattyút. Így a Shelly TRV-kkel jelentősen csökkented a fűtésre felhasznált energiát és pénzt takaríthatsz meg.

Telepítsd a Shelly TRV-t négy egyszerű lépésben

A Shelly TRV szinte minden radiátortípussal működik a készletben található termosztatikus fej adaptereknek köszönhetően. A beállítást követően az eszköz - külön hub nélkül - közvetlenül csatlakozik a Wi-Fi router-hez, és könnyen hozzáadható otthoni automatizálási rendszeredhez.

1. lépés – Távolítsd el a radiátor meglévő termosztatikus szelepét.
2. lépés – Ha szükséges, használd a csomagban található adapterek egyikét.
3. lépés – Szereld fel a Shelly TRV-t a radiátorra.
4. lépés – Csatlakoztasd a Shelly TRV-t az otthoni Wi-Fi hálózatához, és működtesd a Shelly Cloud alkalmazáson keresztül.

Kompatibilis hangvezérlésekkel is

Kapcsold össze kedvenc hangvezélésed a Shelly TRV-kkel a felhőn keresztül! Ehhez csak hozzá kell adnod a Shelly TRV.ket a hangvezérlésekhez mint szobatermosztát (Room Thermostat). A hangvezérléssel módosítani tudod majd a beállításokat!

Nem szükséges külön hub

A Shelly TRV külön hub / helyi központ nélkül is okosvezérelhető, hiszen az okos radiátorszelepek közvetlenül a WiFi hálózatra kapcsolódnak és a Shelly Cloud-on (felhőn) keresztül távolról is vezérelhetők. Kezeld és szabályozd otthonod fűtését, állíts be gyors profilokat, jeleneteket, ütemezett hőmérséklet beállításokat a felhőalapú hozzáférésen keresztül, bárhol is vagy.

A Shelly Cloud App iOS és Android okostelefonokra is elérhető.

Támogatott platformok, integrációk

Használhatod az eszközöket a Shelly felhős megoldásával, vagy akár egyetlen helyi szerverrel, akár teljesen elszigetelve az okosszelepeket a nyilvános internethálózattól. A Shelly TRV-k gyárilag kompatibilisak az otthoni rendszereddel, hiszen a rendszered képes felügyelni és vezérelni a Shelly TRV-kett REST, MQTT és CoAP protokollok használatával.

Shelly TRV terméktulajdonságok:

  • Wi-Fi-n keresztül vezérelhető –  a Shelly TRV közvetlenül csatlakozik az otthoni Wi-Fi hálózathoz. Nincs szükség hub-ra!
  • Hosszú akkumulátor-élettartam - Akár 2 év akkumulátor-élettartam egy töltéssel, 5 hónapos fűtési szezon esetén.
  • Újratölthető akkumulátor – A Shelly TRV teljesen újratölthető akkumulátorral van felszerelve.
  • Pontos hőmérséklet-szabályozás – Legyen tájékozott radiátorai hőmérsékletéről, bárhol is legyen!
  • Széles spektrumban állítható hőmérséklet - Beállíthatod a szobahőmérsékletet 5°C és 30°C között bárhova.
  • Gyors profilok – Állíts be gyors profilokat, és válts egyszerűen az előre meghatározott beállítások és ütemezések között.
  • Egyéni időzítések – Állíts be menetrendet a napirended alapján, és gondoskodj arról, hogy mindig egy kellemes hőmérsékletű házba térj haza.
  • Egyedi jelenetek – Állíts be egyéni jeleneteket a Shelly TRV és a többi Shelly eszköz kombinálásával.
  • Külső hőmérséklet-érzékelők támogatása - Csatlakoztassa a Shelly H&T-t vagy más külső Wi-Fi-érzékelőt a pontos hőmérsékletméréshez.
  • Vezéreld a kazánod vagy hőszivattyúdat – Az energiamegtakarítás érdekében vezéreld automatikusan a kazánt/hőszivattyút is.

További információk

Tömeg 0.366 kg
Méretek 9.4 × 6.2 × 5.3 cm
Terméktípus

WiFi-s okos radiátorszelep

Eszköz működési betáp

3.6V 6500mAh NCR18650BD Panasonic tölthető akkumulátor

Interneten vezérelhető

igen

WiFi kapcsolat

igen

WiFi szabványok

802.11 b/g/n (2.4GHz)

RF / rádióvezérlés (433.92MHz)

nem

Zigbee kapcsolat

nem

Gyártói okostelefonos app

igen, ingyenes app (Shelly Cloud) (iOS, Android)

Cloud üzemmód (gyári firmware-rel)

igen, működhet a Shelly felhőre kapcsolva (beállítható)

REST API támogatás (gyári firmware-rel)

igen

MQTT támogatás (gyári firmware-rel)

igen

Támogatott integrációk

Amazon Alexa, Google Home, Apple HomeKit, Yandex Alice, MQTT, SmartThings, Home Assistant, REST API, Homey, HomeSeer, openHAB, ioBroker, SYMCAN, Hubitat, Hoobs, Domoticz, nymea

Fogyasztás

< 500 mA

Működési hőmérséklet-tartomány

0°C – 30°C

Webes (böngészős) admin felület

igen

pa_gyartoink

1463

Gyártó

Shelly

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Készleten (Azonnal szállítható)
21.190 Ft
Termék címkék: relék, Shelly, vezérlés

Keresés