Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Shelly PLUS Plug S Wi-Fi + Bluetooth fogyasztásmérős okoskonnektor, fekete (5 darabos akciós csomag)

Ár:
45.970 Ft (36.197 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ALL-PROMO-PLUSS-B-5PACK
Elérhetőség: Külső raktáron (2-3 nap)
A Shelly PLUS Plug S a népszerű Shelly Plug S konnektor új, WiFi+Bluetooth verziója, mely már Wi-Fi repeater funkcióval is fel van szerelve. Ez az egyik legkisebb méretű, WiFi-s okoskonnektor, beépített áramfogyasztás-mérővel, 2500W (12A) maximális teljesítménnyel. Ez a fekete színű termékverzió.Az akciós csomagban most 5 db Shelly Plus Plug S okoskonnektort kapsz kihagyhatatlan, akciós áron!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Shelly PLUS Plug S az egyik legkisebb méretű, Wi-Fi-s okoskonnektor, a Shelly 2023-ban megjelentetett terméke. Annyira kicsi, hogy szinte észre sem fogod venni, amint bedugod a konnektorba. Kis méretének köszönhetően akár egymás melletti konnektorokba is be lehet egy-egy Shelly PLUS Plug S-t dugni. Mivel ez egy Plug&Play termék, azaz üzembe helyezése igen egyszerű, mindössze pár percet vesz igénybe: csak be kell dugni egy konnektor-aljzatba és párosítani kell a Shelly Cloud ingyenes okostelefon app-pal, és a párosítást követően már használhatod is.

Kis mérete ellenére akár max. 2500W teljesítményű fogyasztók is vezérelhetőek vele, valamint beépített fogyasztásmérője segítségével követhetjük vele a vezérelt elektromos fogyasztók áramfelvételét, fogyasztását is!

Sőt, a PLUS Plug S konnektor verzión levő LED-ek nem csak a ki/bekapcsolt állapotot jelzik, hanem beállítható a konnektor arra is, hogy a pillanatnyi fogyasztás mértéke alapján más-más színnel világítsanak a LED-ek. De akár ki is kapcsolhatjuk rajta a LED-eket, ha zavarnak minket, például a hálószobában. De a LED-ek támogatjk az éjszakai üzemmódot is, beállíthatóak arra, hogy éjjel kisebb fényerővel világítsanak, vagy éppen arra, hogy éjjel erősebb fényt kiadva jelzőfényt biztosítsanak.

A mobiltelefon app-pal való párosítás a PLUS Plug S-ben már Bluetooth segítségével történik pillanatok alatt, és egyben a WiFi router-re való felkapcsolást követően a távolból is látod majd a konnektor állapotát, ki/bekapcsolhatod a konnektort (és a rá csatlakoztatott elektromos eszközöket), és a számos (akár max. 50 db) offline is működő időzítés is a rendelkezésedre áll. A legkülönbözőbb elektromos eszközöket vezérelheted vele, akár egy konnektoros állólámpát is vezérelhetsz vele akár otthon-szimulációs üzemmódban is, hogy a külvilág minden este azt lássa, otthon vagy.

 A PLUS Plug S-t használhatjuk arra is, hogy pl. érzékelt fogyasztás esetén értesítést küldjön a telefonunkra, vagy éppen emailben.

 

Időzíthetősége:

 • A hét napjaira beállítható ki/bekapcsolási időzítés (a PLUS széria esetén akár max. 50 db), és
 • támogatja napkeltéhez és napnyugtához kapcsolódó időzítéseket is (nem csak pontos időpontra, de pl. napnyugta + fél óra típusú időzítéseket is.)
 • Támogatja az auto-off és az auto-on időzítést is, azaz meghatározott idejű ki vagy bekapcsolt állapot utáni be vagy kikapcsolást is.

Gyerek-biztos kialakítás:

A Shelly gondolt a gyerekekre is. A Plug S egyedi kialakítása megakadályozza, hogy a kicsik beledugjanak valamit az okoskonnektorba.

Értesít, ha kész a mosás vagy ha elromlik a hűtő

A Plug S WiFi-s okoskonnektor nem csak méri az áramfogyasztást, és statisztikát ad az áramfogyasztásról, de riasztást is képes küldeni, ha az áramfelvétel egy megadott ideig az általad beállított határ alá esik. Így értesítést tud küldeni, például ha az okoskonnektorba dugott mosógép fogyasztása meghatározott ideig visszaesik, azaz készen van a mosás, vagy ha a konnektorba dugott hűtő egy órán át nem vesz fel áramot, azaz vélhetően elromlott és leállt a hűtő!

Támogatott üzemmódok:

 • felhő / cloud üzemmód: ekkor az ingyenesen elérhető Shelly Cloud-hoz kapcsolódik, melyen át (az iOS-re és Android-ra is elérhető) Shelly Cloud okostelefon app-ból és a https://home.shelly.cloud/ oldalról is vezérelhetjük és beállíthatjuk az eszközöket; vagy
 • választhatunk LAN / helyi hálózati ützemmódot, ilyenkor az eszközök csak a helyi hálózatra kapcsolódó eszközökről vezérelhető;
 • integrálva helyi okosotthon központhoz (pl. REST API vagy MQTT integrációval), de akár
 • működtethetjük az eszközt (WiFi kliens üzemmód helyett) WiFi Access Point üzemmódban is (pl. ha nincs állandó WiFi hálózat a telepítés helyén), ekkor mobiltelefonnal vagy notebook-kal az eszköz közelében rákapcsolódhatunk közvetlenül az eszköz által sugárzott WiFi AC hálózatra, és a kapcsolat ideje alatt vezérelhetjük az eszközt.

A fogyasztási adatokat az okoseszköz felhős üzemmód esetén menti a Shelly Cloud fiókba, és az app-ban megtekinthetjük és letölthetjük a fogyasztási előzményeket.

Cloud üzemmód esetén a  Shelly eszközök a Shelly Cloud Scene (Okosvezérlés) funkciója segítségével egymást is képesek (összetett feltételek mentén) vezérelni, ki/be kapcsolni. (Például egy villanykapcsoló mögé szerelt Shelly relé képes ki/be kapcsolni a felhőn át egy vezetékezés szempontjából tőle független másik Shelly relét egy konnektor mögött, és azt is ki/be kapcsolni, azaz az eszközök a WIFi-n és a gyári felhőn át vezeték nélkül képesek egyszerűen vezerelni egymást általunk megadott szabályok mentén.)

Lehetőség van arra is, hogy az eszközök - fix IP címek használata esetén - (a Shelly Cloud használata nélkül is, akár LAN üzemmódban is) egymást közvetlenül vezéreljék HTTP parancsokkal (DDD, azaz Direct Device-to-Device módon), azaz a Shelly eszközök a külső internet kapcsolat megszakadása (vagy a tűzfalon való letiltása) esetén is képesek a helyi hálózaton egymást ki/bekapcsolni a Shelly App-ban beállítható ún. Action-ök segítségével.

A Shelly eszköz okosvezérléséhez a gyártó saját okostelefon app-ja és saját Cloud szolgáltatása is elérhető ingyenesen. 

Támogatja a HTTP/HTTPS webhook-okat, a felhőből és MQTT-vel egyidejűleg is vezérelhető, és hub nélkül is képes automatizációkat futtatni mjS szkriptek formájában.

BLUETOOTH PÁROSÍTÁS:

A párosítása a Shelly Plug S-nél egyszerűbb és gyorsabb a beépített (ESP32) Bluetooth chip-nek köszönhetően.

ERŐSEBB PROCESSZOR, TÖBB FUNKCIÓ:

A Shelly Plug S-ben található ESP8266 processzor helyett a PLUS termékekbe ESP32 processzor került, mely gyorsabb és erősebb CPU-t és dupla annyi memóriát tartalmaz, így továbbfejlesztett funkciókat és gyorsabb működést kínál a PLUS termékvonal.

SHELLY PLUS FUNKCIÓK:

A termék:

 • támogatja a HTTP/HTTPS webhook-okat, így a továbbfejlesztett Shelly Plus termékek könnyen csatlakozhatnak, értesíthetnek vagy vezérelhetnek kompatibilis termékeket vagy más automatizálási rendszereket
 • támogatják a napkelte / napnyugta időpontjához időzített ki/bekapcsolásokat, immár +/-23 óra eltérés is megadható,
 • akár 50 db (az eszközön tárolt, offline is működő) időzítést is képesek kezelni,
 • támogatja az mjS szkripteket, lehetővé téve az ügyfelek számára saját funkciók és funkciók létrehozását! A Shelly Plus line eszközök lehetővé teszik több szkript együttes végrehajtását, a különböző triggerektől függően, mint a bemeneti/kimeneti állapot, az érzékelőadatok vagy WLAN-kérések.

Integrációk:

A Shelly a gyári firmware-ével is az egyik legegyszerűbben integrálható okoseszköz a piacon. Támogatja az MQTT-t és a REST API-n keresztüli vezérlést. Kompatibilis a Google Home és Amazon Echo hangvezérlésével.

A Shelly Cloud-on keresztül számos Shelly eszközt integráltak már a SmartThings platformmal is.

Ezen kívül a gyári firmware támogat egy sornyi egyéb nyílt forráskódú és egyéb rendszert is:

 • MQTT
 • HomeSeer
 • ioBroker
 • Home Assistant
 • openHAB
 • Domoticz
 • SYMCAN
 • nymea
 • Hubitat
 • Hoobs
 • REST API

Terméktulajdonságok:

 • Az ingyenes gyári Shelly Cloud mobiltelefon app-pal (elérhető iOS-re és Android-ra) vezérelhetjük telefonról vagy tabletről,
 • A beépített WiFi segítségével az otthoni/irodai WiFi hálózatra kapcsolódik, és ezen keresztül érhetjük el az interneten át akár távolról is.
 • A fogyasztásmérőjével mérhetjük az áramfogyasztást, és az okos időzítéssel pénzt spórolhatunk.
 • Beépített biztonsági védelem:
  • Belső hőmérője védi a túlmelegedés ellen, esetleges túlmelegedés esetén lekapcsolja a konnektort.
  • A fogyasztásmérő pedig érzékeli, ha a megadottnál nagyobb teljesítényű fogyasztást érzékel, és lekapcsolja az eszközt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Külső raktáron (2-3 nap)
15.499 Ft
Külső raktáron (2-3 nap)
10.890 Ft

Keresés