Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Shelly BLU Gateway, USB kulcs alakú Shelly Bluetooth átjáró

Ár:
7.190 Ft (5.661 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ALL-KIE-BLUBRI
Elérhetőség: Külső raktáron (2-3 nap)
A Shelly új terméke egy USB tápegységbe dugható, USB kulcs formájú Bluetooth átjáró, amely hídként működik a Shelly BLU Bluetooth eszközök (szenzorok és távirányítók) és a Shelly ökoszisztéma között. Fogadja a Bluetooth-jeleket, és elküldi azokat a felhőbe vagy helyben egy másik, nem Bluetooth-alapú eszközre. A Shelly BLU Gateway segítségével minden régebbi generációs Shelly eszköz (a Shelly Plus és a Shelly Pro szériánál régebbi típusok) is gond nélkül együttműködik a BLU eszközeiddel.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

2-az-1-ben: Bluetooth és Wi-Fi átjáró egy USB-A kulcsban

A Shelly új terméke egy speciális USB kulcs, amely átjáróként működik a Shelly BLU (Bluetooth-kommunikációt használó) készülékek és a Shelly okosotthon rendszere között. Az átjáró fogadja a Bluetooth-eszközök (szenzorok, távirányítók) felől érkező kommunikációt, és továbbítja azokat a Shelly felhőbe vagy helyben egy másik, Bluetooth-veőegység nélküli Shelly eszközre. 

A Shelly BLU Gateway segítségével minden régebbi generációs Shelly eszköz (a Shelly Plus és a Shelly Pro szériánál régebbi típusok) is gond nélkül együttműködik a BLU eszközeiddel. Azokban az esetekben is a Shelly rendszer hasznos kiegészítője, ha csak egy-egy Bluetooth érzékelő vagy távirányító jelének vételére van szükség olyan helyen, ahol Bluetooth-hatótávon belül nincs telepítve Shelly Plus vagy Pro eszköz. 

A második generációs Shelly relé modulok és konnektorok, azaz a Shelly Plus és Shelly Pro eszközök firmware-e már tartalmaz egy bekapcsolható Bluetooth gateway funkciót, így ezekhez az eszközökhöz a BLU Bluetooth gateway nélkül is hozzákapcsolhatóak a Shelly Bluetooth érzékelői és távirányítói, a régebbi Shelly típusok (pl. Shelly 1, Shelly 1PM, Shelly 2.5, Shelly RGBW2, Shelly Dimmer 2) vezérléséhez azonban szükséges egy Shelly BLU Gateway.

 

USB A típusú csatlakozó - az eszköz USB csatlakozóval van felszerelve, közvetlenül beilleszthető egy USB-s tápegységbe. Vezeték nélkül működtethető, hiszen közvetlenül egy USB konnektor aljzatba dugható.

Szkriptelés a helyi vezérléshez - A Shelly BLU Gateway is támogatja a Shelly mJS szkriptelést, így hub és felhő nélkül is képes automatizációs szkriptek futtatására. Szkripteléssel műveleteket indíthat el harmadik féltől származó eszközökön is.

MQTT, WebSocket támogatás - Támogatja az MQTT, WebSocket vagy bármely más kompatibilis otthoni automatizálási rendszert, például a Home Assistantot is.

Wi-Fi repeater - A Shelly Plus és Pro eszközökhöz hasonlóan tartalmaz egy Wi-Fi hatótávolság-kiterjesztő funkciót is, melynek bekapcsolásával egy Wi-Fi hotspot-ot biztosít a Wi-Fi routertől vagy Access Point-tól távolabb telepített Wi-Fi-s Shelly eszközök számára 

Bluetooth eszközök egyszerű párosítása - Képes a Bluetooth-hálózatot letapogatni és megtalálni az összes többi Bluetooth-eszközt;

Bluetooth eszközök illesztése MQTT-n át - Ha egyszerű és stabil adatátvitelre van szükség egy Bluetooth-eszköz és más otthon-automatizációs platform között, a Shelly BLU Gateway ehhez is hatékony megoldást ad, hiszen a Bluetooth eszköz adatait MQTT protokoll segítségével képes továbbítani más rendszerek felé. ​

Más Shelly eszközökhöz hasonlóan működéséhez nincs szükség helyi hub-ra, központi egységre, mivel az eszköz közvetlenül a Wi-Fi router-re kapcsolódik fel. 

Tápellátását egy USB A-típusú USB-tápegység vagy USB-s konnektor biztosítja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Szállítás alatt (7-14 nap)
5.990 Ft
Készleten (Azonnal szállítható)
3.990 Ft

Keresés