Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Shelly 4 Pro

Négycsatornás, képernyős WiFi-s okosvezérlés / okosrelé, fogyasztásméréssel (DIN-sín kompatibilis)

Ár:
28.585 Ft (22.508 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ALL-REL-SHE4P
Shelly 4Pro a Shelly legnagyobb, 4 csatornás, WiFi-vel szerelt okosreléje, mely villamossági szekrény vagy biztosítékszekrény DIN-sínjére szerelhető.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Shelly
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-12-23

Leírás és Paraméterek

Shelly 4 ProA Shelly 4Pro egy WiFi-vel ellátott, négy áramkör vezérlésére 

Mind a 4 áramköre egyenként 10 amper (4 x 2300 W) vezérlésére alkalmas. Valós idejű fogyasztási információt is szolgáltat mind a négy áramkörről.

A Shelly 4 Pro-val okostelefonnal (vagy PC-vel) távolról is felügyelheted és vezérelheted otthonodat, akárhol is vagy. A Shelly 4 Pro távoli vezérléséhez nincs szükség gateway-re, az eszköz közvetlenül a WiFi hálózatra csatlakozik. A Shelly 4 Pro fel van szerelve egy 1.8 inch-es, azaz 4,6 cm-es képernyővel, ami információt ad a relé pillanatnyi státuszáról..

 

Termékjellemzők:

  • Relé betáp: 110-230V ±10%, 50/60Hz AC, 25-60 V DC
  • 4 csatorna összesen maximum 9,2 kW teljesítménnyel. A maximum csatornánkénti teljesítmény 10A / 230V 50/60Hz, azaz 2300W.
  • Számos otthoni és irodai eszközt tud vele távolról ellenőrizni és vezérelni.
  • A Shelly beépített integrált áramfigyasztás-mérője képes mérni a vezérelt eszközök összesített áramfelvételét.
  • Beépített webszerver lehetőséget ad arra, ne csak app-ból, de webes admin felületen is elérje a legfontosabb funkciókat..
  • WiFi protokollok: 802.11 b/g/n (2.4 GHz)
  • A Shelly™ 4Pro képes Wi-Fi hálózathoz ügy kapcsolódni, hogy ún. Access Point-ként működjön
  • Időzíthetősége: mind a négy csatornához külön-külön ki/bekapcsolási időzítéseket adhat meg, akár konkrét időpontokat, akár a napi aktuális napkelte / napnyugta időpontját megadva.

 

A Shelly 4 Pro az otthoni vagy irodai Wi-Fi hálózatodhoz kapcsolódik, azon keresztül az ingyenes Shelly Cloud szolgáltatáshoz. A Shelly Cloud segítségével a világ bármely pontjáról menedzselhető távolról a Shelly 4Pro.

 

A Shelly 4Pro okoseszköznek – más Shelly termékekhez hasonlóan – három üzemmódja van:

1. Access Point üzemmód:
A Shelly 4Pro-ba épített webszerveren keresztül közvetlenü az okoseszköz admin felületét megnyithatod egy internetes böngészővel, és menedzselheted a beállításokat vagy kapcsolhatod az egyes áramköröket.
2. Helyi üzemmód
Ha telefonoddal (vagy számítógépeddel) a helyi (a Shelly 4 Pro-val azonos) LAN vagy Wi-Fi hálózaton vagy, akkor könnyedén kezelheted az összes, Shelly 4 Pro-ra kötött elektromos eszközeidet a Shelly mobiltelefonos appsegítségével is.
3. Cloud (Felhő) üzemmód
A Shelly 4 Pro alkalmas arra, hogy a világ bármely pontjáról távolról is elérd, amennyiben csatlakoztatod az okoseszközt egy kattintással az ingyenes Shelly Cloud-hoz. Ehhez csak a Shelly Cloud mobile applikációra lesz szükséged (elérhető Android-ra és iOS-re is), és máris távolról menedzselheted az eszközt az interneten át.

 

Minden Shelly 4 Pro relé négy egymástól független áramkört tud kezelni. Ha telepíted az otthoni/irodai villamossági vagy biztosíték-szekrénybe, akkor központilag tudod vele menedzselni a világítási, elektromos fűtési, konnektor stb. áramköröket, és mérni az egyes áramkörök elektromos fogyasztását.

A Shelly 4 Pro alkalmas arra is, hogy lekapcsolja az áramkört, amennyiben az elér egy előre meghatározott áramfogyasztást.

Kompatibilis a Google Home és Amazon Echo hangvezérlésével.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Utolsó 1 db raktáron
13.716 Ft

Keresés