Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Központok - Távvezérlők

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

1db Zigbee Mini központ+1db Mozgás érzékelő(PIR)+2db Ajtó/Ablak nyitás érzékelő +1db Beltéri WiFi kamera

Az Orvibo biztonsági készlet kiváló választás otthonunk azonnali felügyelet alá helyezésének. Beüzemeléséhez nincs szükség szakemberre, fúrásra, vezetékelésre. A kifejezetten okos eszközök számára kifejlesztett Zigbee protokollnak köszönhetően a vezeték nélküli szenzorok extrém alacsony fogyasztásúak akár több évet is működnek egyetlen elem cserével. A csomagban található intelligens kamera beépített mozgás és hangérzékelővel van ellátva ,megjelöli a felvételen ha mozgást vagy hangot érzékel. Folyamatos betekintést , rögzítést és kétirányú hangátvitelt biztosít. Az ingyenesen letölthető HomeMate alkalmazással (angol nyelvű, IoS vagy Android) időzíthetjük vagy kapcsolhatjuk ki be a riasztás. A mobil alkalmazáson keresztül bárhonnan vezérelhetjük vagy ellenőrizhetjük eszközeink állapotát. A rendszer több mint 100 érzékelőt képes kiszolgálni, bármikkor bővíthettük további nyitás, mozgás, szénmonoxid, gázszivárgás, víz betörés, hőmérséklet és páratartalom stb.. érzékelőkkel.

57.455 Ft
Előrendelhető

A BroadLink - RM Pro univerzális távirányító . Okostelefonról vezérelheti meglévő eszközeit (klíma, tv, hifi, dugaljak, villanykapcsolók). Az RM Pro interneten keresztül, távolról is vezérelhető! Töltse le az ingyenes applikációt, tanítsa fel régi távirányítóit és élvezze a smart funkciókat!

 

13.990 Ft
Raktáron

Nincs több elveszett távirányító!

A Magic Cube az egy olyan kombinált WiFi-IR (infravörös) távirányító ami minden távirányító funkciót tartalmaz, egyben, mint pl.: TV, légkondíciónáló, elektromos ventillátor, stb. ... Ez egy híd a WiFi jel és az IR jel  között. Az Orvibo Magic Cube segítségével telefonjáról irányíthatja összes infra vevővel rendelkező készülékét. Több mint 8000 előre programozott készüléket ismer, ez  a piacon lévő infravörös készülékek közel 95% -a. Egyszerünken csak ki kell választania készüléke márkáját és már használhatja is. 

Nagy teljesítményű adójának köszönhetően akár 1o méter távolságból 360 ° -ban képes vezérelni a készülékeket. 
Hangvezérelhető Google home vagy Amazon Alexa eszközökkel.

12.990 Ft 9.997 Ft
Akcióból hátralévő idő
Raktáron

Készítsen saját OkosOtthon hálózatot a Orvibo ZigBee Smart Hub segítségével. Okos telefonnal felügyelhet és vezérelhet több mint 100 ZigBee eszközt. A központ lehetővé tesz ,hogy lépésenként bővítsük Okos Otthonunkat stabil és biztonságos ZigBee protokollon keresztűl. Vezérelhet és felügyelhet vele villanykapcsolókat , konnektorokat izzókat és bármilyen elektromos eszközt. A vezeték nélküli érzékelők segítségével biztonságosabbá , élhetőbbé teheti környezetét.

19.152 Ft

Broadlink

A Broadlink okos univerzális távirányítóval szinte minden típusú elektromos berendezést lehet egyszerűen és kényelmesen irányítani melynek van automatizálási lehetősége, s ehhez nem kell más, mint egy okostelefon. Mindegy, hogy iOS vagy Android operációs rendszerrel rendelkezik a készüléked, a Broadlink alkalmazások kompatibilisek ezekkel.

Így egyszerűen automatizálható a lakás fűtése-hűtése, a televízió bekapcsolása, a villanyok használata, a sütő, mosógép irányítása, a hangszórók szabályozása, a párásító rendszerek működtetése és még rengeteg olyan eszköz, mely alkalmas arra, hogy automatizált módon működjön.

Emiatt a Broadlink használatával mindössze egy okostelefonon lévő applikációval lehet irányítani a lakásban vagy házban lévő programozható és automatizálható berendezéseket. Így nem kell 6-8 távirányítót kezelni, melyeknek amúgy is “szokásuk”, hogy elvesznek, s pont akkor nem találjuk őket, amikor szükségünk lenne rá.

Mindezek mellett a Broadlink az ízléses kivitelezésnek köszönhetően, szinte dizájner tárgyként is funkcionálhat, így a modern stílusú lakásoknak is egy esztétikailag is szép és egyben igen hasznos dísztárgya is lehet.

Nem foglal sok helyet, nem kerül sok időbe a használatának megtanulása, hiszen egy applikációval lehet irányítani minden elektromos és automatizálásra képes eszközt a lakásban. Indítsd be a mosógépet már hazajövet a munkából, hagyd, hogy alvás közben automatikusan alkalmazkodjon a Te igényeidhez a lakás fűtési-hűtési rendszere, s élvezd a Broadlink egyszerű, idő- és energia hatékony megoldásait.