Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Biztonság

Rendezés:
Raktáron

1db Zigbee Mini központ+1db Mozgás érzékelő(PIR)+2db Ajtó/Ablak nyitás érzékelő +1db Beltéri WiFi kamera

Az Orvibo biztonsági készlet kiváló választás otthonunk azonnali felügyelet alá helyezésének. Beüzemeléséhez nincs szükség szakemberre, fúrásra, vezetékelésre. A kifejezetten okos eszközök számára kifejlesztett Zigbee protokollnak köszönhetően a vezeték nélküli szenzorok extrém alacsony fogyasztásúak akár több évet is működnek egyetlen elem cserével. A csomagban található intelligens kamera beépített mozgás és hangérzékelővel van ellátva ,megjelöli a felvételen ha mozgást vagy hangot érzékel. Folyamatos betekintést , rögzítést és kétirányú hangátvitelt biztosít. Az ingyenesen letölthető HomeMate alkalmazással (angol nyelvű, IoS vagy Android) időzíthetjük vagy kapcsolhatjuk ki be a riasztás. A mobil alkalmazáson keresztül bárhonnan vezérelhetjük vagy ellenőrizhetjük eszközeink állapotát. A rendszer több mint 100 érzékelőt képes kiszolgálni, bármikkor bővíthettük további nyitás, mozgás, szénmonoxid, gázszivárgás, víz betörés, hőmérséklet és páratartalom stb.. érzékelőkkel.

57.455 Ft
Előrendelhető

Az Orvibo okos Wi-Fi kamera sokkal többet nyújt, mint gondolná! Az ingyenesen letölthető HomeMate (angol nyelvű) alkalmazáson keresztül bárhonnan csatlakozhat hozzá mobiljáról vagy tabletjéről és figyelemmel kisérheti az eseményeket. Beépített kétirányú hangátvitel segítségével hallhatja is mi történik a helységben vagy akár beszélgethet is az ottlévőkkel. A beépített mozgás és hangérzékelésnek köszönhetően megjelöli a felvételen ha mozgást vagy hangot érzékel.

Intelligens bébiőr! Nincs szűkség külön baba monitorra és a távolság sem akadály többé. Egyszerűen használja mobilját , tabletjét felügyeletre. Rendkívül praktikus mágnestalpas rögzítésének köszönhetően egyszerűen levehetjük a falról ha nyaralásnál magunkkal kívánjuk vinni és újra csatlakoztathatjuk például a szálloda Wi-Fi hálózatához.
19.152 Ft
Raktáron
Ez a termék egy okos fotoelektromos füst szenzor, ami nagyon alacsony áramfelhasználással működik, Zigbee vezetéknélküli technológiával. Ez egy figyelmeztető berendezés, gáz, hő, lángok érzékelésére nem alkalmas, nem tud megelőzni vagy megszűntetni egy tüzet. Képes  valós idejű detektálásra ha füstről vagy kezdődő, parázsló tűzről van szó, gyorsabban, mint az ionizációs füstjelzők. Ha tűz veszélyét detektálja akkor pirosan villog a LED jelző hangkísérettel. Füstjelzőket bármely helységben érdemes elhelyezni (tároló helységek, alagsorok, padlás, stb..)
13.259 Ft
Raktáron

Ez a termék egy okos éghető gázokat érzékelő szenzor, ami nagyon alacsony áramfelhasználással működik, Zigbee vezetéknélküli technológiával. Éghető gázok szivárgásának az érzékelésére szolgál és megelőzhető vele egy nagyobb kár képződése. Vezetéknélküli működésre képes. A szenzor nagyon stabil, kicsi az érzékenység ingadozása. Konyhai vagy más lehetséges helyeken alkalmazható ahol jó esély van gáz szivárgásra.

Az ön biztonsága érdekében a detektor alkalmazásán felül, kérjük legyen éber és fokozza a biztonságát azzal hogy mindenre odafigyel a napi életében!

Riasztáskor a teendők

A detektor addig fog riasztást jelezni, amíg a földgáz, LPG sűrűsége a levegőben az adott riasztási érték alá csökken.

  1. Zárja el a szelepet azonnal.
  2. Minden tűzforrást zárjon el és ne használjon semmi olyat ami hasonlóan veszélyes pl.: öngyújtó, gyufa, stb..
  3. Kerülje el az elektromos kapcsolókat.
  4. Nyissa ki az ablakokat huzat csinálása érdekében, hogy a gáz minél gyorsabban ki tudjon keürlni a helységből.
16.942 Ft
Raktáron

Ez a termék egy okos szén-monoxid érzékelő szenzor, ami nagyon alacsony áramfelhasználással működik, Zigbee vezetéknélküli technológiával.  A készülék egy nagy teljesítményű elektro-kémiai szenzorral van ellátva, hang és fény riasztásra is képes. A szenzor nagyon stabil, kicsi az érzékenység ingadozása. A készülék önálló működésre képes de ZigBee HUB -hoz csatlakoztatva a HomeMate (IoS , Android) ingyenes alkalmazáson keresztül teflonjára is kap riasztás bárhól legyen a világban. Más HomeMate támogatással rendelkező eszközöket képes vezérelni riasztás esetén. Például képes lekapcsolni a gázkazánt egy Orvibo B25EU Intelligens WiFi okoskonnektorba van bedugva vagy elindítani a légcsere funkciót egy Orvibo -WIFI - Tanítható Univerzális Infra távirányító által vezérelt klímán.

21.914 Ft
Raktáron

Ez a termék egy okos hőmérséklet és páratartalom detektor, ami nagyon alacsony áramfelhasználással, Zigbee vezetéknélküli technológiával működik. Emellett MCU-t (mikrokontroller egység) használ a hőmérséklet és a páratartalom adatok feldolgozásához. Por és rovar álló kialakítása van, ezzel biztosítva a készülék stabil működését. A nagy pontosságú szenzornak köszönhetően képes élő adatokkal szolgálni bármikor. A készülék a következő helyeken alkalmas megfigyelni: lakó egységekben, gyárakban, számítógépes szoba, bevásárló központok, hotel, irodaház, iskolák, egyetemek, bank, könyvtár, raktár és további hasonló helységek.

12.522 Ft
Előrendelhető

Ez a termék egy okos vízszivárgást mérő szenzor, ami nagyon alacsony áramfelhasználással, Zigbee vezetéknélküli technológiával működik. A nagyon alacsony áramfelhasználást igénylő áramkör tervezésnek köszönhetően hosszabb élettartamot eredményez. A szenzor és a készülék teste el van választva egymástól, ezzel megelőzi, hogy a szenzor a nagy pára tartalomtól pontatlanul mérjen.  A készülék a következő helyeken alkalmazható: alagsor, gépterem,  bevásárló központok, hotel, mosdó, uszoda, konyha és további hasonló helységek ahol túlcsordulás észlelhető.

12.522 Ft
Raktáron

Készíts magadnak egy saját otthoni biztonsági hálózatot a könnyen telepíthető ablak és ajtó érzékelővel. Nem szükséges különleges szaktudás a felszereléshez.

 

 

10.312 Ft
Raktáron
Készíts magadnak egy otthoni biztonsági rendszert, könnyen telepíthető mozgásérzékelővel. Nem szükséges szakembert hívnod a szereléshez.
11.786 Ft
Raktáron

Készítsen saját OkosOtthon hálózatot a Orvibo ZigBee Smart Hub segítségével. Okos telefonnal felügyelhet és vezérelhet több mint 100 ZigBee eszközt. A központ lehetővé tesz ,hogy lépésenként bővítsük Okos Otthonunkat stabil és biztonságos ZigBee protokollon keresztűl. Vezérelhet és felügyelhet vele villanykapcsolókat , konnektorokat izzókat és bármilyen elektromos eszközt. A vezeték nélküli érzékelők segítségével biztonságosabbá , élhetőbbé teheti környezetét.

19.152 Ft

Okosan vagy bután jobb a biztonság?

Sokszor felvetül a kérdés, vajon tényleg annyival nagyobb biztonságot ad e az okos otthon, mint a hagyományos biztonságtechnika? Jelen cikkünk nem mással foglalkozik, mint a fentebb felvetett kérdéssel.

Ha biztonságtechnikáról beszélünk, fontos tisztázni, hogy nem csupán a külső behatolók elleni eszközökre fókuszálunk, mint azt elsőre gondolná az ember, hiszen a hagyományos jelzőrendszerek közé tartozik a külső behatoló elleni védelem mellett a szén-monoxidot, tüzet, füstöt, gáz- és vízszivárgást jelző rendszerek egyaránt, melyek felszerelve együttesen is igyekeznek megelőzni a bajt, s figyelmeztetni a tulajdonost, ha valami nincs rendben.

Mitől lesz okos az okos rendszer és jobb -e, mint a butább? A válasz egyszerű: a régi, hagyományos rendszerekben minden egyes funkciónak külön eszköze volt, ezek egymástól függetlenül látták el a feladatukat. Ezzel szemben azonban az okos otthonok (menő angol néven smart home) ezeket a funkciókat egytől-egyig egy rendszerbe kapcsolták, szolgálva a tulajdonos kényelmét, ellátta a lakók biztonságát, s ráadásként még az ökológiai lábnyomot is kicsinyítve a kevesebb fogyasztással.

Így vitathatatlanul a kérdésre adott 3 érvünk közül az első nem más, mint a gazdaságos üzemeltetés, ugyanis az optimális felhasználás bizony a régi és új rendszerek közt vitathatatlanul az okos felé dönti a mérleg nyelvét. Szintén az okos rendszerek melletti érvünk, ha azt nézzük, hogy míg a hagyományos biztonsági rendszerek önállóan dolgozva, ki - ki a saját feladatát ellátva egymástól elszigetelve léteztek, addig az összekapcsolt rendszerben bizony a kényelem került előtérbe: megtaníthatunk cselekvéseket, beállíthatunk időzítéseket, amiket megjegyez, s képes arra is, hogy érzékelje, ha otthon tartózkodunk, igazodni képes a helyzethez. Végezetül a legfontosabb érv: akár távolról is vezérelhető, nem kell személyesen jelen lennünk ahhoz, hogy a vezérlőpanelt irányítsuk.

Biztonságtechnikai kínálatunkban megtaláljátok az intelligens riasztórendszert, okoskilincset, füst -, éghetőgáz -, szénmonoxid -, hőmérséklet és páratartalom, vízbetörés, mozgás, törés és vagy nyitás érzékelőket, melyek mindegyike egytől-egyig vezeték nélküli kivitelben várnak arra, hogy bekapcsolódjanak az otthonod védelmi rendszerébe!

 

Keresés