Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Miért öblögessünk? Az antimikrobiális szájvíz ereje!

Miért öblögessünk? Az antimikrobiális szájvíz ereje!

Az igazság az, hogy a fogmosás csak a száj 25% -át érheti el. Használjon LISTERINE ® szájvizet naponta kétszer 30 másodpercig!

A naponta kétszeri száj öblítés nem csak egy nagyszerű módja annak, hogy friss legyen a lehelete. Ez a kulcs a száj teljes tisztán tartásához. Az igazság az, hogy a fogmosás csak a száj 25% -át érheti el. Már egy öblítésnek hatalmas ereje lehet, harcol a baktériumokkal szemben a teljes szájüregben, fogakon és az ínyen. Naponta kétszer kell használni, hogy elérje a hatékony, úgy nevezett mély tisztítást. Végtére is, a baktériumok egész nap megtalálhatók a szájban, egy alkalom 12 órán át védi Ön száját a kórokozókkal szemben. Ahhoz, hogy a LISTERINE ® kifejthesse a maximális védelmi hatását, használja naponta kétszer 30 másodpercig, öblögessen erőteljesen. Egyes szájvizeknek eltérhet az alkalmazása ezért érdemes mindig elolvasni a használati utasítást.

Mi történik minden alkalommal, amikor megfelelően gargalizál? A kutatások azt mutatják, hogy a LISTERINE ® szájvíz a szájban található baktériumokat 30 másodpercen belül megöli, ez az a különbség, ami miatt a LISTERINE ® a fogorvosok és szájsebészek állattal legjobban ajánlott márka a világon.

Valójában a fogon található biofilm- és nyálmintákban lévő baktériumokat öblítéssel a LISTERINE ® -el való érintkezés után 30 másodpercen belül elpusztítja. Ne adjon lehetőséget a baktériumoknak! Csinálja végig az ajánlott napi kétszeri 30 másodpercet, hogy biztos lehessen benne, valóban megtisztult a szája.

Naponta kétszer öblögetés a legjobb módja annak, hogy megvédje a száját, még akkor is, ha már a fogíny betegségek tüneteit tapasztalja. LISTERINE ®  rendelkezik ADA (Amerikai Fogászati Egyesület) jóváhagyással, így termékek fogorvosi és kutatási bizonyítékkal rendelkeznek, amelyek alapján segítenek az irritált, piros, gyulladt ínyeken, és könnyű fogínyvérzésen.

Van egy sor LISTERINE ®  termék, amelyek segítenek a különböző szájápolási célok elérésében, a fogíny tisztításától kezdve a zománc védelméig.  Turbózza fel fogmosás és fogselyem használata mellett öblítésekkel szája egészségét. Segít a dentális plakk és az ínygyulladás elleni küzdelemben. Egy rövid napi rutin a tartós száj-egészségért, amire büszke lehet. Találja meg azt az önuralmat, hogy ragaszkodni tudjon hozzá, és 21 nap alatt érezni fogja a különbséget. Kevesebb üreg, vékonyabb plakk, kevesebb fogkő, erősebb zománc, kevesebb baktérium –bármi is a célja, hagyja, hogy a LISTERINE ® végezze a dolgát.

Keresés