Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Központok - Távvezérlők

Rendezés:
Raktáron

1db Zigbee Mini központ+1db Mozgás érzékelő(PIR)+2db Ajtó/Ablak nyitás érzékelő +1db Beltéri WiFi kamera

Az Orvibo biztonsági készlet kiváló választás otthonunk azonnali felügyelet alá helyezésének. Beüzemeléséhez nincs szükség szakemberre, fúrásra, vezetékelésre. A kifejezetten okos eszközök számára kifejlesztett Zigbee protokollnak köszönhetően a vezeték nélküli szenzorok extrém alacsony fogyasztásúak akár több évet is működnek egyetlen elem cserével. A csomagban található intelligens kamera beépített mozgás és hangérzékelővel van ellátva ,megjelöli a felvételen ha mozgást vagy hangot érzékel. Folyamatos betekintést , rögzítést és kétirányú hangátvitelt biztosít. Az ingyenesen letölthető HomeMate alkalmazással (angol nyelvű, IoS vagy Android) időzíthetjük vagy kapcsolhatjuk ki be a riasztás. A mobil alkalmazáson keresztül bárhonnan vezérelhetjük vagy ellenőrizhetjük eszközeink állapotát. A rendszer több mint 100 érzékelőt képes kiszolgálni, bármikkor bővíthettük további nyitás, mozgás, szénmonoxid, gázszivárgás, víz betörés, hőmérséklet és páratartalom stb.. érzékelőkkel.

57.455 Ft
Előrendelhető

A BroadLink - RM Pro univerzális távirányító . Okostelefonról vezérelheti meglévő eszközeit (klíma, tv, hifi, dugaljak, villanykapcsolók). Az RM Pro interneten keresztül, távolról is vezérelhető! Töltse le az ingyenes applikációt, tanítsa fel régi távirányítóit és élvezze a smart funkciókat!

 

13.990 Ft
Raktáron

Nincs több elveszett távirányító!

A Magic Cube az egy olyan kombinált WiFi-IR (infravörös) távirányító ami minden távirányító funkciót tartalmaz, egyben, mint pl.: TV, légkondíciónáló, elektromos ventillátor, stb. ... Ez egy híd a WiFi jel és az IR jel  között. Az Orvibo Magic Cube segítségével telefonjáról irányíthatja összes infra vevővel rendelkező készülékét. Több mint 8000 előre programozott készüléket ismer, ez  a piacon lévő infravörös készülékek közel 95% -a. Egyszerünken csak ki kell választania készüléke márkáját és már használhatja is. 

Nagy teljesítményű adójának köszönhetően akár 1o méter távolságból 360 ° -ban képes vezérelni a készülékeket. 
Hangvezérelhető Google home vagy Amazon Alexa eszközökkel.

12.990 Ft
Raktáron

Készítsen saját OkosOtthon hálózatot a Orvibo ZigBee Smart Hub segítségével. Okos telefonnal felügyelhet és vezérelhet több mint 100 ZigBee eszközt. A központ lehetővé tesz ,hogy lépésenként bővítsük Okos Otthonunkat stabil és biztonságos ZigBee protokollon keresztűl. Vezérelhet és felügyelhet vele villanykapcsolókat , konnektorokat izzókat és bármilyen elektromos eszközt. A vezeték nélküli érzékelők segítségével biztonságosabbá , élhetőbbé teheti környezetét.

19.152 Ft

Épületautomatizálás mesterfokon

Egy nagyobb intézményrendszer különböző épületegyütteseihez tartozó biztonsági rendszert egy embernek szinte lehetetlen lenne átlátnia, így a különféle kamerák és egyéb védelmi egységek segítségével könnyebben felügyelhetőek az eltérő fekvésű épületek kültéri és beltéri egységei.

A mai előrehaladott technológiáknak köszönhetően viszont az épületautomatizálás segítségével már sokkal egyszerűbben lehet felügyelni az egyes helyszíneken kívül és belül történő eseményeket.

Például az okos kamera rendszereken keresztül egyaránt lehetőségünk nyílik felvenni nemcsak a képet, de a hangot is, illetve mivel a szoftver megjelöli a felvételen ezeket az érzékeléseket, még a visszanézés is könnyebb, hiszen nem kell órákat tekerni, mint régen a videokazetták esetében. S ezek többsége bővíthető más funkciókkal is, mint szén-monoxid, gázszivárgás vagy vízbetörés érzékelővel is, így az épületautomatizálás segítségével így egy felületről lehet szemmel tartani szinte mindent.

Mindezek mellett az épületautomatizálás egyik legfontosabb eszközei az okos távirányítók illetve vezérlők is, hiszen ezek segítségével egy felületről, többnyire egy okostelefonról lehet így irányítani a villanyokat, az ablakok nyitását-zárását, a tévét vagy a rádiót, de természetesen a klímát, a fűtést vagy a párologtatót is.

Az épületautomatizálás különféle módszerei természetesen nemcsak a nagyobb intézmények esetén vehetőek igénybe, hanem a biztonsági termékek elérhető árai miatt már saját otthonodba is beépíthetsz egy ilyen rendszert, mindenféle fúrás vagy vezetékek nélkül.

Keresés