Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Kamerák

Rendezés:
Előrendelhető

Az Orvibo okos Wi-Fi kamera sokkal többet nyújt, mint gondolná! Az ingyenesen letölthető HomeMate (angol nyelvű) alkalmazáson keresztül bárhonnan csatlakozhat hozzá mobiljáról vagy tabletjéről és figyelemmel kisérheti az eseményeket. Beépített kétirányú hangátvitel segítségével hallhatja is mi történik a helységben vagy akár beszélgethet is az ottlévőkkel. A beépített mozgás és hangérzékelésnek köszönhetően megjelöli a felvételen ha mozgást vagy hangot érzékel.

Intelligens bébiőr! Nincs szűkség külön baba monitorra és a távolság sem akadály többé. Egyszerűen használja mobilját , tabletjét felügyeletre. Rendkívül praktikus mágnestalpas rögzítésének köszönhetően egyszerűen levehetjük a falról ha nyaralásnál magunkkal kívánjuk vinni és újra csatlakoztathatjuk például a szálloda Wi-Fi hálózatához.
19.152 Ft

Biztonsági kamera rendszer otthonra

Az interneten végezhető munkák elterjedésének ellenére a legtöbben még mindig házon kívül töltik napjaik nagy részét, hiszen a munkahelyre még mindig sok esetben be kell menni, ott kell tölteni minimum 8 órát és haza is kell vergődni a csúcsforgalom idején, ami egyes esetekben akár órákat is igénybe vehet. Így nem meglepő ha egyre többen szerelnek be biztonsági kamera rendszert otthonra, hogy távollétük ideje alatt is lássák, mi történik a házban.

Mivel nemcsak a technológia, de a betörők ügyessége is fejlődik, így azoknak a lakás- vagy háztulajdonosoknak, akik nem szeretnék értékeik védelmét a véletlenre bízni, biztonsági kamera rendszer kiépítését szoktuk javasolni otthonra.

Semmiképp sem a 90-es évek homályos képű kameráira kell már gondolni, hiszen a technikai innováció elérte az otthonokba felszerelhető biztonsági kamerákat is. Ezekkel egy okostelefon, tablet, notebook vagy számítógép segítségével a világ bármely - internettel rendelkező - pontjából lehet élesen látni és hallani azt, hogy mi történik a lakásban, emiatt egyre többen választják ezeket a berendezéseket.

S mivel multifunkciós már a legtöbb otthonra beépíthető biztonsági kamera rendszer, így nem kell külön költeniük a szülőknek bébiőr berendezésekre, hiszen ezek a kamerák egyaránt érzékelik és és elmentik a felvett mozgásokat és hangokat is. Így nem kell órákat tölteni a videók visszatekerésével, elég csak azokat a pontokat megnézni, ahol történt valamilyen mozgás vagy hang. Válaszd Te is családod és értékeid megóvására biztonsági kamera rendszert otthonra.

Keresés