Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Home Assistant SkyConnect, Zigbee / Thread / Matter USB kulcs Home Assistant-hoz

Ár:
15.994 Ft (12.594 Ft + ÁFA)
Cikkszám: NAB-KIE-SKYUSB
Elérhetőség: Külső raktáron (2-3 nap)
A Home Assistant SkyConnect egy hivatalos Home Assistant megoldás a Nabu Casa-tól: egy USB kulcs, mellyel a hamarosan szintén megjelenő Home Assistant Yellow hardver funkcióit teszik elérhetővé minden Home Assistant-t használó platform, például a Raspberry Pi-t használók számára is. A Silicon Labs EFR32MG21 chipre épülő USB pendrive lehetővé teszi a Thread és a Zigbee futtatását is egy egyszerű pendrive segítségével, a Matter támogatás pedig firmware-frissítésként érkezik majd.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A SkyConnect Home Assistant eszközt úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a Home Assistant felhasználókhoz. Az eszköz egyszerű kapcsolatot biztosít a Zigbee és a Thread eszközökhöz, és a jövőben támogatni fogja a Matter specifikációt is egy jövőbeli Home Assistant hivatalos firmware-frissítéssel.

A termék támogatja az Over-The-Wire (OTW) firmware-frissítést az USB interfészen keresztül, amely lehetővé teszi mindkét protokoll egyszerű és gyors firmware-frissítését. Az eszköz egy EFR32 Series 2 (Silicon Labs EZSP v8) adapter, amely +20 dBm teljesítménnyel sugároz. 

Támogatja a teljes sebességű USB 2.0 adatátvitelt, ha a mellékelt USB-hosszabbítóhoz csatlakoztatod. A Home Assistant pedig biztosítani fog majd egy Add-on-t is, amely ZIgbee-hez és Matterhez Ember Stacks kapcsolatot biztosít. A Nabu Casa pedig rendszeresen frissíti majd a firmware-t, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa a Zigbee/Matter adapterrel.

Az USB Stick Plug and Play lesz, szorosan integrálva a Zigbee Home Automation integrációval, amely Home Assistant kezdők számára is egyszerű használatot biztosít. 

JELLEMZŐK:

● 2,4 GHz-es többprotokollos USB adó-vevő
● Zigbee/Thread/Matter
● USB v2.0 teljes sebesség
● TX teljesítmény +20dBm-ig
● Silab EFR32MG21 vezeték nélküli SoC
● Over The Wire (OTW) frissítési támogatás

2 protokollt futtat egyszerre:
● Kettős protokoll működés (Zigbee, Matter)
● Home Assistant-hoz készült
● Jövőbiztos (rendszeresen frissített) vezeték nélküli adó-vevőkkel

A hardver alapja egy Silicon Labs EFR32MG21 SoC-on (ugyanazon a chip, mint a Sonoff ZBDongle-E típusánál), egy IEEE 802.15.4 többprotokollú 2,4 GHz-es rádiós MCU-n alapul, amely képes egyidejűleg mindkét Zigbee 3.0 (EmberZNet/EZSP) futtatására. és Thread (OpenThread#slSpinel inc. Matter/CHIP over Thread) veremeket/protokollokat egyidejűleg a firmware használatával RCP RCP (Radio Co-Processor) módban.

A közvetlen helyi soros kommunikáció egy beépített USB-UART hídon/átalakítón keresztül történik (feltehetően egy Silicon Labs CP210x sorozatú chip).

A Home Assistant / Nabu Casa csapata több kiegészítőn is dolgozik, amelyek lehetővé teszik majd, hogy ezek az adapterek egyidejűleg Zigbee koordinátorként és OpenThread Border Routerként (OTBR) is működhessenek a Thread-alapú Matter/CHIP-kompatibilis eszközökhöz (helyi kommunikációban USB-soros port OpenThread RPC Spinel interfésszel UART-on keresztül. A Silabs EmberZNet EZSP interfészek a Zigbee számára a Zigpy könyvtárakon keresztül lehetővé teszik a ZHA (Zigbee Home Automation) integráció támogatását is.

Specifikációk:
● Zigbee, Matter és Thread támogatása
● Over-the-wire (OTW) firmware-frissítések
● USB v2.0 teljes sebesség

Technikai specifikációk:

● Tápellátás: 5V DC / 150mA-ig
● USB: v2.0 teljes sebesség (12Mbps)
● Híd: USB az UART-hoz, Silabs CP2102N

Fizikai specifikációk:

● Méretek : kb. 38.5 x 18 x 4,5 mm
● Tömeg: 4 g

RF specifikációk:
● Adó-vevők: Silabs EFR32MG21
● Frekvencia: 2,4 GHz
● Antenna: PCB
● TX teljesítmény: akár +20dBm
● RX érzékenység: -104 dBm (250 kbps)
● Protokollok: Zigbee, Matter, Thread
● Stack: EmberZNet soros protokoll (EZSP)

FONTOS:

A SkyConnect USB-kulcs Matter kompatibilitása a termék megjelenésekor még nem lesz elérhető, csak később kiadott firmware update formájában kerül kiadásra majd, amint a Matter szabvány végleges verziója megejelenik, és az ez alapján történő fejlesztés elkészül.

Mivel a Matter szabvány a termék novemberre várt megjelenéséig még nem kerül véglegsítésre, így sok szükséges információ a Matter-ről még nem áll most rendelkezésre. A Home Assistant csapat már dolgozik a Matter implementálásán, de a fejlesztés csak a Matter szabvány novemberi megjelenése után fordul a célegyenesbe.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés