Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Gledopto » Gledopto Zigbee Pro 5-az-1-ben LED vezérlés (Zigbee+RF) 12V / 24V / 36V / 48V / 54V DC

Ár:
11.890 Ft (9.362 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GLE-REL-C001P
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron

Ez a Gledopto Pro professzionális, Zigbee 3.0 + RF vevős LED vezérlési termékcsalád csúcsmodellje. 5 féle üzemmódban is képes működni: RGBCCT, RGBW, RGB, CCT (WW/CW) és Dimmer, és 12V / 24V / 36V / 48V / 54V DC LED-eket is képes vezérelni a LED típusához illő funkciókkal (szín beállítása, fehér fény esetén a színhőmérséklet beállítása, fényerő-szabályzás), így szinte minden LED világítással kompatibilis.

Kompatibilis az eWeLink (Sonoff és SmartWise) Zigbee Bridge-el, a Tuya / SmartLife Zigbee átjárókkal, a Philips Hue bridge-el, az Amazon egyes Zigbee bridge-eivel, az Aeotec SmartThings hub-bal, és a Terncy (Apple Homekit-kompatibilis) Zigbee átjáróval is, és egy sor más rendszerrel is.

Nem csak Zigbee-n keresztül automatizálható és távvezérelhető app-ból, de a Gledopto 2.4GHz-es RF távirányítójával és vezeték nélküli RF fali paneljével is távirányítható.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Gledepto Zigbee Pro termékcsalád innovatív, professzionális okos LED vezérléseket kínál, melyek Zigbee 3.0 kapcsolaton keresztül kapcsolhatóak hozzá okosotthon rendszerhez, valamint a Pro eszközök helyi távvezérlésre is alkalmasak 2.4GHz RF távirányítókról és RF fali panelekről, valamint támogatják az Alexa és a Google Home hangvezérlést is (a Zigbee átjárótól függően)

A Gledopto Pro eszközök rendkívül széles körű kompatibilitást kínálnak, párosíthatóak és vezérelhetőek az összes jelentős Zigbee átjáróval: kompatibilisek többek között a Sonoff ZBBridge (Zigbee Bridge) és a SmartWise eWeLink Zigbee átjáróval is, együttműködnek a Tuya#slSmartLife Zigbee átjárókkal, a Philips Hue bridge-el, kompatibilisek az Aeotec SmartThings  gateway-el, a homee, a ConBee II, a Hubitat Elevation, valamint a Zigbee átjárót tartalmazó Amazon Alexa eszközökkel is, valamint párosíthatóak a Terncy (Apple Home kompatibilis) átjáróval is.

A Pro sorozatú termékek ezen felül távirányíthatóak a Gledopto 2,4GHz-es LED távirányítójával és vezeték nélküli fali paneljével is, így nem csak okosvezérlés, hanem helyi távirányítás is elérhető a termékekhez.

A Gledopto Zigbee Pro 5-az-1-ben LED vezérlés (Zigbee+RF) (GL-C-001P) a Pro termékcsalád csúcsmodellje, egy 12V-24V-36V-48V-54V DC professzionális Gledopto Pro termék, szabványos Zigbee 3.0 és 2.4GHz-es RF képességekkel.

5 üzemmódban is képes működni, így széles körűen alkalmazható különböző LED típusok vezérlésére:

 • RGB+CCT / RGBCCT üzemmódban: RGBCCT LED szalagok vezérlésére alkalmas, támogatja az RGB színes fényeket + meleg / hideg fehér fény vezérlését és fényerőszabályzását;
 • RGBW üzemmódban: támogatja RGBW LED szalagok és lámpák esetén az RGB színes fényeket + meleg / hideg fehér fény vezérlését és fényerőszabályzását;
 • RGB üzemmódban: támogatja RGB LED szalagok és lámpák esetén az RGB színes fényeket + meleg / hideg fehér fény vezérlését és fényerőszabályzását;
 • CCT üzemmódban: képes fehér CCT (avagy más néven CW/WW) LED-ek esetén a fehér fény színhőmérséklet (hideg-meleg fehér fény) beállítását és fényerőszabályzását; vagy akár más kétszínű LED-ek színkeverését (max. 2 db CCT LED szalag csatlakoztatható);
 • Dimmer üzemmódban: pedig fehér vagy más egyszínű LED szalagok fényerőszabályozására képes, (max. 5 db egyszínű LED szalagot képes vezérelni).

Zigbee LED vezérlés üzemmódok és bekötési rajzok:

Az adott LED szalaghoz szükséges üzemmódot a vezérlésen levő nyomógomb kiválasztásával lehet egyszerűen kiválasztani, még mielőtt a Zigbee átjáróhoz párosításra kerülne az eszköz.

A piacon elérhető egyik legprofesszionálisabb LED vezérlésként a Gledopto 5-az-1-ben Zigbee Pro LED vezérlés lehetővé teszi a PWM (impulzusszélesség-moduláció) frekvencia beállítását is. Ez lehetővé teszi annak a frekvenciának a kiválasztását, mely mellett megszüntethető vagy a minimálisra csökkenthető a tápegység zajszintje és megszüntethető a LED fény esetleges zavaró vibrálása is. Az eszközön levő fizikai nyomógombbal a PWM frekvencia ezen értékek között állítható: 600 Hz -> 800 Hz -> 1000 Hz -> 2000 Hz -> 4000 Hz -> 8000 Hz. Az alapértelmezett érték: 1000 Hz.

Beállítható az eszközön - szintén fizikai nyomógombbal - az áramszünet utáni alapértelmezett állapot is: KI vagy BEkapcsolt állapot választható.

A LED szalagok széles körével kompatibilis, hiszen működik DC 12V, DC 24V, DC 36V, DC 48V és még DC 54V tápegységekkel és RGB CCT / RGBW / RGB / CCT (WW/CW) és egyszínű LED-szalagokkal is, így szinte az összes elterjedtebb LED szalag típussal kompatibilis, max. 5A teljesítménnyel. Segítségével szinte bármilyen ilyen LED szalag, LED izzó, LED spot lámpa, kültéri vagy medence LED világítás, vezérelhető és automatizálható.

A vezérlő kompatibilis a legtöbb ZigBee ZLL és ZigBee 3.0 átjáróval is. A gyártó tesztelte Philips Hue®-val, Osram Lighify®-al, Amazon Echo Plus-al, és a Tuya Zigbee átjárókkal is, és teszteltük Sonoff és SmartWise eWeLink Zigbee átjárókkal is.

Terméktulajdonságok:

 • 5 féle üzemmód támogatott: RGB CCT, RGBW, RGB, CCT (CW/WW), Dimmer
 • Használható:
  • Fényerőszabályzásra, dimmer / fényintenzitás állítására képes
  • Színes fény beállításására (RGBCCT, RGBW és RGB üzemmódban): szín beállítása (16 millió színárnyalat)
  • Fehér fény esetén (RGBCCT, RGBW, RGB és CCT üzemmódban): színhőmérséklet / fénymelegség beállítására: 2000K és 6500K között
 • Bekapcsolási idő: 1 másodpercen belül
 • Okosotthon app - a Zigbee gateway-től függően (eWeLink / Tuya / SmartLife / Hue / SmartThings / Apple Home / Google Home / Alexa / stb.)
 • Hangvezérlés - Google Assistant vagy Alexa, a Zigbee átjárótól függően
 • 2.4GHz RF távirányítóról és RF fali panelről is vezérelhető (külön termékek), az RF távirányításhoz nem szükséges Zigbee vagy egyéb hub
 • Könnyű rögzíthetőség  - kétoldalú ragasztószalaggal egyszerűen rögzíthető
 • Vezérelt áramkör: max. 5A
 • Széles körű kompatibilitás DC 12V, DC 24V, DC 36V, DC 48V és DC 54V tápegységekkel és LED szalagokkal is
 • Egyszerű integrálás Zigbee vezetéknélküli okosotthon vezérlésekkel
 • Szinte minden jelentősebb Zigbee átjáróval kompatibilis. Sonoff / eWeLink Zigbee átárókkal, Tuya#slSmartLife Zigbee átjárókkal, Philips Hue bridge-l, SmartThings / Aeotec gateway-el, homee, ConBee II, Hubitat Elevation, Amazon Zigbee átjárókkal, Terncy (Apple Home compatible) átjáróval.
  Megjegyzés: nem minden üzemmód kompatibilis minden Zigbee átjáróval (pl. az RGB üzemmód nem támogotott Sonoff és más eWeLink Zigbee átjárók által, így RGB szalag csak RGBW üzemmódban párosítható vele)
 • Zigbee mesh funkció: igen

További információk

Tömeg 0.074 kg
Méretek 12.5 × 3.7 × 2.4 cm
RF / rádióvezérlés (433.92MHz)

igen, 2.4GHz-es RF vevő

Dimmelhető / Fényerőszabályozható

igen

Bekötés

12V DC / 24V DC / 36V DC / 48V DC / 54V DC bekötés (tápegység mögé)

Bemenet külső kapcsoló számára

nem

Eszköz működési betáp

12V DC / 24V DC / 36V DC / 48V DC / 54V DC

Gyártó

Gledopto

Gyártói okostelefonos app

Zigbee átjárótól függően (eWeLink, Tuya#slSmartLife, Hue, SmartThings, etc.)

Maximális teljesítmény

5A

Működési betáp

DC (60V alatt)

Plug&Play telepítés

igen

_Termékjellemzők

okostelefon app-ból távvezérelhető

Működési hőmérséklet-tartomány

-20°C – 45°C

Vízállóság

IP20

_Termék típusa

LED / RGB(W) vezérlés

Terméktípus

Zigbee okos LED vezérlés

Zigbee kapcsolat

igen

_Távvezérlési módok

ZigBee, RF vevő (2.4GHz)

Áramkörök száma

1

MCRPDC kód

RDC20

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Utolsó 1 db raktáron
13.716 Ft

Keresés