Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Érzékelők

Rendezés:
Raktáron

Sonoff hőmérséklet és páratartalom érzékelő Sonoff TH reléhez. 

Hőmérséklet mérési tartomány: -40 ℃ ~ + 80 ℃
Páratartalom mérési tartomány: 0 ~ 99,9% RH
Tápegység: 3.3-5.2V DC (5V ajánlott)
Súly: 22 g
Hossz: 0,5 m

3.315 Ft
Raktáron

1db Zigbee Mini központ+1db Mozgás érzékelő(PIR)+2db Ajtó/Ablak nyitás érzékelő +1db Beltéri WiFi kamera

Az Orvibo biztonsági készlet kiváló választás otthonunk azonnali felügyelet alá helyezésének. Beüzemeléséhez nincs szükség szakemberre, fúrásra, vezetékelésre. A kifejezetten okos eszközök számára kifejlesztett Zigbee protokollnak köszönhetően a vezeték nélküli szenzorok extrém alacsony fogyasztásúak akár több évet is működnek egyetlen elem cserével. A csomagban található intelligens kamera beépített mozgás és hangérzékelővel van ellátva ,megjelöli a felvételen ha mozgást vagy hangot érzékel. Folyamatos betekintést , rögzítést és kétirányú hangátvitelt biztosít. Az ingyenesen letölthető HomeMate alkalmazással (angol nyelvű, IoS vagy Android) időzíthetjük vagy kapcsolhatjuk ki be a riasztás. A mobil alkalmazáson keresztül bárhonnan vezérelhetjük vagy ellenőrizhetjük eszközeink állapotát. A rendszer több mint 100 érzékelőt képes kiszolgálni, bármikkor bővíthettük további nyitás, mozgás, szénmonoxid, gázszivárgás, víz betörés, hőmérséklet és páratartalom stb.. érzékelőkkel.

57.455 Ft
Raktáron

Sonoff vízálló hőmérséklet érzékelő Sonoff TH reléhez. 

Típus: Vízálló hőmérséklet-érzékelő
Érzékelő: Rozsdamentes acél hőmérséklet-érzékelő
Hőmérséklet mérési tartomány: -55℃ ~ +125℃
Tápegység: 3.0-5.5V
Súly: 26g
Hossz: 1m

3.315 Ft
Raktáron
Ez a termék egy okos fotoelektromos füst szenzor, ami nagyon alacsony áramfelhasználással működik, Zigbee vezetéknélküli technológiával. Ez egy figyelmeztető berendezés, gáz, hő, lángok érzékelésére nem alkalmas, nem tud megelőzni vagy megszűntetni egy tüzet. Képes  valós idejű detektálásra ha füstről vagy kezdődő, parázsló tűzről van szó, gyorsabban, mint az ionizációs füstjelzők. Ha tűz veszélyét detektálja akkor pirosan villog a LED jelző hangkísérettel. Füstjelzőket bármely helységben érdemes elhelyezni (tároló helységek, alagsorok, padlás, stb..)
13.259 Ft
Raktáron

Ez a termék egy okos éghető gázokat érzékelő szenzor, ami nagyon alacsony áramfelhasználással működik, Zigbee vezetéknélküli technológiával. Éghető gázok szivárgásának az érzékelésére szolgál és megelőzhető vele egy nagyobb kár képződése. Vezetéknélküli működésre képes. A szenzor nagyon stabil, kicsi az érzékenység ingadozása. Konyhai vagy más lehetséges helyeken alkalmazható ahol jó esély van gáz szivárgásra.

Az ön biztonsága érdekében a detektor alkalmazásán felül, kérjük legyen éber és fokozza a biztonságát azzal hogy mindenre odafigyel a napi életében!

Riasztáskor a teendők

A detektor addig fog riasztást jelezni, amíg a földgáz, LPG sűrűsége a levegőben az adott riasztási érték alá csökken.

  1. Zárja el a szelepet azonnal.
  2. Minden tűzforrást zárjon el és ne használjon semmi olyat ami hasonlóan veszélyes pl.: öngyújtó, gyufa, stb..
  3. Kerülje el az elektromos kapcsolókat.
  4. Nyissa ki az ablakokat huzat csinálása érdekében, hogy a gáz minél gyorsabban ki tudjon keürlni a helységből.
16.942 Ft
Raktáron

Ez a termék egy okos szén-monoxid érzékelő szenzor, ami nagyon alacsony áramfelhasználással működik, Zigbee vezetéknélküli technológiával.  A készülék egy nagy teljesítményű elektro-kémiai szenzorral van ellátva, hang és fény riasztásra is képes. A szenzor nagyon stabil, kicsi az érzékenység ingadozása. A készülék önálló működésre képes de ZigBee HUB -hoz csatlakoztatva a HomeMate (IoS , Android) ingyenes alkalmazáson keresztül teflonjára is kap riasztás bárhól legyen a világban. Más HomeMate támogatással rendelkező eszközöket képes vezérelni riasztás esetén. Például képes lekapcsolni a gázkazánt egy Orvibo B25EU Intelligens WiFi okoskonnektorba van bedugva vagy elindítani a légcsere funkciót egy Orvibo -WIFI - Tanítható Univerzális Infra távirányító által vezérelt klímán.

21.914 Ft
Raktáron

Ez a termék egy okos hőmérséklet és páratartalom detektor, ami nagyon alacsony áramfelhasználással, Zigbee vezetéknélküli technológiával működik. Emellett MCU-t (mikrokontroller egység) használ a hőmérséklet és a páratartalom adatok feldolgozásához. Por és rovar álló kialakítása van, ezzel biztosítva a készülék stabil működését. A nagy pontosságú szenzornak köszönhetően képes élő adatokkal szolgálni bármikor. A készülék a következő helyeken alkalmas megfigyelni: lakó egységekben, gyárakban, számítógépes szoba, bevásárló központok, hotel, irodaház, iskolák, egyetemek, bank, könyvtár, raktár és további hasonló helységek.

12.522 Ft
Előrendelhető

Ez a termék egy okos vízszivárgást mérő szenzor, ami nagyon alacsony áramfelhasználással, Zigbee vezetéknélküli technológiával működik. A nagyon alacsony áramfelhasználást igénylő áramkör tervezésnek köszönhetően hosszabb élettartamot eredményez. A szenzor és a készülék teste el van választva egymástól, ezzel megelőzi, hogy a szenzor a nagy pára tartalomtól pontatlanul mérjen.  A készülék a következő helyeken alkalmazható: alagsor, gépterem,  bevásárló központok, hotel, mosdó, uszoda, konyha és további hasonló helységek ahol túlcsordulás észlelhető.

12.522 Ft
Raktáron

Készíts magadnak egy saját otthoni biztonsági hálózatot a könnyen telepíthető ablak és ajtó érzékelővel. Nem szükséges különleges szaktudás a felszereléshez.

 

 

10.312 Ft
Raktáron
Készíts magadnak egy otthoni biztonsági rendszert, könnyen telepíthető mozgásérzékelővel. Nem szükséges szakembert hívnod a szereléshez.
11.786 Ft

Okos termosztát

Okos termosztáttal nemcsak időt, de rengeteg energiát és így pénzt is lehet spórolni, mert a most kapható modelleket már mind lehet okostelefonról irányítani vagy szabályozni. Emiatt például munka végén be tudod állítani a telefonodról - internet kapcsolat segítségével -, hogy amire hazaérsz a lakás jól felmelegedjen télen, vagy épp kellemesen hűvös legyen nyáron.

A legtöbb okos termosztát olyan programokkal is rendelkezik, melyek segítségével az egész heti fűtéstervet be tudod állítani, de ha “közbejön az élet”, akkor sincs probléma, mert bármikor, bárhonnan felül tudod írni, csak internet kapcsolatra van szükséged.

Természetesen az okos termosztátok olyan programokkal futnak, melyeket hozzá lehet kötni a legtöbb otthoni vezérlőhöz, így akár azokon keresztül is tudod szabályozni lakásod vagy házad aktuális fűtését vagy hűtését. Ebben az esetben a telefonodra sem lesz szükséged, csak megmondod a rendszernek, hogy hány fokra szeretnéd felmelegíteni vagy lehűteni a lakást.

Így az okos termosztátok segítségével csak annyit fizetsz a fűtésért, amennyit tényleg használsz, hiszen ha nem vagy otthon, bekapcsolhatod - vagy automatizálhatod - az energiatakarékos módot, mely bizonyos modelleknél azt jelenti, hogy amikor azt érzékeli, hogy nem vagy otthon, kikapcsolja a fűtést-hűtést, csak akkor kapcsol vissza, ha érzékeli, hogy otthon tartózkodsz.

Így nemcsak energiát, de ha előre beprogramozod az okos termosztátot, rengeteg időt is megspórolhatsz, hiszen nem kell többet bajlódnod a klíma állítgatásával.

 

Keresés