Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

BQ05 okos öntözőszelep / mágnesszelep » eWeLink app kompatibilis, WiFi-s időzíthető. távvezérehető okos öntözőszelep / mágnesszelep

Ár:
15.895 Ft (12.516 Ft + ÁFA)
Cikkszám: NON-ONT-BQ05
Elérhetőség: Szállítás alatt (7-14 nap)
A BQ05 egy időzíthető és távolról is vezérelhető, WiFi-s öntözőszelep / mágnesszelep, mely használható nem csak kertek és udvarok, tetőkertek, gyep, virágoskert és veteményes öntözéséhez, hanem üvegházakban és fóliasátrakban való locsolásra is. Ez egy igazi 2-az-1-ben termék, hiszen az eWeLink app-os WiFi-s okosvezérlést beintegrálták egy locsolószelepbe. A Sonoff és SmartWise eszközökhöz hasonlóan ez is az eWeLink app-ot használja, jól integrálható más ilyen okosotthon eszközökkel.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A BQ05 egy időzíthető és távolról is vezérelhető, WiFi-s öntözőszelep, melyben az eWeLink app-os WiFi-s okosvezérlést beintegrálták egy locsolószelepbe. A Sonoff és SmartWise eszközökhöz hasonlóan ez is az eWeLink app-ot használja, jól integrálható más ilyen okosotthon eszközökkel.

A locsolószelep akár közvetlenül egy kerti csapra is csatlakoztatható, a csatlakozóban pedig vízszűrő biztosítja azt, hogy a vízből ne jusson szennyeződés a szelep belsejébe, gondoskodva annak hosszú élettartamáról.

Használható nem csak kertek és udvarok, tetőkertek, gyep, virágoskert és veteményes öntözéséhez, hanem üvegházakban és fóliasátrakban való locsolásra is.

Kifejezetten erős beépített WiFi chip-pel van felszerelve, mellyel közvetlenül WiFi router-re csatlakozik fel, nincs szüksége a vezérléshez központi egységre. Az interneten át távolról is elindítható és leállítható az öntözés, és természetesen időzített locsolás is beállítható rá a hét egyes napjaira külön-külön is. Más Sonoff és eWeLink eszközökhöz hasonlóan a  ciklusvezérlést is támogatja, azaz beállítható pl. minden 4 óránként 10 percig való locsolásra is. A beállított időzítések az intetnetkapcsolás megszakadása esetén, offline esetben is lefutnak, mivel 8 db időzítés az eszközön tárolódik.

Tartós, vízálló ABS műanyag háza ellenáll az időjárás viszontagságainak, tartós használatra alkamas.

A locsolószelep áramtalanítás és áramszünet esetén ZÁRVA állapotban van, azaz biztonságosan üzemeltethető olyan helyen is, ahol esetenként áramszünet is előfordulhat. Rövidebb áramszünet esetén automatikusan újrakapcsolódik a WiFi hálózathoz, hosszú időn át áramtalanított állapot után újra kellhet párosítani a WiFi hálózatra.

Működéséhez 5V-9V közötti DC tápellátás szükséges. Az öntözőszelep tartozéka egy 2 méteres USB végződésű kábel, mellyel 5V DC tápellást biztosíthatunk neki akár egy 1A teljesítményű telefon tápegységről vagy esetleg egy 5V DC akkumulátorról vagy powerbank-ről is.

A csapra szabványos 1 colos belső menetes csatlakozójával rögzíthető, vagy szükség esetén a (tartozék) 3/4 colos szűkítő gyűrű segítségével. Az alsó kimeneten szintén 1 colos külső menetes csatlakozó van, így locsolórendszer csövei is ráköthetőek, vagy a (tartozék) szabványos 1/2'' gyorscsatlakozóval slag / tömlő is csatlakoztatható.

Terméktulajdonságok:

 • 5V-9V DC tápbemenet, 2 méter hosszú DC tápvezeték USB csatlakozóval (tartozék), csatlakoztatható min. 1A teljesítményű USB adapterhez (nem tartozék)
 • Csapra szerelhető, vízszűrővel rendelkezik a bemeneten, mely biztosítja, hogy a szelepbe ne kerüljön szennyeződés
 • Víz bemenet: 1 colos belső menetes, 3/4 colos szűkítő gyűrűvel (tartozék).
 • Víz kimenet: 1 colos külső menetes, vagy szabványos 1/2'' tömlő#slslag gyorscsatlakozó (tartozék)
 • WiFi modul - Az öntözőszelep WiFi modullal rendelkezik és az otthoni/irodai WiFi hálózaton keresztül kapcsolódik a hálózatra, illetve az alapértelmezett felhő üzemódban a gyári eWeLink Cloud-hoz.
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is vagy, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatod az öntözőszelepet és elindíthatod vagy leállíthatod az öntözést.
 • Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik az öntözőszelep állapota
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklusvezérlés.
 • Időzített kikapcsolás - beállítható az öntőrendszer arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon.
 • Áramszünet esetén zárt állapot - az áramellátás megszakadása esetén a locsolószelep lezár, biztosítva a szivárgásmentességet áramszünet esetére.
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhatsz pl. családtagjaidnak a távvezérléshez
 • Készülékcsoportok – Csoportba rendezheted készülékeket, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhatsz
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez is
 • A termék kompatibilis Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközökkel is, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.
 • Vízhőmérséklet: 1˚C - 50 ˚C
 • Víznyomás: 0,5-8 bar
 • Átfolyó víz becsült mennyisége:
  • 1 bar víznyomás esetén: 10 liter / perc
  • 5 bar víznyomás esetén: 20 liter / perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Utolsó 1 db raktáron
13.716 Ft

Keresés