Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Aeotec Water Sensor 7 Pro, with Z-Wave protocol (ZWA019)

Ár:
16.570 Ft (13.047 Ft + ÁFA)
Cikkszám: AEO-KIE-ZWA019
Elérhetőség: Külső raktáron (2-3 nap)
A Aeotec Water Sensor 7 Pro  egy készülékben árvízérzékelő, szivárgásérzékelő és biztonsági érzékelő. Szivárgásérzékelővel / árvízérzékelővel rendelkezik, valamint hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőt is tartalmaz. A hubbal való kommunikációhoz a Z-Wave vezeték nélküli okosotthon protokollt támogatja. 
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az A Aeotec Water Sensor 7 Pro egy árvízérzékelő, egy szivárgásérzékelő és egy biztonsági érzékelő egy készülékben.


Szivárgásérzékelés. A szivárgások drága számlák és költséges károk építőkövei, amikor ott jelennek meg, ahol nem kellene. Az Aeotec Water Sensor 7 Pro nem csak a folyadék jelenlétét figyeli, hanem nevéhez méltóan a víz hiányát is. Ha tartályok vagy gödrök megfigyelésére használják, az Aeotec Water Sensor 7 Pro figyelmeztetni tud, ha a vízszint túl alacsonyra csökken, és automatizálási rutinokat indíthat el.
Leak védelem. Az Aeotec Water Sensor 7 Pro nem csak a vízszivárgást figyeli. Miután csatlakozik a Z-Wave automatizálási rendszeréhez, az Aeotec Water Sensor 7 Pro képes védelmi intézkedéseket tenni, hogy segítsen korlátozni a csöpögések, szivárgások, vízbetörések vagy más vízfolyások által okozott károkat. Például csőtörés esetén az okoseszköz utasíthatja az okosvízszelepeket, beleértve a fővezetékre szerelteket is, hogy automatikusan záródjanak.
Fűtéskezelés. Az Aeotec Water Sensor 7 Pro figyeli a helyiség hőmérsékletét, hogy a csatlakoztatott fűtési vagy hűtési rendszereket vezérelni és kezelni tudja.
Légminőség-kezelés. A környezeti hőmérséklet figyelése mellett az Aeotec Water Sensor 7 Pro méri a helyiség relatív páratartalmát. A valós idejű páratartalom-figyeléssel az okoseszköz segítségével automatikusan kezelhető a helyiség levegőminősége, aktiválhatók a szagelszívók és a párásítók vagy páramentesítő készülékek.
 

Tulajdonságok:

Z-Wave 700-as sorozatra épül - nagyobb hatótávolság, nagyobb hatékonyság és jobb teljesítmény a régebbi generációs sorozathoz képest
Z-Wave vízérzékelő
Érzékelő szonda a nehezen hozzáférhető helyeken lévő szivárgások felderítésére
A hőmérsékletet -10°C és 65°C (14°F és 149°F) között figyeli ±1°C (±1,8°F)
A relatív páratartalmat 0% és 80% között figyeli ±3%-os eltéréssel
Vezeték nélküli technológia: Z-Wave Plus V2
SmartStart engedélyezve
S2 Security
Akkumulátorral működik (1x ER14250), akár 5 év akkumulátor élettartammal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Külső raktáron (2-3 nap)
13.890 Ft
Utolsó 1 db raktáron
13.890 Ft
Utolsó 2 db raktáron
11.990 Ft

Keresés